Hvordan bruger jeg startsiden på dropbox.com?

Se dine filer og aktiviteter samme sted på det nye dropbox.com og på startsiden i Dropbox-appene til Android og iOS. På startsiden kan du gøre følgende:

• Se aktivitet fra både Dropbox og Paper
  • Markér filer, mapper og Paper-dokumenter med en stjerne for at få hurtig adgang til dem
  • Se teammedlemmers seneste aktivitet i Dropbox og Paper

Afsnit i artiklen:

Hvad er foreslåede filer?

Dropbox foreslår filer og mapper, du måske gerne vil have adgang til, ud fra den måde, du bruger din konto på. Hvis du f.eks. åbner en fil mere end én gang eller har åbnet en fil for nylig, kan den fil blive vist blandt de foreslåede filer.

Dine tre hyppigst foreslåede filer vises øverst på startsiden på dropbox.com. Klik på Vis for at se de seks hyppigste forslag.

Bemærk! Klik på Skjul til højre for widgetten, hvis du vil skjule foreslåede filer.

Hvad er ulæste meddelelser?

Nye aktiviteter, siden du sidst brugte Dropbox eller Paper. De omfatter dine seneste aktiviteter, andres @omtale af dig og alle de kommentartråde, du er involveret i.

dropbox.com:

Sådan fjerner du ulæste meddelelser på Dropbox' website:

1. Hold markøren over meddelelsen.
  2. Klik på Markér som læst.

Android-app:

Ulæste meddelelser er blå. Du kan markere en bestemt meddelelse som læst ved at trykke på den. Sådan markerer du alle meddelelser som læst:

1. Tryk på Vis alle på fanen Start i widgetten Meddelelser.
  2. Tryk på "✓✓" (to hak).

iOS-app:

Ulæste meddelelser har en blå prik. Du kan markere en bestemt meddelelse som læst ved at trykke på den. Sådan markerer du alle meddelelser som læst:

1. Tryk på Vis alle på fanen Start i widgetten Meddelelser.
  2. Tryk på "" (tre prikker), og vælg Markér alle som læst.

Hvad er filer og mapper, der er markeret med en stjerne?

Under Markeret med stjerne findes de filer, mapper og Paper-dokumenter, du har markeret med en stjerne. Her vises også de elementer, du har markeret med en stjerne på en anden enhed. Hvis du f.eks. markerer en fil på din telefon med en stjerne, kan du se filen under Markeret med stjerne på dropbox.com og på fanen Start i mobilappene.

Du kan markere elementer med en stjerne på flere måder:

dropbox.com

• Hold markøren over navnet på elementet, og vælg derefter stjerneikonet.
  • Mens du får vist en fil, skal du vælge stjerneikonet ud for filnavnet.
  • Klik på "" (tre prikker) ud for filens navn på siden Filer eller Start, og klik derefter på Markér med stjerne.

Det er i øjeblikket ikke muligt at markere flere elementer med en stjerne på en gang.

Android-app

• Mens du får vist en fil, skal du trykke på "" (tre lodrette prikker) og derefter trykke på Markér med stjerne.

iOS-app

• Tryk på Vis alle under Markeret med stjerne på fanen Start, og tryk derefter på "+" (plus).
  • Mens du får vist en fil, skal du trykke på "" (tre prikker) og derefter trykke på Tilføj stjerne.

Hvad er de seneste filer og mapper?

Under Seneste kan du se de filer og Paper-dokumenter, du har set eller redigeret for nylig. De er sorteret med de filer og dokumenter, du sidst har set, placeret øverst.

dropbox.com

Du kan skjule elementer under Seneste ved at klikke på Skjul ud for widgetten Seneste.

Android-app

Tryk på Vis alle for at se alle de seneste aktivivteter. Sådan skjuler du de seneste elementer:

1. Åbn hovedmenuen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Skjul seneste på Hjem.

iOS-app

Tryk på Vis alle for at se alle de seneste aktivivteter. Sådan skjuler du de seneste elementer:

1. Tryk på personikonet.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Skjul seneste.

Hvad er fanen Filer?

Oversigten Filer giver dig hurtig adgang til en fuldstændig liste med filerne og mapperne i din Dropbox-konto.

Hvorfor vises widgetten Upload i iOS-appen?

Widgetten Uploads vises på iOS-enheder, når der er ventende uploads. "Afventer" betyder, at upload ikke er startet eller ikke er færdig endnu. Hvis du ikke har nogen ventende uploads, vises widgetten Uploads ikke.

Du kan gøre følgende, når du åbner widgetten Uploads:

• Annuller en enkelt upload ved at trykke på Annuller.
  • Annuller alle ventende uploads ved at trykke på Annuller alle
    .

Bemærk!

• Kun manuelle uploads, der er startet med "+" (plus), vises i widgetten Uploads – kameraoverførsler vises ikke i denne widget.
  • Widgetten Uploads vises ikke, hvis du ikke har nogen ventende uploads