Enkeltlogon (SSO) for Dropbox Business-administratorer

Denne artikel omhandler en funktion, der kun er tilgængelig for Dropbox Business-teams på en Advanced- eller Enterprise-plan.

Få mere at vide om de nye Dropbox Business-planer.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team med en Advanced- eller Enterprise-plan, kan du lade teammedlemmer få adgang til Dropbox ved at logge på en central id-udbyder.

Hvis du er teamadministrator i en Advanced- eller Enterprise-plan, kan du slå enkeltlogon (SSO) til, så dit team kan få adgang til Dropbox uden at skulle huske en ekstra adgangskode.

Bemærk! Trotrinsbekræftelse deaktiveres, når du bruger enkeltlogon.

Sådan slår du enkeltlogon til

1. Gå til din identitetsudbyders website, og følg instruktionerne for at konfigurere enkeltlogon.
  2. Download en kopi af X.509-certifikatet, og skriv logonadressen til trin 8 ned.
  3. Log på Dropbox med din administratorkonto.
  4. Klik på Administratorpanel i sidepanelet.
  5. Klik på Indstillinger i sidepanelet.
  6. Klik på Enkeltlogon under Godkendelsesindstillinger.
  7. Vælg, om enkeltlogon skal være valgfrit eller obligatorisk.
  8. Klik på Tilføj logonwebadresse, og angiv den webadresse, du har modtaget fra din identitetsudbyder.
  9. Valgfrit: Klik på Tilføj en URL til at logge af for at tilføje en webadresse til at logge af.
  10. Klik på Upload certifikat for at uploade .pem-filen med X.509-certifikatet, som du downloadede tidligere.
  11. Klik på Anvend ændringer.
  12. Hvis du vælger at gøre enkeltlogon obligatorisk, vil Dropbox sende en e-mail til teammedlemmerne om dette.
  13. Hvis vælger, at enkeltlogon skal være valgfrit, skal du selv give teamet besked om det.

Her kan du se instruktionerne for resten af dit team, når du har slået enkeltlogon til

Hvad sker der nu?

Alle de enheder, der er forbundet med Dropbox-konti, vil fortsat fungere, som de plejer. Administratorer kan ikke nulstille adgangskoder gennem Dropbox, da adgangskoderne nu styres af din identitetsudbyder.

Hvis du vælger at gøre enkeltlogon valgfrit, kan dit team logge på Dropbox ved hjælp af enkeltlogon eller deres Dropbox-adgangskode.

Hvis du vælger at gøre enkeltlogon påkrævet, skal dit team fremover logge på Dropbox med deres enkeltlogon – de kan ikke længere bruge deres Dropbox-adgangskode.

Dit team logger også direkte på deres Dropbox-konto ved at klikke på din brugerdefinerede webadresse til Dropbox. Webadressen finder du her:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Klik på Enkeltlogon.
  5. Klik på Kopiér link i sektionen Loginwebadresse til enkeltlogon

Får du vist en SAML-fejl, når du logger på?

Se, hvordan du løser fejlen, der udløser meddelelsen “Kunne ikke validere SAML-påstand.”