{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Den nye hjemmeside: En oversigt

Se dine filer og aktiviteter samme sted på det nye dropbox.com og på startsiden i Dropbox-appen til iOS. På startsiden kan du gøre følgende:

• Se aktivitet fra både Dropbox og Paper
  • Oprette filer, mapper og Paper-dokumenter som favoritter for at få hurtig adgang til dem
  • Se teammedlemmers seneste aktivitet i Dropbox og Paper
Den nye startside
Den nye startside findes på dropbox.com og i Dropbox-appen til iOS

1. Ulæst/Meddelelser

Nye aktiviteter, siden du sidst brugte Dropbox eller Paper. De omfatter dine seneste aktiviteter, andres @omtale af dig og alle de kommentartråde, du er involveret i.

dropbox.com:

Sådan fjerner du ulæste meddelelser på Dropbox' website:

1. Hold markøren over meddelelsen.
  2. Klik på Markér som læst.

iOS-app:

Sådan markerer du alle meddelelser som læst:

1. Tryk på Vis alle på fanen Start i widgetten Meddelelser.
  2. Tryk på "" (tre prikker), og vælg Markér alle som læst.

Ulæste meddelelser har en blå prik. Du kan markere en meddelelse som læst ved at trykke på den.

2. Markeret med stjerne

Under Markeret med stjerne findes de filer, mapper og Paper-dokumenter, du har markeret med en stjerne. Her vises også de elementer, du har markeret med en stjerne på en anden enhed. Hvis du f.eks. markerer en fil på din telefon med en stjerne, kan du se filen under Markeret med stjerne på dropbox.com.

Du kan markere elementer med en stjerne på flere måder:

dropbox.com

• Hold markøren over navnet på elementet, og vælg derefter stjerneikonet.
  • Mens du får vist en fil, skal du vælge stjerneikonet ud for filnavnet.
  • Klik på "" (tre prikker) ud for filens navn på siden Filer eller Start, og klik derefter på Markér med stjerne.

Det er i øjeblikket ikke muligt at markere flere elementer med en stjerne på en gang.

iOS-app

• Tryk på Vis alle under Markeret med stjerne på fanen Start, og tryk derefter på "+" (plus).
  • Tryk på "" ud for filens navn på fanen Filer, og tryk derefter på Tilføj stjerne.
  • Mens du får vist en fil, skal du trykke på "" (tre prikker) og derefter trykke på Tilføj stjerne.

3. Seneste

Under Seneste kan du se de filer og Paper-dokumenter, du har set eller redigeret for nylig. De er sorteret med de filer og dokumenter, du sidst har set, placeret øverst.

dropbox.com

Du kan skjule elementer under Seneste ved at klikke på Skjul ud for widgetten Seneste.

iOS-app

Tryk på Vis alle for at se alle de seneste aktivivteter. Sådan skjuler du de seneste elementer:

1. Tryk på personikonet.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Skjul seneste.

4. Filer

Oversigten Filer giver dig hurtig adgang til en fuldstændig liste med filerne og mapperne i din Dropbox-konto.

Uploads (kun iOS-app)

Hvis du bruger en iOS-enhed og har ventende uploads, vises widgetten Uploads. "Afventer" betyder, at upload ikke er startet eller ikke er færdig endnu.

Du kan gøre følgende, når du åbner widgetten Uploads:

• Annuller en enkelt upload ved at trykke på Annuller.
  • Annuller alle ventende uploads ved at trykke på Annuller alle
    .

Bemærk!

• Kun manuelle uploads, der er startet med "+" (plus), vises i widgetten Uploads – kameraoverførsler vises ikke i denne widget.
  • Widgetten Uploads vises ikke, hvis du ikke har nogen ventende uploads
    .

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fravælge den nye startside eller fanen Start? Kan jeg slå denne oversigt fra?

Den nye startside på dropbox.com og fanen Start i iOS-appen er standardoversigter. De kan ikke slås fra eller fravælges.

Jeg har et problem med en widget (Ulæst, Markeret med stjerne eller Seneste). Hvad skal jeg gøre?

Gør følgende, hvis du har problemer med nogen af de nye widgets:

1. Gem skærmbilleder af den funktionsmåde, du oplever.
  2. Kontakt os (husk at vedhæfte skærmbillederne og en præcis beskrivelse af problemet).

Hvorfor kan jeg ikke se widgetten Uploads i iOS-appen?

Widgetten Uploads vises kun, når der er ventende uploads. Det vil sige uploads, der ikke er startet eller endnu ikke er blevet færdige. Hvis du ikke har nogen ventende uploads, vises widgetten Uploads ikke.