How to run an advanced reinstall

Før du kører en avanceret geninstallation

• Gem, og luk alle programmer, der bruger filer i Dropbox-mappen.
  • Hvis du bruger selektiv synkronisering, skal du notere dig de indstillinger, du anvendte.
    • If you're on a headless version of Dropbox, access the list of selective sync folders by running "dropbox exclude list." Learn how.
  • Hvis Dropbox ikke er på standardplaceringen, skal du notere dig, hvor den er placeret.

Click the menu below, and select the operating system you use.

Linux

Afhængigt af distributionen af dit operativsystem og den pakke, du brugte under installationen, kan du have Dropbox-filer på to forskellige placeringer. Instruktionerne i denne artikel omfatter begge tilfælde, så nogle af kommandoerne kan medføre en fejl.

1. Åbn programmet Terminal.
  2. Kopiér og indsæt følgende linjer én ad gangen i Terminal. Tryk på Enter efter hver linje.
    • Indtast ikke kommandoer manuelt.
    • Du kan blive bedt om at angive adgangskoden til din computer (ikke adgangskoden til Dropbox), når du har indsat kommandoerne. Adgangskodefeltet i Terminal forbliver tomt, mens du skriver adgangskoden. Når du har skrevet adgangskoden, skal du trykke på Enter.
    • Du kan se, at disse instruktioner udføres, som de skal, når den første tekstlinje (en såkaldt prompt) vises.
    • Vigtigt! I kommandoerne herunder antager vi, at din Dropbox-mappe er placeret i standardstien. Hvis du har placeret din Dropbox-mappe et andet sted, skal du udskifte alle forekomster af ~/Dropbox med den fulde sti til din Dropbox-mappe angivet i anførselstegn. Hvis din Dropbox-mappe f.eks. er placeret i stien /Volumes/AndenPlacering/Dropbox, skal du udskifte ~/Dropbox i de følgende kommandolinjer med "/Volumes/AndenPlacering/Dropbox".
    • Når prompten igen vises efter en kommando i Terminal, har instruktionen udført den ønskede opgave og er klar til den næste kommando. Hvis en kommando ikke reagerer inden for en time, kan du prøve at genstarte computeren og gentage disse trin.
  3. dropbox stop
    dropbox status  # Skal melde "not running"
    rm -rf ~/.dropbox-dist
    rm -rf /var/lib/dropbox
    rm -rf ~/.dropbox*
    sudo apt-get remove nautilus-dropbox
    sudo apt-get remove dropbox
    rm /etc/apt/source.d/dropbox
    sudo chown "$USER" "$HOME"
    sudo chown -R "$USER" ~/Dropbox
    sudo chattr -R -i ~/Dropbox
    sudo chmod -R u+rw ~/Dropbox

Sletning af mapperne sletter ikke filerne i din Dropbox-mappe.

4. Genstart din computer.

Installation på en understøttet Linux-distribution med grafisk brugergrænseflade:

1. Hent den korrekte pakke til dit operativsystem og din arkitektur. Download nu.
  2. Naviger til den mappe, du har downloadet installationsfilen til, og dobbeltklik på den.
  3. Anvend alle indstillinger for selektiv synkronisering, der var aktive før geninstallationen.
  4. Vælg Dropbox-mappens placering, hvis den ikke er på standardplaceringen.
    • Vigtigt! Da denne proces fjerner de tidligere indstillinger og konfigurationer, er du nødt til manuelt at vælge den placering, som Dropbox skal synkronisere til, hvis du vil undgå at downloade dit Dropbox-indhold igen. Hvis du ikke vælger en placering manuelt, skal du oprette en ny Dropbox-mappe og begynde at hente indholdet igen.
  5. For at vælge din etablerede Dropbox-mappe på dit drev, skal du klikke på Avancerede indstillinger, når du har valgt, hvilke mapper der skal synkroniseres.

Installation på en understøttet fjernstyret Linux-distribution:

1. Indtast følgende kommando i din terminal:
    • Hvis din computer er 32-bit:
    • cd ~ && wget -O - "https://www.dropbox.com/download?plat=lnx.x86" | tar xzf -

Rul til højre for at se mere af terminalkommandoen
    • Hvis din computer er 64-bit:
    • cd ~ && wget -O - "https://www.dropbox.com/download?plat=lnx.x86_64" | tar xzf -

Rul til højre for at se mere af terminalkommandoen
  2. Kør Dropbox-daemonen fra den netop oprettede mappe .dropbox-dist:
  3. ~/.dropbox-dist/dropboxd

4. Når Dropbox er færdig med at installere, skal du logge på og anvende indstillingerne fra før geninstallationen på listen over udeladte elementer.

Få mere at vide om installation og CLI.

Mac

1. Afslut Dropbox, hvis den kører.
    1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
    2. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  2. Afinstaller Dropbox.
    1. Åbn Finder, og klik på Programmer.
    2. Find Dropbox-appen, og træk den til papirkurven. Eller højreklik på ikonet for Dropbox-appen, og vælg Flyt til papirkurv.
  3. Når programmet er fjernet, skal du genstarte din computer.
  4. Slet de resterende Dropbox-systemmapper.
    1. Åbn Finder, og klik på Programmer.
    2. Åbn programmet Terminal.
    3. Kopiér og indsæt følgende linjer én ad gangen i terminalen. Tryk på Enter efter hver linje.

• Indtast ikke kommandoer manuelt.
      • Når du bliver bedt om det, skal du skrive adgangskoden til din administratorkonto på computeren (ikke adgangskoden til Dropbox) og trykke på Enter.
      • Vigtigt! Vi antager, at din Dropbox-mappe er placeret i standardstien. Hvis du har placeret din Dropbox-mappe et andet sted, skal du udskifte alle forekomster af ~/Dropbox med den fulde sti til din Dropbox-mappe med anførselstegn omkring. Hvis din Dropbox-mappe f.eks. er placeret i stien /Volumes/AndenPlacering/Dropbox, skal du udskifte ~/Dropbox i de følgende instruktioner med "/Volumes/AndenPlacering/Dropbox".
    4. sudo chown "$USER" "$HOME"
      sudo chown -R "$USER" ~/Dropbox
      sudo chmod -R u+rw ~/Dropbox
      sudo mv ~/.dropbox ~/.Trash/dropbox.old
      sudo chmod -N ~
      sudo mv /Library/DropboxHelperTools ~/DropboxHelperTools.old

Rul til højre for at se flere kodestykker

5. Hent den nyeste version af Dropbox-computerappen. Download nu.
  6. Naviger til den mappe, du har downloadet installationsfilen til, og dobbeltklik på den.
  7. Anvend alle indstillinger for selektiv synkronisering, der var aktive før geninstallationen.
  8. Vælg Dropbox-mappens placering, hvis den ikke er på standardplaceringen.
    • Vigtigt! Da denne proces fjerner de tidligere indstillinger og konfigurationer, er du nødt til manuelt at vælge den placering, som Dropbox skal synkronisere til, hvis du vil undgå at downloade dit Dropbox-indhold igen. Hvis du ikke vælger en placering manuelt, skal du oprette en ny Dropbox-mappe og begynde at hente indholdet igen.
    1. For at vælge din etablerede Dropbox-mappe på dit drev, skal du klikke på Avancerede indstillinger, når du har valgt, hvilke mapper der skal synkroniseres.
    2. Then choose the parent folder of your already established Dropbox folder. For example, if you have your Dropbox folder in the path /Volumes/DifferentPlace/Dropbox, select the folder /Volumes/DifferentPlace/Dropbox.

Windows

1. Afslut Dropbox, hvis den kører.
    1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
    2. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  2. Afinstaller Dropbox.
    1. Klik på Start på din computer.
    2. If on Windows 7, select Control Panel. If on Windows 8 or 10, search and click Control Panel in the start menu.
    3. Click Uninstall a Program (7, 8, 10).
    4. Vælg Dropbox på listen med programmer, og klik på Fjern.
  3. Når programmet er fjernet, skal du genstarte din computer.
  4. Slet de resterende Dropbox-systemmapper (det er OK, hvis du ikke finder en Dropbox-mappe på nogen af de følgende placeringer).
    1. Åbn Windows Stifinder (ikke Internet Explorer).
    2. Indtast %LOCALAPPDATA% på adresselinjen, og tryk på Enter.
    3. I det næste vindue skal du slette mappen med navnet Dropbox . Du kan blive bedt om at skrive adgangskoden til din administratorkonto på computeren (ikke adgangskoden til Dropbox).
    4. Gentag disse trin med følgende mapper. Sletning af mapperne sletter ikke filerne i din Dropbox-mappe.
      • %APPDATA%
      • %PROGRAMFILES%
      • %PROGRAMFILES(x86)%
  5. Hent den nyeste version af Dropbox-computerappen. Download nu.
  6. Naviger til den mappe, du har downloadet installationsfilen til, og dobbeltklik på den. Start ikke installationsprogrammet ved at højreklikke på filen og vælge Kør som administrator.
  7. Anvend alle indstillinger for selektiv synkronisering, der var aktive før geninstallationen.
  8. Vælg Dropbox-mappens placering, hvis den ikke er på standardplaceringen.
    • Vigtigt! Da denne proces fjerner de tidligere indstillinger og konfigurationer, er du nødt til manuelt at vælge den placering, som Dropbox skal synkronisere til, hvis du vil undgå at downloade dit Dropbox-indhold igen. Hvis du ikke vælger en placering manuelt, skal du oprette en ny Dropbox-mappe og begynde at hente indholdet igen.
    1. For at vælge din etablerede Dropbox-mappe på dit drev, skal du klikke på Avancerede indstillinger, når du har valgt, hvilke mapper der skal synkroniseres.
    2. Vælg derefter den overordnede mappe for din allerede etablerede Dropbox-mappe. Hvis stien til din Dropbox-mappe f.eks. er D:\AndetDrev\Mappe\Dropbox, skal du vælge mappen D:\AndetDrev\Mappe.

Når geninstallationen er færdig, kan det tage lidt tid at indeksere dine filer igen og synkronisere ændringer.

Changes made to files in your Dropbox folder while it was offline—on dropbox.com or other connected devices—will result in conflicted copies. Learn more about conflicted copies.

Denne proces fungerer kun, når der oprettes forbindelse til præcis den samme konto, der tidligere var forbundet med denne computer. Hvis det ønskes, kan du i stedet få mere at vide om, hvordan du lægger flere konti sammen.