Rediger præferencer for computerappen

Indstillingerne for Dropbox på computeren gør det muligt at tilpasse programmet, som du har lyst. Du kan f.eks aktivere eller deaktivere meddelelser, vælge, hvilket sprog programmet vises på, og ændre placeringen af Dropbox-mappen.

Vis vejledning til:

Linux

Åbn præferencer for computerappen i Linux

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.

Dropbox-ikonet på proceslinjen

2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.

Generelt

Start Dropbox, når systemet starter

Du kan vælge, at Dropbox starter automatisk, når du starter din computer. Denne indstilling anbefales for at sikre, at din Dropbox-mappe til enhver tid er synkroniseret online og på andre computere.

Giv mig besked om

Du kan vælge, hvilke meddelelser du vil modtage, ved at ændre indstillingerne for meddelelser.

Sprog

Hvis du vil angive et andet sprog fra operativsystemets standardindstillinger, skal du vælge det i denne menu.

Relaterede emner:

Version

Dette er versionen af din aktuelle Dropbox-installation. Oplys dette nummer ved supportsager, eller brug nummeret til at se, om du har den nyeste version.

Relaterede emner:

Konto

Her vises det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto. Du kan se og tilpasse indstillingerne for din Dropbox-konto på Dropbox' website.

Dropbox-placering

Denne indstilling ændrer placeringen af ​​din Dropbox-mappe. Din Dropbox-mappe er normalt installeret i din brugermappe (der har samme navn som det, du logger på med). Du kan med denne indstilling vælge en anden placering på harddisken.

Bemærk! Du kan ændre placeringen af din Dropbox-mappe, men du kan i øjeblikket ikke ændre navnet på Dropbox-mappen. Uanset hvor du placerer den, har den navnet Dropbox.

Relaterede emner:

Selektiv synkronisering

Med denne indstilling kan du vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres til din computer. Hvis du fjerner markeringen af en mappe, vil mappen ikke blive synkroniseret eller downloadet til din harddisk. Mappen vil stadig blive synkroniseret til andre enheder, der er forbundet til din Dropbox-konto.

Klik på Avanceret for at gå til undermapper i dine Dropbox-mapper. Du kan markere eller fjerne markeringen af enhver mappe i din Dropbox-konto

Relaterede emner:

Afbryd forbindelsen til denne Dropbox

Med denne indstilling kan du afbryde forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto. Når du gør det, holder Dropbox op med at synkronisere til din konto på nettet. Du kan bruge samme knap til at forbinde en computer, der ikke er forbundet med, eller som tidligere har været forbundet med, kontoen.

Relaterede emner:

Båndbredde

Fanen Båndbredde indeholder indstillinger, der styrer den hastighed, du vil lade Dropbox synkronisere med. Du kan f.eks. begrænse hastigheden for upload og download for at spare båndbredde eller øge uploadhastigheden for at spare tid. Dropbox forsøger at finde en balance med hensyn til, hvor meget båndbredde den skal bruge. Upload- og downloadhastigheden er som standard indstillet til henholdsvis 100 % og 70 % af den tilgængelige båndbredde.

Download

• Downloadhastighed – Begræns ikke: Vælg denne alternativknap, hvis Dropbox skal downloade filer fra Dropbox-serveren med den højeste mulige hastighed.
  • Downloadhastighed – Begræns til: Begræns hastigheden ved download ved at indtaste din egen downloadhastighed i kilobyte pr. sekund. Hvis du skriver "0", downloader Dropbox med den højeste mulige hastighed.

Upload

• Uploadhastighed – Begræns automatisk: Vælg denne alternativknap, hvis du vil have, at Dropbox skal bestemme, hvilken hastighed dine filer overføres med under synkronisering.
  • Uploadhastighed – Begræns til: Vælg din egen overførselshastighed i kilobyte pr. sekund her.

Relaterede emner:

Aktivér LAN-synkronisering

LAN-synkronisering er en netværksfunktion, der giver dig mulighed for at spare tid og båndbredde ved at downloade filer direkte fra andre computere på lokalnetværket. Hvis du fravælger indstillingen, synkroniserer Dropbox fra Dropbox-servere, hver gang den registrerer en ændring i din Dropbox-mappe.

Relaterede emner:

Proxyer

Indstillingerne her giver dig mulighed for at konfigurere din internetforbindelse via en proxyserver.

Proxy-indstillinger

• Ingen proxy: Vælg Ingen proxy for at fortælle Dropbox, at du ikke vil bruge en proxyserver. Hvis du vælger denne indstilling, kan du undgå de problemer, der kan opstå, hvis Dropbox ikke kan finde en proxyserver.
  • Automatisk identificering: Med denne indstilling forsøger Dropbox automatisk at registrere dine proxyindstillinger. Vælg denne indstilling, hvis du ikke ved, om din internetforbindelse kræver en proxyserver.
  • Manuelt: Vælg denne alternativknap, hvis du vil indtaste dine proxyindstillinger manuelt. Denne indstilling bruges typisk af brugere eller af administratorer, der har en proxyserverkonfiguration, som ikke er standard.

Hvis du vælger Manuelt kan du angive følgende indstillinger:

Proxy-type

På denne rulleliste kan du vælge din proxyservers protokol. Dropbox understøtter HTTP, SOCKS4 og SOCKS5.

Server

Skriv URL-adressen og porten til din proxyserver her.

Proxyserver kræver en adgangskode

Markér dette afkrydsningsfelt, hvis din proxyserver kræver logon. Når du gør det, kan felterne Brugernavn og Adgangskode redigeres.

Mac

Åbn præferencer for computerappen i Mac OS X

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.

2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.

Generelt

Start Dropbox, når systemet starter

Du kan vælge, at Dropbox starter automatisk, når du starter din computer. Denne indstilling anbefales for at sikre, at din Dropbox-mappe til enhver tid er synkroniseret online og på andre computere.

Giv mig besked om

Du kan vælge, hvilke meddelelser du vil modtage, ved at ændre indstillingerne for meddelelser.

Sprog

Hvis du vil angive et andet sprog fra operativsystemets standardindstillinger, skal du vælge det i denne menu.

Relaterede emner:

Version

Dette er din Dropbox-installations aktuelle version. Oplys dette nummer ved supporthenvendelser, eller brug nummeret til at se, om du har den nyeste version af Dropbox.

Dropbox-badge

Dropbox Business-brugere kan vælge at få vist Dropbox-badget, hver gang de åbner en Microsoft Office-fil, kun når andre har åbnet en fil eller aldrig.

Konto

Her vises det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto. Du kan se og tilpasse indstillingerne for din Dropbox-konto på dropbox.com.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox, vises begge sæt kontoindstillinger under denne fane. Du skifter mellem de to dropboxe ved at bruge knapperne øverst på fanen.

Dropbox-placering

Denne indstilling ændrer placeringen af ​​din Dropbox-mappe. Din Dropbox-mappe er normalt installeret i din brugermappe (der har samme navn som det, du logger på med). Du kan bruge denne indstilling til at angive en anden placering på harddisken.

Bemærk! Du kan ændre placeringen af din Dropbox-mappe, men du kan i øjeblikket ikke ændre navnet på Dropbox-mappen. Uanset hvor du placerer den, har den navnet Dropbox.

Selektiv synkronisering

Med denne indstilling kan du vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres til din computer. Hvis du fjerner markeringen af en mappe, vil mappen ikke blive synkroniseret eller downloadet til din harddisk. Mappen vil stadig blive synkroniseret til andre enheder, der er forbundet til din Dropbox-konto.

Klik på Avanceret for at gå til undermapper i dine Dropbox-mapper. Du kan markere eller fjerne markeringen af enhver mappe i din Dropbox-konto

Afbryd forbindelsen til denne Dropbox

Med denne indstilling kan du afbryde forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto. Dropbox holder op med at synkronisere til din konto på nettet. Du kan bruge samme knap til at forbinde en computer, der ikke er forbundet med, eller som tidligere har været forbundet med, kontoen.

Import

Aktivér Kameraoverførsel

Kameraoverførsel uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon, dit kamera, dit SD-kort og mange andre medieenheder, når du forbinder dem med din computer. Slå Aktivér Dropbox-kameraimport til eller fra for at aktivere eller deaktivere Kameraoverførsel.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private Dropbox og en arbejdsrelateret Dropbox, aktiveres og anvendes funktionen Kameraoverførsel kun til din private Dropbox.

Importér billeder fra iPhoto

Hvis du har brugt iPhoto til arkivering af billeder, kan du kopiere dem til din Dropbox for at få dem opbevaret sikkert.

Dropbox Business-brugere: Ligesom funktionen Kameraoverførsel kan denne funktion kun bruges til din private Dropbox, hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox.

Del skærmbilleder via Dropbox

Når du tager et skærmbillede, gemmer Dropbox det automatisk i din Dropbox og kopierer et link til din udklipsholder, så du øjeblikkeligt kan dele det.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox, kan du også vælge den Dropbox, hvor du vil gemme skærmbilleder.

Netværk

Fanen Netværk indeholder kontrolelementer, der påvirker hastigheden af ​​upload og download, og kontrolelementer, der gør det muligt at bruge Dropbox i komplekse netværksmiljøer.

Båndbredde

Hvis du trykker på Båndbredde, vises en menu med indstillinger, der styrer den hastighed, du vil lade Dropbox synkronisere med. Du kan f.eks. begrænse hastigheden for upload og download for at spare båndbredde eller øge uploadhastigheden for at spare tid.

Download

• Downloadhastighed – Begræns ikke: Vælg denne alternativknap, hvis Dropbox skal downloade filer fra Dropbox-serveren med den højeste mulige hastighed.
  • Downloadhastighed – Begræns til: Begræns hastigheden ved download ved at indtaste din egen downloadhastighed i kilobyte pr. sekund. Hvis du skriver "0", downloader Dropbox med den højeste mulige hastighed.

Upload

• Uploadhastighed – Begræns automatisk: Vælg denne alternativknap, hvis du vil have, at Dropbox skal bestemme, hvilken hastighed dine filer overføres med under synkronisering.
  • Uploadhastighed – Begræns til: Vælg din egen overførselshastighed i kilobyte pr. sekund her.

Proxyer

Når du trykker på knappen Proxyer, kan du konfigurere din internetforbindelse via en proxyserver.

Proxy-indstillinger

• Ingen proxy: Vælg Ingen proxy for at fortælle Dropbox, at du ikke vil bruge en proxyserver. Hvis du vælger denne indstilling, kan du undgå de problemer, der kan opstå, hvis Dropbox ikke kan finde en proxyserver.
  • Automatisk identificering: Med denne indstilling forsøger Dropbox automatisk at registrere dine proxyindstillinger. Vælg denne indstilling, hvis du ikke ved, om din internetforbindelse kræver en proxyserver.
  • Manuelt: Vælg denne alternativknap, hvis du vil indtaste dine proxyindstillinger manuelt. Denne indstilling bruges typisk af brugere eller af administratorer, der har en proxyserverkonfiguration, som ikke er standard.

Hvis du vælger Manuelt kan du angive følgende indstillinger:

Proxy-type

På denne rulleliste kan du vælge din proxyservers protokol. Dropbox understøtter HTTP, SOCKS4 og SOCKS5.

Server

Skriv URL-adressen og porten til din proxyserver her.

Proxyserver kræver en adgangskode

Markér dette afkrydsningsfelt, hvis din proxyserver kræver logon. Når du gør det, kan felterne Brugernavn og Adgangskode redigeres.

Aktivér LAN-synkronisering

LAN-synkronisering er en netværksfunktion, der giver dig mulighed for at spare tid og båndbredde ved at downloade filer direkte fra andre computere på lokalnetværket. Hvis du fravælger indstillingen, synkroniserer Dropbox fra Dropbox-servere, hver gang den registrerer en ændring i din Dropbox-mappe.

Windows

Åbn præferencer for computerappen i Windows

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.

Dropbox-ikonet på proceslinjen

2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.

Generelt

Start Dropbox, når systemet starter

Du kan vælge, at Dropbox starter automatisk, når du starter din computer. Denne indstilling anbefales for at sikre, at din Dropbox-mappe til enhver tid er synkroniseret online og på andre computere.

Giv mig besked om

Du kan vælge, hvilke meddelelser du vil modtage, ved at ændre indstillingerne for meddelelser.

Sprog

Hvis du vil angive et andet sprog fra operativsystemets standardindstillinger, skal du vælge det i denne menu.

Relaterede emner:

Version

Dette er versionen af din aktuelle Dropbox-installation. Oplys dette nummer ved supportsager, eller brug nummeret til at se, om du har den nyeste version.

Relaterede emner:

Dropbox-badge

Dropbox Business-brugere kan vælge at få vist Dropbox-badget, hver gang de åbner en Microsoft Office-fil, kun når andre har åbnet en fil eller aldrig.

Konto

Konto

Her vises det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto. Du kan se og tilpasse indstillingerne for din Dropbox-konto på dropbox.com.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox, vises begge sæt kontoindstillinger under denne fane. Du skifter mellem de to konti ved at bruge knapperne øverst på fanen.

Dropbox-placering

Denne indstilling ændrer placeringen af ​​din Dropbox-mappe. Din Dropbox-mappe er normalt installeret i din brugermappe (der har samme navn som det, du logger på med). Du kan bruge denne indstilling til at angive en anden placering på harddisken.

Bemærk! Du kan ændre placeringen af din Dropbox-mappe, men du kan i øjeblikket ikke ændre navnet på Dropbox-mappen. Uanset hvor du placerer den, har den navnet Dropbox.

Relaterede emner:

Selektiv synkronisering

Med denne indstilling kan du vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres til din computer. Hvis du fjerner markeringen af en mappe, vil mappen ikke blive synkroniseret eller downloadet til din harddisk. Mappen vil stadig blive synkroniseret til andre enheder, der er forbundet til din Dropbox-konto.

Klik på Avanceret for at gå til undermapper i dine Dropbox-mapper. Du kan markere eller fjerne markeringen af enhver mappe i din Dropbox-konto

Relaterede emner:

Afbryd forbindelsen til denne Dropbox

Med denne indstilling kan du afbryde forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto. Når du gør det, holder Dropbox op med at synkronisere til din konto på nettet. Du kan bruge samme knap til at forbinde en computer, der ikke er forbundet med, eller som tidligere har været forbundet med, kontoen.

Relaterede emner:

Import

Kameraoverførsel

Kameraoverførsel uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon, dit kamera, dit SD-kort og mange andre medieenheder, når du forbinder dem med din computer. Funktionen afhænger af, at automatisk afspilning i Windows fungerer korrekt. Klik på Rediger indstillinger for automatisk afspilning for at aktivere eller deaktivere Kameraoverførsel.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private Dropbox og en arbejdsrelateret Dropbox, aktiveres og anvendes funktionen Kameraoverførsel kun til din private Dropbox.

Del skærmbilleder via Dropbox

Når du tager et skærmbillede, gemmer Dropbox det automatisk i din Dropbox og kopierer et link til din udklipsholder, så du øjeblikkeligt kan dele det.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox, kan du vælge den konto, hvor du vil gemme skærmbilleder.

Relaterede emner:

Båndbredde

Fanen Båndbredde indeholder indstillinger, der styrer den hastighed, du vil lade Dropbox synkronisere med. Du kan f.eks. begrænse hastigheden for upload og download for at spare båndbredde eller øge uploadhastigheden for at spare tid. Dropbox forsøger at finde en balance med hensyn til, hvor meget båndbredde den skal bruge. Upload- og downloadhastigheden er som standard indstillet til henholdsvis 100 % og 70 % af den tilgængelige båndbredde.

Download

• Downloadhastighed – Begræns ikke: Vælg denne alternativknap, hvis Dropbox skal downloade filer fra Dropbox-serveren med den højeste mulige hastighed.
  • Downloadhastighed – Begræns til: Begræns hastigheden ved download ved at indtaste din egen downloadhastighed i kilobyte pr. sekund. Hvis du skriver "0", downloader Dropbox med den højeste mulige hastighed.

Upload

• Uploadhastighed – Begræns automatisk: Vælg denne alternativknap, hvis du vil have, at Dropbox skal bestemme, hvilken hastighed dine filer overføres med under synkronisering.
  • Uploadhastighed – Begræns til: Vælg din egen overførselshastighed i kilobyte pr. sekund her.

Relaterede emner:

Aktivér LAN-synkronisering

LAN-synkronisering er en netværksfunktion, der giver dig mulighed for at spare tid og båndbredde ved at downloade filer direkte fra andre computere på lokalnetværket. Hvis du fravælger indstillingen, synkroniserer Dropbox fra Dropbox-servere, hver gang den registrerer en ændring i din Dropbox-mappe.

Relaterede emner:

Proxyer

Indstillingerne her giver dig mulighed for at konfigurere din internetforbindelse via en proxyserver.

Proxy-indstillinger

• Ingen proxy: Vælg Ingen proxy for at fortælle Dropbox, at du ikke vil bruge en proxyserver. Hvis du vælger denne indstilling, kan du undgå de problemer, der kan opstå, hvis Dropbox ikke kan finde en proxyserver.
  • Automatisk identificering: Med denne indstilling forsøger Dropbox automatisk at registrere dine proxyindstillinger. Vælg denne indstilling, hvis du ikke ved, om din internetforbindelse kræver en proxyserver.
  • Manuelt: Vælg denne alternativknap, hvis du vil indtaste dine proxyindstillinger manuelt. Denne indstilling bruges typisk af brugere eller af administratorer, der har en proxyserverkonfiguration, som ikke er standard.

Hvis du vælger Manuelt kan du angive følgende indstillinger:

Proxy-type

På denne rulleliste kan du vælge din proxyservers protokol. Dropbox understøtter HTTP, SOCKS4 og SOCKS5.

Server

Skriv URL-adressen og porten til din proxyserver her.

Proxyserver kræver en adgangskode

Markér dette afkrydsningsfelt, hvis din proxyserver kræver logon. Når du gør det, kan felterne Brugernavn og Adgangskode redigeres.