{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan ændres præferencer i Dropbox på computeren

Sådan får du adgang til menuen Præferencer

1. Klik på Dropbox-ikonet på computerens proceslinje eller menulinje.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.

Afhængigt af dit operativsystem (Linux, macOS eller Windows) vises nogle af eller alle indstillingerne herunder i menuen Præferencer. På Linux kan du ændre nogle af indstillingerne med kommandoer.

Indstillinger under fanen Generelt

Start Dropbox, når systemet starter

Du kan vælge, at Dropbox starter automatisk, når du starter din computer. Denne indstilling anbefales for at sikre, at din Dropbox-mappe til enhver tid er synkroniseret online og på andre computere.

Aktivér integration af Finder

Med integration af Finder på Mac-computere kan du se Dropbox-ikoner over filerne i din Dropbox-mappe og åbne Dropbox-menuen ved at højreklikke.

Microsoft Office-tilføjelse

Vælg, om Dropbox skal vises som lagringsplacering i Microsoft Office på Windows-computere.

Dropbox-badge

Vælg, om Dropbox-badget skal vises, hver gang du åbner en Microsoft Office-fil, om du kun vil se det, når andre har åbnet en fil, eller om du aldrig vil se det.

Sprog

Hvis du vil angive et andet sprog end operativsystemets standardindstillinger, kan du vælge det i denne menu.

Version

Dette er den aktuelle version af din Dropbox-installation. Oplys dette nummer ved supporthenvendelser, eller brug nummeret til at se, om du har den nyeste version af Dropbox.

Indstillinger under fanen Konto

Private og arbejdsrelaterede konti

Hvis du har en privat konto og en arbejdsrelateret konto, kan du vælge hvilken kontos indstillinger du vil ændre.

Plads

Se, hvor meget ledig lagringsplads du har på din konto.

Forbindelse til konto

Her vises den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto. Du kan afbryde forbindelsen mellem denne Dropbox-konto og din computer. Hvis du afbryder forbindelsen, holder Dropbox op med at synkronisere til din konto på nettet. Du kan bruge samme knap til at forbinde en computer, der ikke er forbundet med, eller som tidligere har været forbundet med kontoen.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox, vises begge sæt kontoindstillinger under denne fane. Du skifter mellem de to dropboxe ved at bruge knapperne øverst på fanen.

Indstillinger under fanen Import

Kameraoverførsler

Kameraoverførsel uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon, dit kamera, et SD-kort og mange andre medieenheder, når du slutter dem til din computer. Klik på  Aktivér Dropbox-kameraimport for at slå kameraoverførsler til eller fra. Du kan også vælge, hvad du vil aktivere kameraoverførsler for.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto, aktiveres og anvendes Kameraoverførsel kun til din private Dropbox.

Skærmbilleder

Når du tager et skærmbillede, gemmer Dropbox det automatisk i din Dropbox og kopierer et link til din udklipsholder, så du kan dele det med det samme.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto, kan du vælge den Dropbox, du vil gemme skærmbilleder i.

Indstillinger under fanen Båndbredde eller Netværk

Du kan ændre båndbreddeindstillinger på en Mac-computer ved at klikke på Netværk og derefter på Rediger indstillinger ud for Båndbredde.

Downloadhastighed

• Begræns ikke: Vælg denne alternativknap, hvis Dropbox skal downloade filer fra Dropbox-serveren med den højest mulige hastighed.
  • Begræns til: Begræns hastigheden ved download ved at indtaste din egen downloadhastighed i kilobyte pr. sekund. Hvis du skriver "0", downloader Dropbox med den højest mulige hastighed.

Uploadhastighed

• Begræns ikke: Vælg denne alternativknap, hvis Dropbox skal uploade filer til Dropbox med den højest mulige hastighed.
  • Begræns automatisk: Vælg denne alternativknap, hvis du vil have, at Dropbox skal bestemme, hvilken hastighed dine filer overføres med under synkronisering.
  • Begræns til: Vælg din egen uploadhastighed i kilobyte pr. sekund her.

LAN-synkronisering

LAN-synkronisering er en netværksfunktion, der giver dig mulighed for at spare tid og båndbredde ved at downloade filer direkte fra andre computere på lokalnetværket. Hvis du fravælger indstillingen, synkroniserer Dropbox fra Dropbox-servere, hver gang den registrerer en ændring i din Dropbox-mappe.

Indstillinger under fanen Proxyer eller Netværk

Du kan ændre proxyindstillinger på en Mac-computer ved at klikke på Netværk og derefter på Rediger indstillinger ud for Proxyer.

Proxy-indstillinger

• Ingen proxy: Vælg Ingen proxy for at fortælle Dropbox, at du ikke vil bruge en proxyserver. Hvis du vælger denne indstilling, kan du undgå de problemer, der kan opstå, hvis Dropbox ikke kan finde en proxyserver.
  • Automatisk identificering: Med denne indstilling forsøger Dropbox automatisk at registrere dine proxyindstillinger. Vælg denne indstilling, hvis du ikke ved, om din internetforbindelse kræver en proxyserver.
  • Manuelt: Vælg denne alternativknap, hvis du vil indtaste dine proxyindstillinger manuelt. Denne indstilling bruges typisk af brugere eller af administratorer, der har en proxyserverkonfiguration, som ikke er standard.

Hvis du vælger Manuelt, kan følgende indstillinger redigeres:

• Proxytype: På denne rulleliste kan du vælge din proxyservers protokol. Dropbox understøtter HTTP, SOCKS4 og SOCKS5.
  • Server: Skriv URL-adressen og porten til din proxyserver her.
  • Proxyserver kræver en adgangskode: Markér dette afkrydsningsfelt, hvis din proxyserver kræver logon. Når du gør det, kan felterne Brugernavn og Adgangskode redigeres.

Indstillinger på fanen Meddelelser

Giv mig besked om

Du kan vælge, hvilke meddelelser du vil modtage, ved at ændre indstillingerne for meddelelser.

Forstyr ikke

På Mac-computere kan du slå meddelelser fra i et begrænset tidsrum. Vælg, hvor længe meddelelser skal være slået fra.

Indstillinger under fanen Synkronisering

Smart synkronisering

Dropbox Business- og Professional-kunder kan vælge deres indstillinger for Smart synkronisering

Vælg Lad min administrator administrere denne indstilling, hvis du vil bruge dit teams standardindstilling.

Selektiv synkronsering

Med selektiv synkronisering kan du vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres til din computer. Hvis du fjerner markeringen af en mappe, vil mappen ikke blive synkroniseret eller downloadet til din harddisk. Mappen vil stadig blive synkroniseret til andre enheder, der er forbundet til din Dropbox-konto.

Klik på Avanceret for at gå til undermapper i dine Dropbox-mapper. Du kan markere eller fjerne markeringen af enhver mappe i din Dropbox-konto

Dropbox-mappens placering

Denne indstilling ændrer placeringen af din Dropbox-mappe. Din Dropbox-mappe er normalt installeret i din brugermappe (der har samme navn som det, du logger på med). Du kan bruge denne indstilling til at angive en anden placering på harddisken.

Bemærk! Du kan ændre placeringen af din Dropbox-mappe, men du kan i øjeblikket ikke ændre navnet på Dropbox-mappen. Uanset hvor du anbringer den, får den navnet Dropbox eller Dropbox (teamnavn) for Business-konti og Dropbox (personlig) for forbundne private konti.

Dropbox-programmet er tilgængeligt til operativsystemerne Linux, macOS og Windows. I menuen Præferencer kan du tilpasse Dropbox-appen, som du har lyst.