Sådan sorterer du Dropbox-filer og -mapper

Opdateret Oct 10, 2023

I denne artikel beskrives en funktion på dropbox.com.

Du kan sortere og filtrere filer og mapper på dropbox.com efter navn, ændringsdato, hvem der har adgang, type, udvidelse, størrelse og tags. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Sortér og filtrér efter behov.
    • Hvis du vil sortere en bestemt mappe, skal du klikke på ">" (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel og vælge navnet på den mappe, du vil sortere.

Sådan sorterer du:

• Klik på fanen Seneste for at se de filer, du senest har åbnet.
  • Klik på fanen Markeret med stjerne for at se de filer, du har markeret med stjerne.
  • Klik på kolonneoverskriften for at sortere stigende eller faldende. Der vises en ekstra pil for denne funktion for at vise, hvordan de er sorteret.
highlight icon

Bemærk! Du kan kun sortere kolonnerne NavnÆndringsdatoStørrelseType og Udvidelse. Mapper kan ikke sorteres efter størrelse. Se, hvordan du beregner en mappes størrelse.

Sådan tilpasser du kolonner:

1. Peg på kolonnens navn.
  2. Klik på rullepilen.
  3. Klik på kolonnens navn for at vælge eller fjerne markeringen.
highlight icon

Bemærk! Kolonnen Navn vises altid som den første kolonne.

Sådan omarrangerer du kolonner:

Klik og hold på kolonnenavnet, og træk og slip derefter til en ny placering.

Sådan ændrer du størrelsen på kolonner:

1. Peg på kolonneoverskriften.
  2. Klik på de lodrette linjer, der vises, for at trække og ændre kolonnerne i vandret retning.

Sådan ændrer du visninger:

1. Klik på  listeikonet (fire vandrette linjer) i øverste højre hjørne af fillisten.
  2. Vælg mellem visningerne Gitter, Stort gitter, Liste og Stor liste