Byt om på e-mailadresserne til din private konto og din arbejdskonto

Opdateret Oct 27, 2023

Hvis du vil bytte om på de e-mailadresser, der er knyttet til din personlige konto og din arbejdskonto, skal du bruge en tredje e-mailadresse som midlertidig pladsholder.

I begge vejledninger kalder vi den e-mailadresse, der er knyttet til din private konto, for "E-mail A". Den e-mailadresse, der er knyttet til din arbejdskonto, kalder vi "E-mail B". Den tredje e-mailadresse, der bruges midlertidigt som pladsholder, kalder vi "E-mail C".

Hvis du er Dropbox-teamadministrator:

1. Log på dropbox.com, og ret den e-mailadresse, der er tilknyttet din private konto, fra E-mail A til E-mail C.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Vælg Skift e-mailadresse ud for E-mail A.
  6. Indtast E-mail C, kontrollér e-mailadressen, og indtast din adgangskode.
  7. Klik på Opdater e-mail.
  8. Når du har ændret e-mailadressen, frigives E-mail A.
  9. Følg de samme trin som herover for at logge på din Dropbox-teamkonto (E-mail B), og ret den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-teamkonto, fra E-mail B til E-mail A.
  10. Til sidst skal du logge af din Dropbox-teamkonto og logge på din private konto igen (E-mail C). Nu skal du ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din private konto, fra E-mail C til E-mail B.

Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto:

1. Log på dropbox.com med din private konto (E-mail A).
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Vælg Skift e-mailadresse ud for E-mail A.
  6. Indtast E-mail C, kontrollér e-mailadressen, og indtast din adgangskode.
  7. Klik på Opdater e-mail.
  8. Når du har ændret e-mailadressen, frigives E-mail A.
  9. Kontakt din administrator for at få ændret e-mailadressen til din arbejdskonto fra E-mail B til E-mail A (medlemmer af en Dropbox-teamkonto kan ikke selv ændre e-mailadressen til deres Dropbox-teamkonto).
  10. Administratoren skal udføre disse trin:
    1. Log på dropbox.com.
    2. Klik på Administratorpanel.
    3. Klik på teammedlemmets navn.
    4. Klik på Skift ud for den aktuelle e-mailadresse, og skriv den nye e-mailadresse (E-mail C).
  11. Når disse ændringer er fuldført, kan du skifte din private e-mailadresse fra E-mail C til E-mail B ved at følge trin 1 herover.