{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvorfor viser Dropbox en meddelelse om, at jeg bruger en ældre version af programmet?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med nye funktioner, bedre ydeevne og sikkerhedsforbedringer. De nye versioner implementeres via automatiske opdateringer.

Der kan opstå forhold, som medfører, at opdateringerne mislykkes. Manglende opdatering kan skyldes særlige konfigurationsomstændigheder, såsom problemer med tilladelser eller interaktion med andre programmer, f.eks. retningslinjer fra antivirus eller firewall.

Hvis Dropbox har forsøgt automatisk opdatering et par gange, uden at opdateringen lykkes, vises følgende meddelelse:

"Du bruger en gammel version af Dropbox."

Afhængigt af hvor gammel din version er, kan denne meddelelse informere dig om det antal dage, du har tilbage, inden din aktuelle version holder op med at fungere.

Følg disse trin for at fortsætte med at bruge Dropbox:

1. Download den seneste version af programmet.
  2. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet til Dropbox for at installere som den aktuelle systembruger.
  3. Ældre versioner vil måske kræve, at du indtaster dine loginoplysninger til Dropbox igen, når du har opdateret. Når du har logget på, tager det lidt tid for Dropbox-programmet at sammenligne Dropbox-mappen på din computer med din onlinekonto og bestemme, om der er nogen filer, der skal synkroniseres.

Bemærk! Fjern Dropbox, inden du installerer det igen, hvis:

• Du bliver bedt om at fjerne det af appen eller af Dropbox-support
  • Installationen ikke kan fuldføres
  • Det problem, du forsøger at løse ved at geninstallere, fortsat findes

Hvis tælleren for opdatering af din app udløber, vil din Dropbox holde op med at synkronisere, og der vises følgende meddelelse:

Fejlmeddelelse om ældre version
Fejlmeddelelse om ældre version ved programstart.

Du kan løse problemet ved at klikke på Opdater Dropbox. Herefter starter opdateringen, så du kan fortsætte med at bruge Dropbox.

Dropbox Business

Hvis du er en del af et Dropbox Business-team, er det muligt, at automatisk opdatering mislykkedes, fordi din brugerprofil på din computer ikke har tilladelse til at installere nye versioner af Dropbox-appen. Hvis manuel opdatering mislykkes, skal du bede din it-administrator om hjælp.