Det nye Dropbox-website: En oversigt

I denne artikel beskrives den nye version af Dropbox' website, der er til rådighed for Dropbox Enterprise-teams med tidlig adgang. Nogle brugere af Basic og Pro har allerede adgang til den nye version, der vil blive frigivet til alle i de kommende måneder. Dropbox Business-administratorer kan vælge at komme i gang nu.

Få mere at vide.

For at gøre dropbox.com endnu bedre og nemmere at bruge, lancerer vi nu et opdateret design. Der er et par ændringer i den nydesignede version af dropbox.com:

Enklere navigation

Navigationen på Dropbox' website er forenklet i det nye design. Klik på Filer på startsiden for at se Seneste, Deling, Filanmodninger og Slettede filer. Klik på Deling for at se fanen Links.

Paper er nu placeret i navigationspanelet, der vises på hjemmesiden, i stedet for under Filer, som det var i det gamle design.

For at få adgang til Billeder skal du gå til photos.dropbox.com. Billeder har en enkel navigation, så du nemt kan se din Tidslinje og dine Albummer.

For at få adgang til Begivenheder skal du holde musens markør over navnet på en delt mappe og klikke på afkrydsningsfeltet for at se valgmuligheden Begivenheder. Hvis du vil gendanne slettede filer i det nye design af siden med begivenheder, skal du klikke på navnet på den/de slettede fil(er) og derefter klikke på Gendan.

Hjælp, Persondata og ikonet for andre muligheder (…) findes nu i det nederste hjørne af fanen Mine filer.

Nyt design af Dropbox

Skift mellem forbundne konti

Hvis du vil skifte til din private konto fra din erhvervskonto, skal du klikke på navnet på dit team nederst til venstre i navigationsmenuen på forsiden. Her kan du se valgmuligheden til at vælge din private konto. Klik på dit navn igen for at se valgmuligheden til at skifte tilbage til din erhvervskonto.

I det gamle design kunne du ændre, hvilken konto der blev vist på hver enkelt side. I det nye design vises den ene af ​​dine konti på alle sider, indtil du skifter konto. Når du søger eller får vist meddelelser, vises kun resultater for den konto du i øjeblikket bruger, ikke for begge dine konti.

Nyt design af Dropbox

Afkrydsningsfelter lader dig foretage handlinger på filer eller mapper

I det gamle design skulle du højreklikke for at foretage handlinger på filer eller mapper. Hvis du vil foretage handlinger på en fil eller mappe i den nye version, skal du gøre dette:

1. Flyt musemarkøren hen på navnet.
  2. Klik på afkrydsningsfeltikonet.
  3. Vælg en af ​​de muligheder, der vises i højre side.

Når musemarkøren flyttes hen over navnet på en fil eller mappe, vises også ikonet med de tre prikker (...). Klik på ikonet med de tre prikker (...) for at få flere muligheder, såsom Tilføj kommentar, Omdøb eller Slet. Klik på det hvide område ud for navnet på filen eller mappen for at åbne den.

Hvis du vil foretage handlinger på alle de filer eller mapper, der vises på en side, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for Navn øverst på siden.

Bemærk! Hvis du har et andet aktivt browservindue, vises afkrydsningsfelterne ikke, når du holder musens markør over navnene på filer og mapper. Klik på browservinduet for at gøre det til det aktive vindue.

Se dine teammedlemmer

Dropbox Business-brugere kan se navnet på deres team nederst i navigationsmenuen på forsiden. Hvis du vil se en liste over medlemmer, skal du klikke på dit teamnavn og derefter klikke på Grupper og medlemmer.

Gå tilbage til den tidligere version

I perioden med tidlig adgang kan du gå tilbage til det tidligere design af dropbox.com fra dine Kontoindstillinger. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Tilvælg det nye Dropbox-website for at vælge det fra.

Vi lancerer det nye design for alle i de kommende måneder. Når det er lanceret for alle, vil det ikke længere være muligt at gå tilbage til den tidligere version.

For administratorer

Tilvalg af tidlig adgang virker lidt anderledes for det nye design af dropbox.com end for enkelte af vores andre funktioner. For det nye design gælder følgende:

• Administratorer kan tilmelde deres egen konto, eller de kan tilmelde hele deres team
  • Alle på teamet kan framelde deres egen konto individuelt i perioden med tidlig adgang.