Der er problemer med smart synkronisering

Denne artikel beskriver en funktion, der kan benyttes af alle Dropbox Professional-brugere. Smart synkronisering kan også bruges af Dropbox Business-teams med tidlig adgang.

Hvis du er Dropbox Professional-kunde, har du funktionen som standard. Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, skal du aktivere Smart synkronisering, inden du kan gå i gang.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Hvis du modtager en meddelelse om, at der er problemer med smart synkronisering, er det sandsynligt, at nogle af de processer, der kræves til smart synkronisering, ikke er installeret eller kører korrekt.

Du kan prøve løse problemerne ved at følge nedenstående trin i rækkefølge:

1. Luk Dropbox-programmet på din computer, og åbn derefter programmet igen.
  2. Genstart din computer.
  3. Geninstaller Dropbox med administratorrettigheder for at løse problemet.
  4. Kontrollér, at du har de nyeste programrettelser og systemopdateringer. I Windows 7 kræves der en sikkerhedsopdatering kaldet "KB3033929".
  5. Kontakt Dropbox-support.

Bemærk! Du behøver ikke at udfylde alle disse trin, hvis et af ​​dem løser problemet.

Få mere at vide om smart synkronisering til teammedlemmer

Få mere at vide om problemer med smart synkronisering.