{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gennemgå og fjern administratorer fra en Dropbox Business-konto

Hvis du er administrator for en Dropbox Business-konto, bør du jævnligt gennemgå listen over de personer, der har administratoradgang til kontoen.

Sådan gennemgår du listen over personer med administratoradgang:

1. Log på din Dropbox Business-administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Administratorer er markeret med "(Admin)" ud for deres navn.

Sådan fjerner du en administrator:

1. Log på din Dropbox Business-administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer, og find det medlem, hvis konto du vil slette.
  4. Klik på tandhjulet ud for medlemmets navn, og vælg enten Fjern administratorrettigheder eller Slet bruger.
  5. Hvis du sletter en bruger, skal du angive, om du vil fjerne filer fra brugerens forbundne enheder via fjernsletning, næste gang han eller hun er online. Klik derefter på Slet.

Bemærk! Dropbox anbefaler, at alle Dropbox Business-konti har mindst to administratorer. Dermed vil teams fortsat kunne køre problemfrit, selvom den ene administrator ikke er til rådighed, eller hvis andre medlemmer får behov for at udføre bestemte opgaver som f.eks. opdatering af afregningsoplysninger.

Andre artikler: