Styring af websession: en oversigt

Opdateret Mar 28, 2024
person icon

Denne artikel handler om en funktion, der kun er tilgængelig for Dropbox-teams på Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

highlight icon

Bemærk!

• Styring af websession er i øjeblikket ikke fuldt integreret med Paper-websessioner.
  • Når teammedlemmer har logget af via styring af websession, kan det tage op til seks timer, før deres Paper-websessioner udløber.
  • Når inaktiv session er aktiveret, vil teammedlemmer, som arbejder i Paper, alligevel blive logget af dropbox.com.

highlight icon

Bemærk!

• Styring af websession er ikke aktuelt integreret med Dropbox Capture og Dropbox Replay.
  • Når teammedlemmer logges af via styring af websession, udløber deres Dropbox Capture- og Dropbox Replay-sessioner ikke.
  • Når en inaktiv session aktiveres, vil de teammedlemmer, som arbejder i Dropbox Capture og Dropbox Replay, stadig blive logget af dropbox.com.

Styring af websession er med til at beskytte adgangen til organisationens data, da administratorer kan styre, hvor længe ad gangen teammedlemmer kan være logget på dropbox.com. Der findes to indstillinger for styring af websession:

• Fast sessionslængde: Gør det muligt for administratorer at styre, hvor længe ad gangen teammedlemmer kan være logget på dropbox.com (for eksempel en uge eller en måned).
  • Længde på inaktiv session: Gør det muligt for administratorer at styre, hvor lang tid et teammedlem kan forblive logget på, uden at foretage sig noget på dropbox.com (for eksempel 48 timers inaktivitet).

Administratorer kan vælge kun at bruge den ene af indstillingerne eller dem begge.

highlight icon

Bemærk! Styring af websession påvirker kun teammedlemmernes adgang til dropbox.com. Det påvirker ikke deres adgang til Dropbox-mobilappen eller programmet på computeren.

Når teammedlemmerne når den grænse, som administratoren har indstillet, udløber deres websession. Når de forsøger at udføre en handling på dropbox.com, bliver de logget af, og de bliver bedt om at logge på igen. Hvis en bruger er i gang med at downloade filer, når websessionen udløber, vil filerne stadig blive downloadet.

Når administratorer indstiller en fast sessionslængde, bliver sessionen målt fra det tidspunkt, hvor teammedlemmet logger på, og sessionerne beregnes som antal dage. Hvis en administrator f.eks. vælger en uge, vil den faste sessionslængde vare i syv dage fra det tidspunkt, hvor teammedlemmet logger på.

Hvis du vil ændre indstillingerne, skal du gå til afsnittet Styring af websession i administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Under Yderligere indstillinger kan du rulle ned til Styring af websession for at indstille fast sessionslængde og længde på inaktiv session. Administratorer kan vælge at angive kun den ene eller begge indstillinger.
highlight icon

Bemærk! Hvis du gør den faste sessionslængde kortere end den aktuelle indstilling, bliver alle teammedlemmer logget af. Administratorer bør overveje at foretage denne ændring på et tidspunkt, hvor det ikke forstyrrer teamet.