{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan gennemtvinger du download eller gengivelse af et delt link

Du kan dele filer på den ønskede måde ved at foretage nogle enkle ændringer af Dropbox-links. Du kan tilføje linkadressen for at gennemtvinge, at indholdet downloades eller gengives i din browser.

Sådan gennemtvinger du download af et Dropbox-link

Hvis du vil tvinge en browser til at downloade indholdet af et link i stedet for at vise det, kan du bruge dl=1 som forespørgselsparameter i din URL. Eksempel:

https://www.dropbox.com/s/a1b2c3d4ef5gh6/example.docx?dl=1

Bemærk! Det delte links oprindelige URL indeholder måske allerede parametre i forespørgselsstrengen (f.eks. dl=0). Appudviklere skal sørge for at fortolke URL'en korrekt og tilføje eller ændre parametre efter behov. Linket omdirigerer måske også til *.dropbox.com/s/dl.

Sådan gennemtvinger du gengivelse af en fil i en browser

Nogle browsere er ikke konfigureret til at forhåndsvise filer korrekt. Visse filtyper kan downloades i stedet for at blive åbnet, mens andre som HTML ikke understøttes.

For at omgå siden med forhåndsvisning og lade din browser gengive dine filer direkte skal du bruge raw=1 som forespørgselsparameter i din URL. Der foretages en HTTP-omdirigering, når raw=1 føjes til en URL. Hvis du er appudvikler og bruger en sådan URL i din egen kode, skal du sikre, at din app kan følge omdirigeringer.

Bemærk! Delte links gengiver ikke HTML-indhold i en webbrowser. Hvis du har oprettet et website, der viser HTML-indhold direkte fra din Dropbox, gengives det ikke i browseren. Selve HTML-indholdet forbliver i din Dropbox og kan deles. Linkene omdirigerer måske også til *.dropbox.com/s/raw.

Brugere af Dropbox Basic (gratis): Fra 3. oktober 2016 kan du ikke længere bruge delte links til at gengive HTML-indhold i en webbrowser. Hvis du har oprettet et website, der viser HTML-indhold direkte fra din Dropbox, gengives det ikke længere i browseren. Selve HTML-indholdet er stadig i din Dropbox, og det kan fortsat deles.

Brugere af Dropbox Plus og Business: Fra 1. september 2017 kan du ikke længere gengive HTML-indhold.