Dropbox' website: En oversigt

I denne artikel får du et grundlæggende overblik over Dropbox' website og links til nyttige artikler. Hvis du har et mere specifikt spørgsmål, kan du søge efter artikler i hjælpecenteret

Her er nogle ændringer, vi har foretaget på Dropbox' website for nylig:

• Siden Begivenheder (begivenhedslog) er blevet erstattet af fanen Aktivitet for de enkelte filer og mapper.

Start

Log på dropbox.com for at komme til startsiden. Fra startsiden får du hurtig adgang til dine foreslåede, ulæste og seneste filer og mapper og dem, der er markeret med stjerne.

På Dropbox' startside kan du også gøre følgende:

Filer

Klik på Filer i venstre navigationsmenu for at se alle de filer og mapper, der opbevares i din Dropbox-konto.

Du kan gøre følgende i vinduet Filer:

Paper

Klik på Paper i venstre navigationsmenu for at se alle dine Dropbox Paper-filer og oprette nye

Paper er et produkt fra Dropbox, du kan bruge til at arbejde sammen med dit team i realtid. I kan skrive sammen, dele kommentarer, indlejre billeder m.m. Hvis du har en Dropbox-konto, kan du bruge Paper gratis.

Showcase

Klik på Showcase i venstre navigationsmenu for at se alle dine showcases og oprette nye.

Med Dropbox Showcase kan du dele dit arbejde med partnere og kunder fra en enkelt side. Du kan lede andre gennem dit indhold, tilføje din egen branding og automatisk holde styr på, hvem der ser, downloader og skriver kommentarer.