Vil alle på mit team have adgang til mine filer?

Afsnit i artiklen:

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Vil mine filer være synlige for teammedlemmer eller administratorer, hvis jeg tilmelder mig et Dropbox Business-team?

Når du tilmelder dig et Dropbox Business-team, bliver ingen af ​​dine filer eller mapper tilgængelige for andre teammedlemmer. Alt i din Business-konto er som standard privat. Andre teammedlemmer har ikke adgang til dine filer, medmindre du beslutter at dele dem via delte mapper eller skrivebeskyttede links.

Der er dog nogle typer administratorer, som kan logge på din konto med funktionen "Log på som bruger". Hvis du er almindeligt medlem af et Dropbox Business-team, kan din administrator logge på din konto for at gøre følgende:

• Se et teammedlems mappestruktur
  • Dele filer og mapper med andre
  • Se, åbne og downloade filer
  • Slette filer eller gendanne slettede filer

Din administrator kan også fjerne adgangen til din erhvervskonto eller overføre indholdet af den til et andet medlem.

Hvis du er teammedlem og har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto, giver "log på som bruger" ikke på nogen måde administratoren adgang til den forbundne private konto. Dog kan administratoren se det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til den forbundne private konto.

For at få flere oplysninger kan du se vores Aftale for brug af Dropbox for erhverv og Politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan også vælge at kontakte din administrator for at få mere at vide om dit teams specifikke politikker og procedurer.

Hvordan arbejder jeg sammen med teammedlemmer i Dropbox Business?

Hvis du vil dele oplysninger med en specifik gruppe af personer, anbefaler vi, at du bruger delte mapper. Delte mapper er fantastiske til grupper, der ønsker at arbejde sammen om de samme filer eller mapper. Ejeren af ​​en delt mappe kan administrere medlemskab af en delt mappe ved at styre, hvem der kan invitere nye medlemmer til mappen og fjerne mappens medlemmer alt efter behov. Ejere kan også helt afbryde delingen af en mappe.

Kan jeg dele skrivebeskyttede kopier af mine filer med teammedlemmer?

Delte links gør det muligt at sende skrivebeskyttede links til hele mapper, undermapper eller filer. Modtagere af linket kan downloade filen eller mappen til en computer eller til deres Dropbox-konto. Hvis brugeren vælger at downloade filen eller mappen til en Dropbox-konto, påvirker eventuelle ændringer ikke den oprindelige fil. Der vil kun være skrivebeskyttet adgang.

Har min teamadministrator adgang til filer i min private Dropbox?

Administratorer af Dropbox Business har ingen kontrol over eller adgang til din private Dropbox. Hvis du har forbundet din private Dropbox til en virksomhedsejet computer eller enhed, vil kontoen dog være underlagt din organisations politikker.

Kan jeg dele mapper og links med personer uden for mit Dropbox Business-team?

Administratorerne af din Dropbox Business-konto kan indstille dit teams tilladelser og afgøre, om medlemmerne kan dele links og/eller mapper uden for Dropbox Business-kontoen. Det gør de ved at logge på administratorpanelet og klikke på Deling.

Dropbox Business

Denne artikel henviser til en funktion, der er unik for Dropbox Business. Dropbox Business er udviklet til projekter, grupper og andre organisationer, der ønsker at have en fælles Dropbox-lagerkvote, som kan deles blandt alle medlemmer. Hvis du er interesseret i at få mere at vide eller ønsker at tilmelde dig, kan du besøge Dropbox Businesss webside.