Hvilke systemkrav skal opfyldes for at køre Dropbox?

Dropbox anbefaler, at du altid installerer de nyeste opdateringer til dit operativsystem eller din enhed for at sikre kompatibiliteten. Vælg en af mulighederne nedenfor for at se en liste med de krav, der skal opfyldes for at køre Dropbox.

Afsnit i artiklen:

Systemkrav til Dropbox på computeren

Computerappen kører på Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Du skal have følgende for at køre Dropbox-appen på din computer:

Windows: 7, 8, 8.1 eller 10

• Dropbox-mappen skal placeres på en harddisk med formatet NTFS

Mac: Mac: OS X Mavericks (10.9) op til macOS Mojave (10.14)

Linux:  Ubuntu 14.04 eller nyere, Fedora 21 eller nyere

• Du skal have glibc 2.19 eller højere
  • Dropbox-mappen skal placeres på en harddisk eller partition med formatet ext4
    • Bemærk! ecryptfs understøttes ikke, men Dropbox vil fortsat synkronisere med de understøttede filsystemer, der er krypteret via fuld diskkryptering (f.eks. LUKS)
  • Hvis din enhed ikke opfylder disse krav, kan du stadig bruge Dropbox på computeren, så længe den opfylder vores systemkrav til Dropbox på Linux (men husk på, at dine resultater kan variere)

Bemærkninger til computerappen

Systemkrav til Dropbox' website (dropbox.com)

Du kan overføre og downloade filer fra dropbox.com via de fleste moderne browsere. Dropbox.com fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Nogle funktioner understøttes muligvis ikke fuldt ud i ældre versioner af disse browsere eller i browsere, som ikke står på listen.

Jeg får vist en meddelelse om, at min "browser ikke er sikker", når jeg prøver at købe et Dropbox-abonnement

Hvis du får vist en fejl om, at "browseren ikke er sikker", når du prøver at købe et Dropbox-abonnement, skal du opdatere webbrowseren til en nyere version for at kunne købe. Opdater din browser til en af de versioner, der vises ovenfor.

Når Dropbox skal behandle kreditkortbetalinger fra kunderne, er det et krav, at vi overholder PCI-reglerne. PCI SSA (Payment Cards Industry Security Standards Council) opdaterede for nylig deres krav til behandling af betalinger, og nogle ældre browserversioner understøtter ikke de nye sikkerhedsprotokoller.

Systemkrav til Dropbox-appen til iOS

• iOS 10 eller nyere
  • En iOS 10-kompatibel enhed
  • Et Apple-id til adgang til App Store

Download Dropbox-appen til iPhone og iPad.

Den mobiloptimerede version af Dropbox bør fungere i alle webbrowsere på enhver enhed: http://m.dropbox.com.

Systemkrav til Dropbox-appen til Android

• Android 4.4 (KitKat) og nyere

Download Dropbox-appen til Android.

Den mobiloptimerede version af Dropbox bør fungere på alle typer enheder. Du skal blot gå til dropbox.com i browseren på din mobilenhed.

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows

Download Dropbox-appen til en Windows-telefon.

Download Dropbox-appen til en Windows-tablet.

Den mobiloptimerede version af Dropbox bør fungere på alle typer enheder. Du skal blot gå til dropbox.com i browseren på din mobilenhed.

Hvor finder jeg den nyeste version af Dropbox-mobilappen?

Hvordan opdaterer jeg operativsystemet på min mobilenhed, så jeg kan bruge Dropbox-mobilappen?

Inden du opdaterer operativsystemet, skal du kontrollere, hvilke versioner der understøttes af Dropbox-mobilappen. Hvis din mobilenhed ikke kan køre et operativsystem, der understøtter Dropbox-mobilappen, kan du stadig få adgang til din Dropbox-konto på din telefon eller tablet ved at gå til dropbox.com i webbrowseren på mobilenheden.

Sådan opdaterer du til det nyeste operativsystem på din mobilenhed:

Når opdateringen er fuldført, kan du downloade den nyeste version af Dropbox-mobilappen.

Systemkrav til Dropbox Paper

paper.dropbox.com

Dropbox Paper-mobilapps

iOS-app

• iOS 10 eller nyere
  • iOS 10-kompatibel enhed
  • iPhone, iPad og iPod Touch

Android-app

• Android 5.0 eller nyere

Systemkrav til Dropbox Showcase

Du kan bruge showcase.dropbox.com på de nyeste mobil- og computerversioner af:

Nogle funktioner understøttes muligvis ikke fuldt ud i ældre versioner af disse browsere eller i browsere, som ikke står på listen.

Yderligere systemkrav til Dropbox på Linux

Dropbox understøtter kun Ubuntu 14.04 og nyere versioner og Fedora 21 og nyere versioner. Selvom din enhed ikke opfylder disse krav, kan du stadig bruge Dropbox på computeren. Dine resultater kan dog variere.

Krav til den optimale Dropbox-oplevelse på Linux-computere

Hvis du vil have den fulde Dropbox-oplevelse, kan du stadig installere appen fra Linux-installationssiden. Du skal også opfylde følgende softwarekrav:

• Glibc 2.19 eller nyere
  • GTK 2.24 eller nyere
  • Glib 2.40 eller nyere
  • Libappindicator 12.10 eller nyere
  • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Du skal også have et af følgende computermiljøer:

• GNOME-shell (kan kræve udvidelsen TopIcons for at få vist ikonet på proceslinjen)
  • Unity
  • GNOME Classic
  • XFCE med de tilsvarende Nautilus-afhængigheder

Dropbox-mappen skal placeres på en harddisk eller partition med formatet ext4.

• ecryptfs understøttes ikke, men Dropbox vil fortsat synkronisere med de understøttede filsystemer, der er krypteret via fuld diskkryptering (f.eks. LUKS)

Krav til at køre Dropbox med fjernstyring på Linux-computere

Selvom du ikke opfylder kravene herover, kan du stadig bruge Dropbox på computeren via kommandolinjen til at synkronisere dine filer. Synkroniseringsikoner og andre funktioner vil dog ikke være tilgængelige.

Hvis du vil bruge computerappen via kommandolinjen, skal du installere appen fra Linux-installationssiden og bruge Command Line Interface i Linux (CLI) til at styre appen.

Du skal opfylde følgende softwarekrav for at køre computerprogrammet med fjernstyring:

• Glibc 2.19 eller nyere

Dropbox-mappen skal placeres på en harddisk eller partition med formatet ext4.

• ecryptfs understøttes ikke, men Dropbox vil fortsat synkronisere med de understøttede filsystemer, der er krypteret via fuld diskkryptering (f.eks. LUKS)

Understøttelse af IPv6-adresser

Dropbox på computeren understøtter forbindelse til netværk, der bruger IPv6-adresser.

Forudsætninger

• En aktuel fungerende version af Dropbox på computeren
  • En DNS64/NAT64-gateway

Dropbox registrerer automatisk, hvilken adresseprotokol der anvendes på netværket. Hvis dit interne netværk bruger IPv6-adresser, vil Dropbox-programmet fungere i det miljø.

Implementering af dobbelt IP-stak (eller indbygget dobbelt stak)

Med en implementering af dobbelt IP-stak, hvor der både kan anvendes IPv6 og IPv4, bruger Dropbox som standard IPv6-netværket. Hvis det tager lang tid at fortolke IPv6-adresserne, vil programmet i stedet bruge IPv4.

Bemærk, at LAN-synkronisering bruger IPv4. Hvis dit netværk kun understøtter IPv6, kan du ikke bruge LAN-synkronisering.

Min computer understøttes ikke længere, eller understøttelsen ophører snart. Hvad skal jeg gøre?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og styrket sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer. Fra tid til anden ophører vi med at understøtte Dropbox-appen til disse operativsystemer for at kunne opretholde samme funktioner i alle vores produkter. Dette omfatter følgende nye ændringer:

Mac OS

• Fra maj 2015 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere macOS-versionerne OS X 10.4 og OS X 10.5
  • I januar 2018 ophørte Dropbox-computerappen med at understøtte Mac OS X 10.6 og OS X 10.7

Windows

• Fra august 2016 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere Windows XP.
  • Fra januar 2018 understøttede Dropbox-computerappen ikke længere Windows Vista.

Linux

• I oktober 2018 vil Dropbox på computeren ikke længere understøtte Ubuntu 10.04-13.10 og Fedora 19 og 20

Hvis du bruger Dropbox-appen på en computer med et af disse operativsystemer, og du vælger ikke at opdatere det, vil dine filer stadig være i din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem fra en anden understøttet enhed eller på dropbox.com, hvis du bruger en understøttet browser.

Hvad betyder det for mig?

Når et operativsystem ikke længere understøttes, stopper Dropbox-appen med at synkronisere ændringer i filer og mapper. Du bliver også logget af Dropbox-appen på den pågældende computer.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Dropbox-appen på computeren, efter at dit operativsystem ikke længere understøttes, skal du opdatere operativsystemet til en understøttet version.

Sådan ser du, hvilken version af et operativsystem der kører på din computer:

1. Gå til kontosiden i Dropbox.
  2. Rul til Enheder.
  3. Hold markøren over ikonet "i" under Seneste aktivitet for at se enhedens operativsystem.

Dropbox Business-administratorer

Du kan tjekke, om medlemmer af dit team kører Dropbox-computerappen i et ældre operativsystem, som vi ikke længere understøtter:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Gå til følgende link: https://www.dropbox.com/team/admin/settings/end_of_support

Jeg har fået en e-mail om det her, men jeg kører ikke et af de operativsystemer, der er nævnt i denne artikel

Hvis du har modtaget en e-mail om ophør af understøttelse, og du ikke kører et af de operativsystemer, der er nævnt i denne artikel, kører Dropbox-appen måske i en konfiguration, der ikke understøttes. Gennemse listen med understøttede operativsystemer, og bemærk, at de versioner, der ikke udtrykkeligt er angivet der, ikke understøttes.

Hvis du bruger Windows, skal du kontrollere, at Dropbox ikke kører i kompatibilitetstilstand. Du skal deaktivere kompatibilitetstilstand, hvis du vil køre Dropbox på computeren.