Min computer understøttes ikke længere, eller den bliver ikke snart understøttet. Hvad skal jeg gøre?

Den 3. november 2017 kan Dropbox-computerappen ikke længere downloades eller installeres på enheder, der kører et af følgende operativsystem:

• Mac: OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8
  • Windows: Vista

Den 16. january 2018 stopper Dropbox' understøttelse af disse versioner fuldstændigt. Den dato bliver du automatisk logget af Dropbox-computerappen, hvis du bruger Dropbox-appen på en computer, der kører et af disse operativsystemer. Du vil ikke længere kunne få adgang til Dropbox-appen på computeren, medmindre du opdaterer operativsystemet til en understøttet version.

• Bemærk! Du bør stadig kunne få adgang til Dropbox' website (dropbox.com) fra en computer, der kører et af disse operativsystemer.

Hvilke operativsystemer understøttes i øjeblikket sammen med Dropbox-computerappen?

Hvorfor sker det?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og styrket sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer.

Vi slutter vores understøttelse af Dropbox-appen til disse operativsystemer for at opretholde samme funktioner i alle vores produkter.

Mac

Apple holdt op med at levere sikkerhedsopdateringer til OS X 10.8 i 2015 og har en liste med forældede enheder. Følgende versioner af OS X understøttes derfor ikke længere for Dropbox-computerappen:

• OS X 10.6
  • OS X 10.7
  • OS X 10.8

Windows

Microsoft holdt op med at understøtteWindows Vista i april 2017.  Følgende versioner af Windows understøttes derfor ikke længere for Dropbox-computerappen:

• Vista

Hvad betyder det for mig?

Når et operativsystem ikke længere understøttes, stopper Dropbox-appen med at synkronisere ændringer. Du bliver også logget af Dropbox-appen på den pågældende computer.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Dropbox-appen på computeren, efter at dit operativsystem ikke længere understøttes, skal du opdatere operativsystemet til en understøttet version.

• Du finder en vejledning i opdatering af dit Windows-operativsystem på Microsofts website.
  • Du finder en vejledning i opdatering af dit OS X-operativsystem på Apples website.

Sådan ser du, hvilken version af et operativsystem der kører på din computer:

1. Gå til kontosiden i Dropbox.
  2. Rul til Enheder.
  3. Hold markøren over ikonet "i" under Seneste aktivitet for at se enhedens operativsystem.

Dropbox Business-administratorer

Du kan tjekke, om medlemmer af dit team kører Dropbox-computerappen i et af disse operativsystemer. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Gå til afsnittet om ophør af understøttelse på siden Indstillinger

Er mine filer stadig sikre?

Ja. Hvis du bruger Dropbox-appen på en computer med et af disse operativsystemer, og du vælger ikke at opdatere det, bliver dine filer i din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem fra en anden understøttet enhed og på dropbox.com, hvis du bruger en understøttet browser.

Jeg har fået en e-mail om det her, men jeg kører ikke et af de operativsystemer, der er nævnt her

Hvis du har modtaget en e-mail om ophør af understøttelse, og du ikke kører et af de operativsystemer, der er nævnt i denne artikel, kører Dropbox-appen måske i en konfiguration, der ikke understøttes. Gennemse listen med understøttede operativsystemer, og bemærk, at de versioner, der ikke udtrykkeligt er angivet der, ikke understøttes.

Hvis du bruger Windows, skal du kontrollere, at Dropbox ikke kører i "kompatibilitetstilstand". Du skal deaktivere kompatibilitetstilstand, hvis du vil køre Dropbox-computerappen.

Få mere at vide om kompatibilitetstilstand.

Tidligere ændringer i understøttelse af operativsystemer

Mac

I maj 2015 stoppede Dropbox-computerappens understøttelse af macOS-versionerne OS X 10.4 og OS X 10.5.

Windows

I august 2016 stoppede Dropbox-computerappens understøttelse af Windows XP.