Hvorfor vises Dropbox-knappen Åbn ikke?

Opdateret Dec 04, 2023

Hvis knappen Åbn ikke vises, når du får vist filer på dropbox.com, kan du prøve at foretage fejlfinding af følgende problemer.

Opfylder din computer systemkravene?

Knappen Åbn kræver:

Kører Dropbox-programmet på din computer?

Knappen Åbn kræver, at Dropbox-computerappen kører på din computer.

Sådan tjekker du, om Dropbox-computerappen kører på din computer.

Hvis du vil se, om appen kører, skal du se efter Dropbox-ikonet på computerens proceslinje (Windows) eller menulinje (Mac). Hvis den ikke kører, kan du åbne den som enhver anden app på din computer – via menuen Start i Windows eller macOS-launchpad.

Er portene 17600 og 17603 tilgængelige?

Du kan kun bruge knappen Åbn, hvis Dropbox-computerappen har adgang til portene 17600 og 17603.

Hvis en firewall- eller antivirusapp forhindrer Dropbox i at bruge den ene eller begge porte, skal du muligvis konfigurere firewall- eller antivirusappen for at give Dropbox adgang til portene. De trin, du skal udføre, afhænger af dit operativsystem og din software.

Sådan tjekker du, om du er logget ind på den rigtige konto

Log på dropbox.com, og klik på din avatar (billede eller initialer) øverst til højre. Dit navn og din e-mailadresse vises i menuen.

Klik derefter på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac), og klik på din avatar (billede eller initialer) øverst til højre. Kontrollér, at navnet og e-mailadressen i menuen stemmer overens med navnet og e-mailadressen på dropbox.com.

Fører linket til en fil på din Dropbox-konto?

Knappen Åbn vises kun for de filer, der allerede er synkroniseret til din computers lokale Dropbox-mappe.

Sådan tjekker du, om linket peger på en fil på din Dropbox-konto

Hvis du vil se, om der findes en fil i din lokale Dropbox-mappe, skal du se efter den i Stifinder (Windows), Finder (Mac) eller Dropbox-computerappen.

Bliver knappen Åbn stadig ikke vist?

Hvis knappen Åbn stadig ikke vises, når du får vist en fil på dropbox.com, skal du kontakte Dropbox-supportteamet.