Pakkefiler og Dropbox

En pakkefil er et filformat, der bruges på Apple-computere (Mac OS X). Det bruges ofte af programmer som Keynote, Pages, GarageBand og andre. Selvom pakkefiler ligner én enkelt fil, når de vises på en Apple-computer, indeholder de i virkeligheden mange andre filer, og de vises som en mappe på ikke-Apple-computere og i de fleste webbrowsere.

I øjeblikket er der flere måder at uploade pakkefiler til Dropbox på, samtidig med at du sikrer kompatibiliteten på alle dine computere, enheder og browsere:

Hvis du vil uploade på dropbox.com, kan du prøve en af følgende metoder:

• Træk og slip pakkefilen til dropbox.com (hvis din browser understøtter det)
  • Pak filen til en ZIP-fil, og upload den derefter ved hjælp af knappen Upload filerdropbox.com

Bemærk!

• Sådan pakker du en ZIP-fil i macOS:
    • Hold Ctrl nede, klik på filen, og klik på Komprimér
  • Sådan zipper du en fil i Windows:
    • Højreklik på filen, klik derefter på Send til, og vælg Komprimeret mappe

Sådan uploader du i Dropbox på computeren:

• Flyt eller kopiér filen til Dropbox-mappen på din computer. Dropbox på computeren synkroniserer derefter filen i det korrekte format.