{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Pakkefiler og Dropbox

En pakkefil er et filformat, der bruges på Apple-computere (Mac OS X). Det bruges ofte af programmer som Keynote, Pages, GarageBand og andre. Selvom pakkefiler ligner én enkelt fil, når de vises på en Apple-computer, indeholder de i virkeligheden mange andre filer, og de vises som en mappe på ikke-Apple-computere og i de fleste webbrowsere.

I øjeblikket er der flere måder at uploade pakkefiler til Dropbox på, samtidig med at du sikrer kompatibiliteten på alle dine computere, enheder og browsere:

Hvis du vil uploade på dropbox.com, kan du prøve en af følgende metoder:

• Træk og slip pakkefilen til dropbox.com (hvis din browser understøtter det)
  • Pak filen til en ZIP-fil, og upload den derefter ved hjælp af knappen Upload filerdropbox.com

Bemærk!

• Sådan pakker du en ZIP-fil i macOS:
    • Hold Ctrl nede, klik på filen, og klik på Komprimér
  • Sådan zipper du en fil i Windows:
    • Højreklik på filen, klik derefter på Send til, og vælg Komprimeret mappe

Sådan uploader du i Dropbox på computeren:

• Flyt eller kopiér filen til Dropbox-mappen på din computer. Dropbox på computeren synkroniserer derefter filen i det korrekte format.