{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan fjerner du Dropbox

Hvis du fjerner Dropbox-appen fra din computer, kan du ikke længere bruge Dropbox på computeren. Når Dropbox er fjernet, vises Dropbox-menuen ikke længere, og Dropbox holder op med at synkronisere filerne i din Dropbox-mappe. Du sletter hverken din Dropbox-konto eller filerne i din Dropbox-mappe fra harddisken ved at fjerne Dropbox fra harddisken.

Vælg dit system for at få en vejledning:

Linux

Fjern appen i Linux

Hvis du vil fjerne Dropbox-appen, skal du indtaste en række kommandolinjer i dit terminalvindue. Hvilke kommandolinjer, der er nødvendige, afhænger af dit operativsystem og den pakke, du brugte under installationen. Kopiér og indsæt de følgende kommandolinjer en efter en i dit terminalvindue. Tryk på Enter efter hver kommando. Det gør ikke noget, hvis nogle af kommandoerne udløser fejl. Når du har indtastet den sidste kommando, er Dropbox fjernet fra din computer.

dropbox stop
dropbox status  # Bør rapportere "not running"
rm -rf ~/.dropbox-dist
rm -rf /var/lib/dropbox
rm -rf ~/.dropbox*
sudo apt-get remove nautilus-dropbox
sudo apt-get remove dropbox
rm /etc/apt/source.d/dropbox

Fjern filerne i din Dropbox-mappe

Hvis du vil fjerne filerne i din Dropbox-mappe fra harddisken, indtaster du følgende kommandolinjer i din terminal og trykker på Enter. Kommandoen skal tilpasses, hvis din Dropbox-mappe ikke befinder sig på standardplaceringen.

rm -rv ~/Dropbox

Vær opmærksom på, at dette sletter din lokale Dropbox-mappe. De filer i din lokale Dropbox-mappe, der ikke er synkroniseret, findes ikke på dropbox.com.

Mac

Fjern appen i Mac OS X

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox.
  5. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen igen.
  6. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  7. Åbn mappen Programmer i Finder.
  8. Træk Dropbox-appfilen fra mappen Programmer til papirkurven.

Din Dropbox-mappe og dens indhold berøres ikke. Hvis du også vil fjerne mappen og dens indhold, kan du trække Dropbox-mappen til papirkurven.

Fjern filerne i din Dropbox-mappe

Hvis du vil fjerne filerne i din Dropbox-mappe fra harddisken, trækker du selve Dropbox-mappen til papirkurven.

Dette sletter din lokale Dropbox-mappe. De filer i din lokale Dropbox-mappe, der ikke er synkroniseret, findes ikke på dropbox.com.

Gør følgende, hvis du har problemer med at fjerne Dropbox-appen:

1. Åbn Aktivitetsovervågning. Hjælpeprogrammet er som regel placeret i mappen "Programmer" under "Hjælpeprogrammer".
  2. Se efter linjer med "Dropbox" i Aktivitetsovervågning.
  3. Klik på en linje med ordet "Dropbox".
  4. Klik på X for at afslutte processen.
  5. Gentag trin 3 og 4 for hver linje med ordet "Dropbox".
  6. Prøv at fjerne Dropbox igen.

(Valgfrit) Fjern Dropbox' genvejsmenu:

1. Åbn Finder, og vælg Gå til mappe i menuen (eller tryk på Skift+Kommando+G).
  2. Der åbnes en dialogboks. Kopiér og indsæt følgende linje i feltet, og tryk på Return:
                    /Library

3. Slet mappen DropboxHelperTools ved at flytte den til papirkurven.

(Valgfrit) Fjern indstillingerne for Dropbox-appen:

1. Åbn Finder, og vælg Gå til mappe i menuen (eller tryk på Skift+Kommando+G).
  2. Der åbnes en dialogboks. Kopiér og indsæt nu følgende linje i boksen, og tryk på Enter-tasten:
                      ~/.dropbox

3. Fjern systemindstillingerne for Dropbox-appen ved at vælge alle filerne i mappen og trække dem til papirkurven.

Windows

Fjern Dropbox-programmet i Windows

1. Søg efter Kontrolpanel på skærmen Start, og vælg det.
  2. Vælg Fjern et program under Programmer.
  3. Vælg Dropbox på listen med programmer.
  4. Klik på Fjern.
  5. Genstart computeren for at fuldføre fjernelsen.

Fjern Dropbox, hvis det var forudinstalleret på din computer

Hvis producenten af din computer installerede Dropbox, skal du måske også fjerne den kampagnesoftware, der fulgte med din enhed. Det gør du sådan:

1. Start Tilføj/fjern programmer.
    • Windows 8:
      1. Klik på Start.
      2. Klik på Apps.
      3. Klik på Kontrolpanel.
      4. Klik på Fjern et program.
    • Windows 10:
      1. Klik på Start.
      2. Klik på Indstillinger.
      3. Klik på System.
      4. Klik på Apps og funktioner.
  2. Vælg Hent Dropbox eller Dropbox X GB på programlisten, hvor "X" er mængden af plads i dit kampagnetilbud.
  3. Klik på Fjern.
  4. Genstart computeren for at fuldføre fjernelsen.

Fjern filerne i din Dropbox-mappe

Hvis du vil fjerne filerne i din Dropbox-mappe fra harddisken, trækker du selve Dropbox-mappen til papirkurven.

Handlingen sletter din lokale Dropbox-mappe. De filer i din lokale Dropbox-mappe, der ikke er synkroniseret, findes ikke på dropbox.com.

Gør følgende, hvis du har problemer med at fjerne Dropbox-appen:

Du kan løse problemet med at fjerne programmet ved at installere den nyeste version af Dropbox igen.

1. Download Dropbox-appen. Installationsprogrammet downloades automatisk.
  2. Dobbeltklik på den downloadede fil.
  3. Når installationen er færdig, skal du klikke på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  4. Klik på tandhjulsikonet.
  5. Klik på Afslut Dropbox
  6. Prøv at fjerne Dropbox igen.

Hvis appen stadig ikke kan fjernes, skal du gøre det manuelt på denne måde:

1. Åbn Windows Stifinder.
  2. Kopiér og indsæt følgende linje på adresselinjen. Tryk på Enter.

3.   Åbn mappen "Dropbox" i "Programmer", og åbn derefter mappen "Client".

4.   I "Client" bør der være en fil med navnet DropboxUninstaller.exe. Dobbeltklik på denne fil for at køre afinstallationsprogrammet.

Hvis der opstår en fejl under afinstallationsprogrammet, eller det ikke starter, skal du prøve at køre afinstallationsprogrammet som administrator:

1. Højreklik på DropboxUninstaller.exe
  2. Vælg Kør som administrator
  3. Indtast computeradministratorens brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det.
  4. Udfør trinnene i afinstallationsprogrammet.

Få flere oplysninger

Fjern indstillingsfiler

Hvis du fjerner Dropbox med ovenstående fremgangsmåde, fjernes Dropbox fra din harddisk. Du kan også fjerne Dropbox' indstillingsfiler fra mappen Application Data.

1. Åbn Windows Stifinder (det program, du ser filer på din computer med), og kopiér og indsæt følgende kode i placeringslinjen øverst i vinduet. Tryk derefter på Enter:
    %APPDATA%

Vinduet skifter til mappen Application Data.
  2. Flyt mappen Dropbox til papirkurven.
  3. Indsæt følgende kode i placeringslinjen øverst i vinduet, og tryk på Enter:
    %LOCALAPPDATA%

Vinduet skifter til en sekundær Application Data-mappe, der muligvis også indeholder en Dropbox-mappe, der skal flyttes til papirkurven.