Installer Dropbox med administratorrettigheder

Mange programmer kræver administratorrettigheder, herunder Dropbox på computeren. Dropbox på computeren bruger administratorrettigheder for at gøre det let at bruge Dropbox. Nogle af fordelene ved at installere Dropbox med administratorrettigheder er:

• Synkroniseringsikoner, der viser synkroniseringsstatussen for filer og mapper
  • Højreklik på genvejsmenuer for at foretage hurtige handlinger i Dropbox
  • Adgang til Smart synkronisering, så du kan se alt i din Dropbox uden at bruge nævneværdig plads på harddisken

Installer Dropbox-programmet med administratorrettigheder

1. Fjern programmet, hvis du allerede har Dropbox installeret.
  2. Hent Dropbox-programmet.
  3. Åbn installationsprogrammet.
    • Bemærk! Brug ikke Kør som administrator med højreklik eller kommando-klik.
  4. Følg vejledningen i installationsguiden.
    • Hvis du bliver bedt om et administrativt brugernavn og en adgangskode, skal du indtaste dem eller kontakte administratoren for at logge på.
    • Hvis du ikke bliver bedt om et administrativt brugernavn og en adgangskode, er du administrator på din computer.
  5. Fuldfør installationen, og log på Dropbox.

Smart synkronisering

Dette afsnit beskriver en funktion, der kan anvendes af alle Dropbox Professional-brugere og af Dropbox Business-teams med tidlig adgang.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Inden du implementerer Smart synkronisering, skal du sikre dig, at Dropbox er installeret med administratorrettigheder på alle de computere, hvor funktionen skal anvendes.

Få mere at vide om smart synkronisering.