Dropbox kunne ikke installeres

Det kan ske, at Dropbox-programmet ikke bliver installeret på computeren, og at der i stedet vises en fejlmeddelelse. Det skyldes ofte, at installationsfilen ikke blev helt overført – ofte på grund af netværksafbrydelser eller fejl på serversiden – og den nemmeste løsning er at prøve igen.

1. Download Dropbox-installationsprogrammet igen.
  2. Gentag installationen.

Hvis et nyt installationsforsøg stadig giver en fejl, kan du prøve at bruge offlineinstallationsprogrammet til Dropbox.

1. Download offlineinstallationsprogrammet.
  2. Gentag installationen.
  3. Hvis fejlen opstår igen, skal du midlertidigt deaktivere eller afinstallere eventuel antivirussoftware og derefter gentage trin 1 og 2.
    • Hvis afinstallation af antivirussoftwaren løste problemet, skal du kontakte udbyderen af antivirussoftwaren for at få hjælp.

Her er nogle flere løsningsforslag, hvis ovenstående ikke løser problemet:

Hvis du har prøvet alle ovenstående fejlfindingstrin, og der stadig opstår en fejl under installationen, eller du får vist en fejlmeddelelse som den, der er vist nedenfor, men med et specifikt kodenummer, bedes du se i Dropbox' forummer eller kontakte Dropbox' support.