{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Oversigt: Styring af websession

Styring af websession er med til at beskytte adgangen til virksomhedens data, da administratorer kan styre, hvor længe ad gangen teammedlemmer kan være logget på dropbox.com. Der findes to indstillinger for styring af websession:

• Fast sessionslængde: Gør det muligt for administratorer at styre, hvor længe ad gangen teammedlemmer kan være logget på dropbox.com (for eksempel en uge eller en måned).
  • Inaktiv sessionslængde: Gør det muligt for administratorer at styre, hvor lang tid et teammedlem kan forblive logget på, uden at foretage sig noget på dropbox.com (for eksempel 48 timers inaktivitet).

Administratorer kan vælge kun at bruge den ene af indstillingerne eller dem begge.

Bemærk! Styring af websession påvirker kun teammedlemmernes adgang til dropbox.com. Det påvirker ikke deres adgang til Dropbox-mobilappen eller programmet på computeren.

Når et teammedlem når den grænse, som administratoren har indstillet, udløber teammedlemmets websession. Når de forsøger at udføre en handling på dropbox.com, bliver de logget af, og de bliver bedt om at logge på igen. Hvis en bruger er i gang med at downloade filer, når websessionen udløber, vil filerne stadig blive downloadet.

Når administratorer indstiller en fast sessionslængde, bliver sessionen målt fra det tidspunkt, hvor teammedlemmet logger på, og sessionerne beregnes som antal dage. Hvis en administrator f.eks. vælger en uge, vil den faste sessionslængde vare i syv dage fra det tidspunkt, hvor teammedlemmet logger på.

Hvis du vil ændre indstillingerne, skal du gå til afsnittet Styring af websession i administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned til Styring af websession for at angive indstillingerne for Fast sessionslængde og Inaktiv sessionslængde. Administratorer kan vælge at angive kun den ene eller begge indstillinger.

Bemærk! Hvis du gør den faste sessionslængde kortere end den aktuelle indstilling, bliver alle teammedlemmer logget af. Administratorer bør overveje at foretage denne ændring på et tidspunkt, hvor det ikke forstyrrer teamet.