Oversigt: Styring af websession

Styring af websession er med til at beskytte adgangen til virksomhedens data, da administratorer kan styre, hvor længe ad gangen teammedlemmer kan være logget på dropbox.com. Der findes to indstillinger for styring af websession:

• Fast sessionslængde: Gør det muligt for administratorer at styre, hvor længe ad gangen teammedlemmer kan være logget på dropbox.com (for eksempel en uge eller en måned).
  • Inaktiv sessionslængde: Gør det muligt for administratorer at styre, hvor lang tid et teammedlem kan forblive logget på, uden at foretage sig noget på dropbox.com (for eksempel 48 timers inaktivitet).

Administratorer kan vælge kun at bruge den ene af indstillingerne eller dem begge.

Bemærk! Styring af websession påvirker kun teammedlemmernes adgang til dropbox.com. Det påvirker ikke deres adgang til Dropbox-mobilappen eller programmet på computeren.

Når et teammedlem når den grænse, som administratoren har indstillet, udløber teammedlemmets websession. Når de forsøger at udføre en handling på dropbox.com, bliver de logget af, og de bliver bedt om at logge på igen. Hvis en bruger er i gang med at downloade filer, når websessionen udløber, vil filerne stadig blive downloadet.

Når administratorer indstiller en fast sessionslængde, bliver sessionen målt fra det tidspunkt, hvor teammedlemmet logger på, og sessionerne beregnes som antal dage. Hvis en administrator f.eks. vælger en uge, vil den faste sessionslængde vare i syv dage fra det tidspunkt, hvor teammedlemmet logger på.

Hvis du vil ændre indstillingerne, skal du gå til afsnittet Styring af websession i administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned til Styring af websession for at angive indstillingerne for Fast sessionslængde og Inaktiv sessionslængde. Administratorer kan vælge at angive kun den ene eller begge indstillinger.

Bemærk! Hvis du gør den faste sessionslængde kortere end den aktuelle indstilling, bliver alle teammedlemmer logget af. Administratorer bør overveje at foretage denne ændring på et tidspunkt, hvor det ikke forstyrrer teamet.