Det kan du gøre, hvis Dropbox-appen ikke installeres

Opdateret Oct 04, 2023

Hvis Dropbox-appen ikke kan installeres på din computer, løser du nemmest problemet ved at prøve at downloade den fulde installation i stedet for den almindelige installation. De installerer begge Dropbox-appen, men den fulde installation kræver ikke en internetforbindelse.

Fejlfinding ved mislykket installation af Dropbox-computerappen

Kontrollér, at din antivirussoftware eller firewall ikke blokerer installationen.

Kontrollér, om din computer opfylder de systemkrav, der som minimum skal opfyldes for at køre Dropbox-computerappen

Sørg for at installere den nyeste version af Dropbox-computerappen.

Hvis du forsøger at køre Dropbox på en organisations netværk (organisationens Wi-Fi), skal du kontrollere, at det understøttes.

Hvis du bruger en Dropbox-teamkonto, skal du kontakte din teamadministrator og sikre dig, at vedkommende har godkendt installation på din enhed.

highlight icon

Bemærk! Hvis du forsøger at installere Dropbox på en Mac, som du ikke er administrator for, og disse fejlfindingstrin ikke virker, skal du muligvis installere Dropbox manuelt. Se, hvordan du kan løse fejl, når du installerer den nye version af Dropbox på en Mac.

Hvorfor kan jeg ikke bruge Dropbox på en virksomheds netværk?

Dropbox-computerappen kan måske ikke installeres eller synkroniseres via virksomhedsnetværk. Hvis du ikke er sikker på, om Dropbox understøttes på virksomhedsnetværket, kan du finde ud af det ved at kontakte organisationens netværksadministrator.

Nogle virksomhedsnetværk er placeret bag HTTP-proxyservere, der bruger NTLM-godkendelse, hvilket Dropbox ikke understøtter i øjeblikket. Nogle brugere har oplyst, at de kan bruge en mellemliggende proxy, f.eks. NTLMAPS eller cntlm, til at få Dropbox til at køre på deres netværk.