Vi understøtter ikke længere Windows XP

Fra den 29. august 2016 understøtter Dropbox-computerappen ikke længere Windows XP. På den pågældende dato bliver alle Dropbox-konti, der er tilknyttet en computer med Windows XP, logget af. Du kan logge på igen, når du har opdateret til Windows Vista eller en nyere version af Windows.

Uanset om du logges af din Dropbox-konto eller ej, ændres der ikke noget på din konto. Dine filer og billeder er i sikkerhed. Du har stadig adgang til din konto og mulighed for at oprette en ny på såvel dropbox.com som på alle andre kompatible computere og mobilenheder.

Hvad betyder det for mig?

Hvis du kører Dropbox på en computer med Windows XP, er du nødt til at opdatere dit operativsystem til Windows Vista eller en nyere version. Følg vejledningen på Microsofts supportsite.

Din kontos sikkerhedsside indeholder en oversigt over, hvilke versioner af Windows der kører på dine forbundne enheder. Du ser operativsystemet for en enhed ved at holde markøren over ikonet i i aktivitetskolonnen for den pågældende enhed.

Hvad sker der med mine filer?

Dine filer forbliver på din Dropbox-konto, uanset om du opdaterer dit operativsystem eller ej. Du har stadig adgang til dem via andre understøttede enheder og på dropbox.com.

Hvorfor gør de det?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-appen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og styrket sikkerhed. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer.

Microsoft holdt op med at understøtte Windows XP i april 2014. Vi har standset vores understøttelse af Dropbox-appen til Windows XP for at holde vores produkttilbud på bølgelængde.

Andre artikler

Jeg bruger ikke Windows XP, men jeg bliver stadig opfordret til at opdatere mit operativsystem – hvorfor?