Det nye Dropbox-website: En oversigt

For at gøre dropbox.com endnu bedre og nemmere at bruge, lancerer vi nu et opdateret design. Der er et par ændringer i den nydesignede version af dropbox.com:

Enklere navigation

Navigationen på Dropbox' website er forenklet i det nye design. Klik på Filer på startsiden for at se Seneste, Deling, Filanmodninger og Slettede filer. Klik på Deling for at se fanen Links.

Paper er nu placeret i navigationspanelet, der vises på hjemmesiden, i stedet for under Filer, som det var i det gamle design.

For at få adgang til Billeder skal du gå til photos.dropbox.com. Billeder har en enkel navigation, så du nemt kan se din Tidslinje og dine Albummer.

For at få adgang til Begivenheder skal du holde musens markør over navnet på en delt mappe og klikke på afkrydsningsfeltet for at se valgmuligheden Begivenheder. Hvis du vil gendanne slettede filer i det nye design af siden med begivenheder, skal du klikke på navnet på den/de slettede fil(er) og derefter klikke på Gendan.

Hjælp, Persondata og ikonet for andre muligheder (…) findes nu i det nederste hjørne af fanen Mine filer.

Nyt design af Dropbox

Skift mellem forbundne konti

Hvis du vil skifte til din private konto fra din erhvervskonto, skal du klikke på navnet på dit team nederst til venstre i navigationsmenuen på forsiden. Her kan du se valgmuligheden til at vælge din private konto. Klik på dit navn igen for at se valgmuligheden til at skifte tilbage til din erhvervskonto.

I det gamle design kunne du ændre, hvilken konto der blev vist på hver enkelt side. I det nye design vises den ene af ​​dine konti på alle sider, indtil du skifter konto. Når du søger eller får vist meddelelser, vises kun resultater for den konto du i øjeblikket bruger, ikke for begge dine konti.

Nyt design af Dropbox

Afkrydsningsfelter lader dig foretage handlinger på filer eller mapper

I det gamle design skulle du højreklikke for at foretage handlinger på filer eller mapper. Hvis du vil foretage handlinger på en fil eller mappe i den nye version, skal du gøre dette:

Når musemarkøren flyttes hen over navnet på en fil eller mappe, vises også ikonet med de tre prikker (...). Klik på ikonet med de tre prikker (...) for at få flere muligheder, såsom Tilføj kommentar, Omdøb eller Slet. Klik på det hvide område ud for navnet på filen eller mappen for at åbne den.

Hvis du vil foretage handlinger på alle de filer eller mapper, der vises på en side, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for Navn øverst på siden.

Bemærk! Hvis du har et andet aktivt browservindue, vises afkrydsningsfelterne ikke, når du holder musens markør over navnene på filer og mapper. Klik på browservinduet for at gøre det til det aktive vindue.

Se dine teammedlemmer

Dropbox Business-brugere kan se navnet på deres team nederst i navigationsmenuen på forsiden. Hvis du vil se en liste over medlemmer, skal du klikke på dit teamnavn og derefter klikke på Grupper og medlemmer.

Brug gittervisning til at gennemse filer

Med gittervisning kan du se miniatureeksempler af dine filer. Sådan bruger du gittervisning:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på ikonet (tre linjer under hinanden) under søgelinjen øverst på siden.
  4. Klik på Gitter.

I gittervisningen klikker du på overskriften Navn øverst til venstre for at se filerne sorteret efter navn, dato for sidste ændring, filtype, filstørrelse eller det antal personer, der kan se filen.

Du vælger en fil ved at holde musen over den og klikke på det flueben, der vises. Du kan vælge flere filer, hvis du vil flytte eller slette dem alle på samme tid.

Startsiden på dropbox.com

I dette afsnit beskrives en funktion, der i øjeblikket er i alfa og kun er tilgængelig for et begrænset antal personer.Få mere at vide om Dropbox' alfa- og betaprogrammer.

Startsiden på dropbox.com indeholder alle de vigtige oplysninger om din konto, herunder:

• Ulæst: Ny aktivitet siden du sidst brugte Dropbox. Det omfatter dit teams seneste aktiviteter, andres @omtale af dig og alle de kommentartråde, du er involveret i.
  • Markeret med stjerne: Filer og Paper-dokumenter, du har markeret som favoritter.
  • Set for nylig: Filer og Paper-dokumenter, du har set eller redigeret for nylig i den rækkefølge, du åbnede dem.

Du får adgang til dine Dropbox-filer ved at klikke på Filer til venstre på startsiden. Filer er lige som den tidligere startside på dropbox.com.