{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Der er problemer med smart synkronisering

Denne artikel beskriver en funktion, der kan benyttes af alle Dropbox Professional-brugere. Smart synkronisering kan også bruges af Dropbox Business-teams med tidlig adgang.

Hvis du er Dropbox Professional-kunde, har du funktionen som standard. Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, skal du aktivere Smart synkronisering, inden du kan gå i gang.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Hvis du modtager en meddelelse om, at der er problemer med smart synkronisering, er det sandsynligt, at nogle af de processer, der kræves til smart synkronisering, ikke er installeret eller kører korrekt.

Du kan prøve løse problemerne ved at følge nedenstående trin i rækkefølge:

1. Luk Dropbox-programmet på din computer, og åbn derefter programmet igen.
  2. Genstart din computer.
  3. Geninstaller Dropbox med administratorrettigheder for at løse problemet.
  4. Kontrollér, at du har de nyeste programrettelser og systemopdateringer. I Windows 7 kræves der en sikkerhedsopdatering kaldet "KB3033929".
  5. Kontakt Dropbox-support.

Bemærk! Du behøver ikke at udfylde alle disse trin, hvis et af ​​dem løser problemet.

Få mere at vide om smart synkronisering til teammedlemmer

Få mere at vide om problemer med smart synkronisering.