Hvorfor viser Dropbox en meddelelse om, at jeg bruger en ældre version af programmet?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med nye funktioner, bedre ydeevne og sikkerhedsforbedringer. De nye versioner implementeres via automatiske opdateringer.

Der kan opstå forhold, som medfører, at opdateringerne mislykkes. Manglende opdatering kan skyldes særlige konfigurationsomstændigheder, såsom problemer med tilladelser eller interaktion med andre programmer, f.eks. retningslinjer fra antivirus eller firewall.

Hvis Dropbox har forsøgt automatisk opdatering et par gange, uden at opdateringen lykkes, vises følgende meddelelse:

"Du bruger en gammel version af Dropbox."

Afhængigt af hvor gammel din version er, kan denne meddelelse informere dig om det antal dage, du har tilbage, inden din aktuelle version holder op med at fungere.

Følg disse trin for at fortsætte med at bruge Dropbox:

1. Download den seneste version af programmet.
  2. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet til Dropbox for at installere som den aktuelle systembruger.
  3. Ældre versioner vil måske kræve, at du indtaster dine loginoplysninger til Dropbox igen, når du har opdateret. Når du har logget på, tager det lidt tid for Dropbox-programmet at sammenligne Dropbox-mappen på din computer med din onlinekonto og bestemme, om der er nogen filer, der skal synkroniseres.

Bemærk! Fjern Dropbox, inden du installerer det igen, hvis:

• Du bliver bedt om at fjerne det af appen eller af Dropbox-support
  • Installationen ikke kan fuldføres
  • Det problem, du forsøger at løse ved at geninstallere, fortsat findes

Hvis tælleren for opdatering af din app udløber, vil din Dropbox holde op med at synkronisere, og der vises følgende meddelelse:

Fejlmeddelelse om ældre version
Fejlmeddelelse om ældre version ved programstart.

Du kan løse problemet ved at klikke på Opdater Dropbox. Herefter starter opdateringen, så du kan fortsætte med at bruge Dropbox.

Dropbox Business

Hvis du er en del af et Dropbox Business-team, er det muligt, at automatisk opdatering mislykkedes, fordi din brugerprofil på din computer ikke har tilladelse til at installere nye versioner af Dropbox-appen. Hvis manuel opdatering mislykkes, skal du bede din it-administrator om hjælp.