Min computer understøttes ikke længere, eller den bliver ikke snart understøttet. Hvad skal jeg gøre?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og styrket sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer. Fra tid til anden afslutter vi understøttelsen af Dropbox-appen til ældre operativsystemer for at kunne opretholde samme funktioner i alle vores produkter.

• Du kan se en liste over de seneste ændringer i understøttede operativsystemer nederst i denne artikel

Hvad betyder det for mig?

Når et operativsystem ikke længere understøttes, stopper Dropbox-appen med at synkronisere ændringer i filer og mapper. Du bliver også logget af Dropbox-appen på den pågældende computer.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Dropbox-appen på computeren, efter at dit operativsystem ikke længere understøttes, skal du opdatere operativsystemet til en understøttet version.

• Du finder en vejledning i opdatering af dit Windows-operativsystem på Microsofts website.
  • Du finder en vejledning i opdatering af dit macOS-operativsystem på Apples website.

Sådan ser du, hvilken version af et operativsystem der kører på din computer:

1. Gå til kontosiden i Dropbox.
  2. Rul til Enheder.
  3. Hold markøren over ikonet "i" under Seneste aktivitet for at se enhedens operativsystem.

Dropbox Business-administratorer

Du kan tjekke, om medlemmer af dit team kører Dropbox-computerappen i et af disse operativsystemer. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Gå til følgende link: https://www.dropbox.com/team/admin/settings/end_of_support

Er mine filer stadig sikre?

Ja. Hvis du bruger Dropbox-appen på en computer med et af disse operativsystemer, og du vælger ikke at opdatere det, bliver dine filer i din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem fra en anden understøttet enhed og på dropbox.com, hvis du bruger en understøttet browser.

Jeg har fået en e-mail om det her, men jeg kører ikke et af de operativsystemer, der er nævnt her

Hvis du har modtaget en e-mail om ophør af understøttelse, og du ikke kører et af de operativsystemer, der er nævnt i denne artikel, kører Dropbox-appen måske i en konfiguration, der ikke understøttes. Gennemse listen med understøttede operativsystemer, og bemærk, at de versioner, der ikke udtrykkeligt er angivet der, ikke understøttes.

Hvis du bruger Windows, skal du kontrollere, at Dropbox ikke kører i "kompatibilitetstilstand". Du skal deaktivere kompatibilitetstilstand, hvis du vil køre Dropbox-computerappen.

Få mere at vide om kompatibilitetstilstand.

Tidligere ændringer i understøttelse af operativsystemer

Mac

• Fra maj 2015 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere macOS-versionerne OS X 10.4 og OS X 10.5
  • Fra januar 2018 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere macOS-versionerne OS X 10.6, OS X 10.7 og OS X 10.8.

Windows

• Fra august 2016 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere Windows XP.
  • Fra januar 2018 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere Windows Vista.