Installer Dropbox med administratorrettigheder

Mange programmer kræver administratorrettigheder, herunder Dropbox på computeren. Dropbox på computeren bruger administratorrettigheder for at gøre det let at bruge Dropbox. Nogle af fordelene ved at installere Dropbox med administratorrettigheder er:

• Synkroniseringsikoner, der viser synkroniseringsstatussen for filer og mapper
  • Højreklik på genvejsmenuer for at foretage hurtige handlinger i Dropbox
  • Brug af smart synkronisering til at se alt i din Dropbox, stort set uden at bruge plads på harddisken

Installer Dropbox-programmet med administratorrettigheder

1. Fjern programmet, hvis du allerede har Dropbox installeret.
  2. Hent Dropbox-programmet.
  3. Åbn installationsprogrammet.
    • Bemærk! Brug ikke Kør som administrator med højreklik eller kommando-klik.
  4. Følg vejledningen i installationsguiden.
    • Hvis du bliver bedt om et administrativt brugernavn og en adgangskode, skal du indtaste dem eller kontakte administratoren for at logge på.
    • Hvis du ikke bliver bedt om et administrativt brugernavn og en adgangskode, er du administrator på din computer. Så er du er klar!
  5. Fuldfør installationen, og log på Dropbox.

Smart synkronisering

I dette afsnit beskrives en funktion, der kun er til rådighed for Dropbox Business-teams med tidlig adgang. Hvis du vil bruge funktionen, kan du aktivere den og tage den i brug.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Inden du implementerer smart synkronisering til dit team, anbefaler vi, at du kontrollerer, at dine teammedlemmer har installeret Dropbox med administratorrettigheder på deres computere. Se, hvor mange af dine teammedlemmer der har installeret Dropbox med administratorrettigheder.

Bemærk! Oplysningerne om, hvilke teammedlemmer der har installeret Dropbox med administratorrettigheder, er kun tilgængelige, før du aktiverer smart synkronisering.

Afhængigt af politikkerne i din virksomhed kan dine teammedlemmer eventuelt installere Dropbox med administratorrettigheder på egen hånd. Ellers skal de have hjælp af dit it-team.

Få mere at vide om smart synkronisering.