{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad er forhandlersupport, og hvordan kan jeg aktivere eller deaktivere det?

Hvis du har købt Dropbox Business via en af vores forhandlerpartnere, kan du midlertidigt give partneren adgang til dit administratorpanel. Det gør det muligt for forhandleren at konfigurere din konto på dine vegne. Du kan når som helst fjerne adgangen.

Hvad kan en forhandler foretage sig via forhandlersupport?

Via forhandlersupport har partnere midlertidig adgang til følgende:

• Tilføj og fjern teammedlemmer
  • Log på som brugere
  • Rediger administratorrettigheder
  • Brug dashboardet for administratorer
  • Opret teammapper
  • Rediger delingstilladelser og -styring
  • Rediger godkendelses- og sikkerhedsindstillinger
  • Overvåg dit teams delingsaktivitet
  • Kontakt Dropbox-support

Bemærk! Partnere kan kun foretage handlingerne på listen via forhandlersupport. Hvis du vil foretage andre handlinger, skal du logge på din administratorkonto.

Hvordan aktiverer jeg forhandlersupport?

Sådan aktiverer du forhandlersupport:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forhandlersupport under Yderligere indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Forhandlersupport.
  • Hvis du aktiverer forhandlersupport, giver du forhandleren administratorrettigheder til din Dropbox Business-konto. Det betyder, at forhandleren har fuld adgang til kontoen og kan styre den.
  • Hvis dit team har underskrevet en forretningspartneraftale (BAA), kan du ikke aktivere forhandlersupport.

Hvordan deaktiverer jeg forhandlersupport?

Sådan deaktiverer du forhandlersupport:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forhandlersupport under Yderligere indstillinger.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Forhandlersupport.

Hvordan ser det ud, når en forhandler udfører handlinger på mine vegne?

Når en forhandler vælger at bruge din konto som administrator, opretter forhandleren et link, der giver mulighed for at logge på dit administratorpanel. Linket kan kun bruges én gang. Når forhandleren logger på, modtager alle administratorer for din virksomhedskonto en e-mail om det.

De handlinger, som forhandleren udfører, vises i en overvågningslog til kontoen. Hvis en forhandler f.eks. logger på og fjerner medlemmer fra dit team, vises det i overvågningsloggen som "[forhandlernavn] fjernede [brugernavn]".