Systemkrav for brug af Dropbox

Dropbox anbefaler, at du altid installerer de nyeste opdateringer til dit operativsystem eller din enhed for at sikre kompatibiliteten.

Til computeren

Computerappen kører på Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Du skal have følgende for at køre Dropbox-appen på din computer:

Windows

• 7
  • 8
  • 8.1
  • 10

Bemærk! Hvis du kører en ældre version af Windows-operativsystemet, modtager du måske en e-mail fra Dropbox om, at det ikke længere understøttes.Få mere at vide.

Mac

• OS X Mavericks (10.9) op til macOS High Sierra (10.13)

Bemærk! Hvis du kører en ældre version af Mac-operativsystemet, modtager du måske en e-mail fra Dropbox om, at det ikke længere understøttes.Få mere at vide.

Linux

Du finder kravene til UI-integration i afsnittet Avanceret sidst i denne artikel.

• Ubuntu 10.04 eller nyere
  • Fedora 19 eller nyere

Ud over et understøttet operativsystem kræver Dropbox et filsystem, der understøtter udvidede attributter (xattrs) Standardfilsystemerne (dvs. NTFS, HFS, ext4) i de understøttede operativsystemer understøtter udvidede attributter.

Bemærk!

• Hvis du får besked om, at din computer ikke understøttes, selvom du benytter en understøttet version af Windows, kører du sandsynligvis Dropbox i en konfiguration, der ikke understøttes. Få mere at vide.

Understøttelse af IPv6-adresser

Dropbox på computeren understøtter forbindelse til netværk, der bruger IPv6-adresser.

Forudsætninger

• Version 24.3 af Dropbox til computeren eller nyere
  • En DNS64/NAT64-gateway

Dropbox registrerer automatisk, hvilken adresseprotokol der anvendes på netværket. Hvis dit interne netværk bruger IPv6-adresser, vil Dropbox-programmet fungere i det miljø.

Implementering af dobbelt IP-stak (eller indbygget dobbelt stak)

Med en implementering af dobbelt IP-stak, hvor der både kan anvendes IPv6 og IPv4, bruger Dropbox som standard IPv6-netværket. Hvis det tager lang tid at fortolke IPv6-adresserne, vil programmet i stedet bruge IPv4.

Bemærk! LAN-synkronisering bruger IPv4. Hvis dit netværk kun understøtter IPv6, kan du ikke bruge LAN-synkronisering.

Til dropbox.com

Du kan overføre og downloade filer fra dropbox.com via de fleste moderne browser, men websitet fungerer bedst i de to nyeste versioner af:

Bemærk! Nogle funktioner understøttes muligvis ikke fuldt ud i ældre versioner af disse browsere eller i browsere, som ikke er nævnt ovenfor.

Mobilapps

Du kan også få adgang til Dropbox via adskillige mobile enheder:

iPhone-app

• iOS 9 eller nyere
  • iOS 9-kompatibel enhed
  • Et Apple-id til adgang til App Store

iPad-app

• iOS 9 eller nyere
  • iOS 9-kompatibel enhed
  • Et Apple-id til adgang til App Store

Android-app

• Android OS 4.1 eller højere

Windows Phone-app

• En Windows Phone
  • Windows Phone 8.0 eller nyere
  • En Microsoft-konto med adgang til Windows Phone Store

Windows Tablet-app

• En Windows Tablet-enhed
  • Windows 8.1 eller Windows RT
  • En Microsoft-konto med adgang til Windows Store

Mobilbrowser

Den mobiloptimerede version af Dropbox bør fungere i alle webbrowsere: http://m.dropbox.com

Dropbox Paper

Du kan få adgang til Dropbox Paper på paper.dropbox.com eller via Paper-mobilapps:

paper.dropbox.com

Dropbox Paper-mobilapps

iOS-app

• iOS 9 eller nyere
  • iOS 9-kompatibel enhed
  • iPhone, iPad og iPod Touch

Android-app

• Android 4.4 eller nyere

Linux-installationsprogram

Dropbox understøtter følgende skrivebordsmiljøer:

• Ubuntu (Unity) og GNOME Classic, fuld support ved brug af pakken på vores installationsside.
  • XFCE understøttes, hvis de tilhørende Nautilus-afhængigheder er installeret.
  • GNOME Shell kan vise filoverlejringerne, men kræver udvidelsen TopIcons for at hente appens indikator (ikonet på menulinjen).

Hvis dit operativsystemmiljø ikke understøttes, kan du bruge Linux-kommandolinjen (CLI) til at styre Dropbox. Få mere at vide.

Dropbox bruger QT 5.5 og har brug for følgende software for at fungere på computere:

• GTK 2.12 eller højere
  • GLib 2.22 eller nyere
  • Libnotify 0.4.4 eller højere
  • Libappindicator 1.0
  • Nautilus 2.30.0 eller højere

Kildekoden til Nautilus-installationsprogrammet er blevet frigivet under en MIT-licens, og folk har rapporteret om opbygning fra kilden i forskellige versioner af Gentoo, Arch Linux, OpenSUSE og Debian. Du kan opleve et andet resultat.

Brug af flere programmer

Dropbox fungerer bedst, når det er det eneste program på computeren, der arbejder med Dropbox-mappen. Brug af flere Dropbox-programmer på computeren eller andre sykroniseringsprogrammer, der arbejder med samme Dropbox-mappe, understøttes ikke.