{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gendan slettede brugerkonti i et Dropbox Business-team

I denne artikel beskrives, hvordan administratorer for Dropbox Business-teams kan gendanne slettede teammedlemmer. Hvis du ikke er medlem af et Dropbox Business-team, kan du læse om, hvordan du gendanner dine slettede filer eller gendanner en inaktiv konto.

Hvis en Dropbox Business-administrator har slettet et teammedlem ved en fejl, har administratoren syv dage til at gendanne brugeren. Når du gendanner et medlem, aktiveres kontoen igen med samme filer og tilladelser, så kontoen er præcis som før sletningen. Teamadministratorer og brugeradministratorer kan gendanne slettede brugere.

Sådan gendanner du et teammedlem

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på rullemenuen Medlemstype.
  5. Vælg Slettet.
  6. Klik på tandhjulet ud for navnet på det medlem, du vil gendanne.
  7. Klik på Gendan medlem.
  8. Klik på Gendan i pop op-vinduet.

Hvad bliver gendannet?

Når du gendanner et slettet teammedlem, bør medlemmets konto blive gendannet, som den var før, med dens delte mapper, filer, Paper-dokumenter, grupper og alle brugerindstillinger. Gendannelse af slettede brugere bør dog kun anvendes som en sikkerhedskopiforanstaltning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du vil slette et medlem, kan du overveje først at suspendere medlemmet.

Hvad bliver ikke gendannet?

Gendannede teammedlemmer tilføjes ikke igen på visse funktioners undtagelseslister. Hvis et medlem f.eks. stod på undtagelseslisten til Enterprise Mobility Management (EMM), skal du tilføje medlemmet igen på listen, efter at du har gendannet medlemmets konto.

Sådan gendanner du flere teammedlemmer med Dropbox API

Brug Dropbox Business API, hvis du vil gendanne et stort antal teammedlemmer på en gang. Det kan du gøre på to måder:

Hvorfor vises muligheden for at gendanne et teammedlem ikke?

Der kan være forskellige årsager til, at en administrator ikke får vist muligheden Gendan for et teammedlem:

• Medlemmet blev slettet for mere end syv dage siden. Efter syv dage kan en administrator bruge kontooverførsel til at overføre filer til et nyt teammedlems konto.
  • En administrator har allerede brugt kontooverførsel til det slettede medlems konto.
  • En administrator har valgt at slette medlemmet permanent.
  • Medlemmet er blevet gendannet af Dropbox-support.
  • Medlemmet er blevet inviteret, men har aldrig tilmeldt sig teamet.
  • Medlemmet er blevet slettet af en app, der bruger version 1 af Dropbox API.