Der er problemer med smart synkronisering

Denne artikel beskriver en funktion, der kun er til rådighed for Dropbox Business-teams med tidlig adgang. Hvis du vil bruge funktionen, skal du i første omgang aktivere den.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Hvis du modtager en meddelelse om, at der er problemer med smart synkronisering, er det sandsynligt, at nogle af de processer, der kræves til smart synkronisering, ikke er installeret eller kører korrekt.

Du kan prøve løse problemerne ved at følge nedenstående trin i rækkefølge:

1. Luk Dropbox-programmet på din computer, og åbn derefter programmet igen.
  2. Genstart din computer.
  3. Geninstaller Dropbox med administratorrettigheder for at løse problemet.
  4. Kontrollér, at du har de nyeste programrettelser og systemopdateringer. I Windows 7 kræves der en sikkerhedsopdatering kaldet "KB3033929".
  5. Kontakt Dropbox-support.

Bemærk! Du behøver ikke at udfylde alle disse trin, hvis et af ​​dem løser problemet.

Få mere at vide om smart synkronisering til teammedlemmer

Få mere at vide om problemer med smart synkronisering.