Download Dropbox på computeren

Dropbox-computerappen opretter en mappe på din computer, der fungerer ligesom enhver anden mappe, men har nogle ekstra funktioner:

• Ændringer, du foretager af filerne i din Dropbox-mappe, synkroniseres automatisk til dropbox.com og til dine forbundne mobilenheder.
  • Ændringer, du foretager, synkroniseres også til Dropbox-kontiene tilhørende de personer, du deler filer med.
  • Dropbox-computerappen giver dig nem adgang til dine Dropbox-filer, også når du er offline.

Sådan installerer du Dropbox på dine enheder:

1. Hent Dropbox-appen til din computer.
  2. Få den gratis Dropbox-mobilapp på din smartphone eller tablet.
  3. Efter installationen bliver du bedt om at logge på eller oprette en ny konto.
    • Hvis du forbinder Dropbox Business-konti, skal du sørge for at logge på samme konto på alle dine enheder.
  4. Når Dropbox er installeret på din computer, har du en ny Dropbox-mappe på din harddisk.
    • Hvis du føjer filer til Dropbox-mappen, synkroniserer Dropbox dem med din onlinekonto. Du har nu også adgang til filerne, når du logger på dropbox.com.
  5. Når du har installeret Dropbox og logget på dine mobilenheder, vises dine filer også i Dropbox-mappen der.