The new homepage: an overview

Se dine filer og aktiviteter samme sted på det nye dropbox.com og på startsiden i Dropbox-appen til iOS. På startsiden kan du gør følgende:

• View activity from both Dropbox and Paper
  • Opret filer, mapper og Paper-dokumenter som favoritter for at få hurtig adgang til dem
  • See recent Dropbox and Paper activity from your team members
Den nye startside
Den nye startside findes på dropbox.com og i Dropbox-appen til iOS

1. Ulæst/Meddelelser

Nye aktiviteter, siden du sidst brugte Dropbox eller Paper. De omfatter dine seneste aktiviteter, andres @omtale af dig og alle de kommentartråde, du er involveret i.

dropbox.com:

Sådan fjerner du ulæste meddelelser på Dropbox' website:

1. Hover over the notification.
  2. Klik på Markér som læst.

iOS-app:

Sådan markerer du alle meddelelser som læst:

1. Tryk på Vis alle på fanen Start i widgetten Meddelelser.
  2. Tryk på "" (tre prikker), og vælg Markér alle som læst.

Ulæste meddelelser har en blå prik. Du kan markere en meddelelse som læst ved at trykke på den.

2. Markeret med stjerne

Under Markeret med stjerne findes de filer, mapper og Paper-dokumenter, du har markeret med en stjerne. Her vises også elementer, du har markeret med en stjerne på en anden enhed. Hvis du f.eks. markerer en fil på din telefon med en stjerne, kan du se filen under Markeret med stjerne på dropbox.com.

Du kan markere elementer med en stjerne på flere måder:

dropbox.com

• Hold markøren over navnet på elementet, og vælg derefter stjerneikonet.
  • Mens du får vist en fil, skal du vælge stjerneikonet ud for filnavnet.
  • Klik på "" (tre prikker) ud for filens navn på siden Filer eller Start, og klik derefter på Markér med stjerne.

Det er i øjeblikket ikke muligt at markere flere elementer med en stjerne på en gang.

iOS-app

• Tryk på Vis alle under Markeret med stjerne på fanen Start, og tryk derefter på "+" (plus).
  • Tryk på "" ud for filens navn på fanen Filer, og tryk derefter på Tilføj stjerne.
  • Mens du får vist en fil, skal du trykke på "" (tre prikker) og derefter trykke på Tilføj stjerne.

3. Seneste

Under Seneste kan du se de filer og Paper-dokumenter, du har set eller redigeret for nylig. De er sorteret med de filer og dokumenter, du sidst har set, placeret øverst.

dropbox.com

Du kan skjule elementer under Seneste ved at klikke på Skjul ud for widgetten Seneste.

iOS-app

Tryk på Vis alle for at se alle de seneste aktivivteter. Sådan skjuler du de seneste elementer:

1. Tryk på fanen Start.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Skjul seneste.

4. Filer

Oversigten Filer giver dig hurtig adgang til en fuldstændig liste med filerne og mapperne i din Dropbox-konto.

Uploads (kun iOS-app)

Hvis du bruger en iOS-enhed og har ventende uploads, vises widgetten Uploads. "Afventer" betyder, at upload ikke er startet eller ikke er færdig endnu.

Du kan gøre følgende, når du åbner widgetten Uploads:

• Annuller en enkelt upload ved at trykke på Annuller.
  • Annuller alle ventende uploads ved at trykke på Annuller alle
    .

Bemærk!

• Kun manuelle uploads, der er startet med "+" (plus), vises i widgetten Uploads – kameraoverførsler vises ikke i denne widget.
  • Widgetten Uploads vises ikke, hvis du ikke har nogen ventende uploads
    .

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fravælge den nye startside eller fanen Start? Kan jeg slå denne oversigt fra?

Den nye startside på dropbox.com og fanen Start i iOS-appen er standardoversigter. De kan ikke slås fra eller fravælges.

Jeg har et problem med en widget (Ulæst, Markeret med stjerne eller Seneste). Hvad skal jeg gøre?

Gør følgende, hvis du har problemer med nogen af de nye widgets:

1. Gem skærmbilleder af den funktionsmåde, du oplever.
  2. Kontakt os (husk at vedhæfte skærmbillederne og en præcis beskrivelse af problemet).

Hvorfor kan jeg ikke se widgetten Uploads i iOS-appen?

Widgetten Uploads vises kun, når der er ventende uploads. Det vil sige uploads, der ikke er startet eller endnu ikke er blevet færdige. Hvis du ikke har nogen ventende uploads, vises widgetten Uploads ikke.