Hvad er forhandlersupport, og hvordan kan jeg aktivere eller deaktivere det?

Hvis du har købt Dropbox Business via en af vores forhandlerpartnere, kan du midlertidigt give forhandleren adgang til dit administratorpanel. Det gør det muligt for forhandleren at konfigurere din konto på dine vegne. Du kan når som helst fjerne adgangen.

Hvad kan en forhandler foretage sig via forhandlersupport?

Når forhandlere midlertidigt er logget på som administrator, har de adgang til følgende funktioner:

• Tilføj og fjern teammedlemmer
  • Log på som brugere
  • Rediger administratorrettigheder
  • Brug dashboardet for administratorer
  • Opret teammapper
  • Rediger delingstilladelser og -styring
  • Rediger godkendelses- og sikkerhedsindstillinger
  • Overvåg dit teams delingsaktivitet
  • Kontakt Dropbox-support

Hvordan aktiverer jeg forhandlersupport?

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Yderligere indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet under Forhandlersupport.
  • Hvis du aktiverer forhandlersupport, giver du forhandleren administratorrettigheder til din Dropbox Business-konto. Det betyder, at forhandleren har fuld adgang til kontoen og kan styre den.
  • Hvis dit team har underskrevet en forretningspartneraftale (BAA), kan du ikke aktivere forhandlersupport.

Hvordan deaktiverer jeg forhandlersupport?

Sådan deaktiverer du forhandlersupport:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Yderligere indstillinger.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet under Forhandlersupport.

Hvordan ser det ud, når en forhandler udfører handlinger på mine vegne?

Når en forhandler vælger at bruge din konto som administrator, opretter forhandleren et link, der giver mulighed for at logge på dit administratorpanel. Linket kan kun bruges én gang. Når forhandleren logger på, modtager alle administratorer for din virksomhedskonto en e-mail om det.

De handlinger, som forhandleren udfører, vises i en overvågningslog til kontoen. Hvis en forhandler f.eks. logger på og fjerner medlemmer fra dit team, vises det i overvågningsloggen som "[forhandlernavn] fjernede [brugernavn]".