Sådan bruger du listerne over aktiviteter, meddelelser og seneste

Opdateret Feb 19, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder alle Dropbox-brugere, medmindre andet er angivet.

Denne oplysning er entydig for din konto og har til formål at hjælpe dig med at få adgang til dine vigtigste filer og mapper. Oplysningerne er tilgængelige via Dropbox-computerappen, Dropbox-mobilappen og på dropbox.com.

Aktivitet

I feedet Aktivitet vises de filer, du senest har åbnet og/eller redigeret. Den seneste vises først.

Sådan får du vist dine aktiviteter:

1. Klik på Dropbox-ikonet i meddelelsescenteret (Windows) eller menulinjen (Mac)på computerappen.
  2. Klik på fanen Aktivitet
  3. Klik på Dig for at se din aktivitet eller Delt for at se din delte aktivitet.
    • Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto, kan du skifte mellem Du og Team for at se dine og teamets aktiviteter for fildeling.
highlight icon

Bemærk! Aktivitetsfeedet kan ikke åbnes via mobilappen eller på dropbox.com.

Meddelelser

I computerappen og mobilappen vises alle dine aktiviteter for Dropbox-filer og delte filer i feedet Meddelelser.

Sådan får du vist dine meddelelser:

• I computerappen: Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac) og derefter på ikonet med klokken.
  • I mobilappen: Tryk på menuikonet øverst til venstre og derefter på ikonet med klokken ud for Meddelelser.

Læs mere om meddelelser, og hvordan du slår dem til og fra.

Seneste

I mobilappen og på dropbox.com svarer dit Seneste feed til dit aktivitetsfeed , men er kun fokuseret på din aktivitet.

Sådan får du vist de seneste aktiviteter:

• På mobilappen skal du trykke på Hjem nederst og derefter trykke på Seneste (Android) eller Seneste (iOS) øverst.
  • På dropbox.com skal du klikke på Alle filer i venstre sidepanel og derefter klikke på Seneste  under Alle filer på hovedsiden.