Gennemgå og fjern administratorer fra en Dropbox Business-konto

Hvis du er administrator for en Dropbox Business-konto, bør du jævnligt gennemgå listen over de personer, der har administratoradgang til kontoen.

Sådan gennemgår du listen over personer med administratoradgang:

1. Log på din Dropbox Business-administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Administratorer er markeret med "(Admin)" ud for deres navn.

medlemsliste

Sådan fjerner du en administrator:

1. Log på din Dropbox Business-administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer, og find det medlem, hvis konto du vil slette.
  4. Klik på tandhjulet ud for medlemmets navn, og vælg enten Fjern administratorrettigheder eller Slet bruger.
  5. Hvis du sletter en bruger, skal du angive, om du vil fjerne filer fra brugerens forbundne enheder via fjernsletning, næste gang han eller hun er online. Klik derefter på Slet.

medlemsliste

Bemærk! Dropbox anbefaler, at alle Dropbox Business-konti har mindst to administratorer. Dermed vil teams fortsat kunne køre problemfrit, selvom den ene administrator ikke er til rådighed, eller hvis andre medlemmer får behov for at udføre bestemte opgaver som f.eks. opdatering af afregningsoplysninger.

Andre artikler: