Lås op for og slet en kopi af en delt mappe

Opdateret Jan 02, 2024

Hvis du har kopieret en delt mappe fra din Dropbox-mappe til en anden placering på din computer, og du havde skrivebeskyttet adgang til den delte mappe, kan kopien af mappen være låst.

Denne artikel forklarer, hvordan du låser op for mappen og sletter den fra din computer.

Du bliver nødt til at ændre tilladelserne for den kopierede mappe, så du kan slette den. Sådan ændrer du tilladelser:

1. Højreklik på den låste mappe.
  2. Vælg Egenskaber.
  3. Klik på fanen Sikkerhed.
  4. Klik på Rediger under Grupper eller brugernavne.
  5. Vælg dit brugernavn.
  6. Markér afkrydsningsfeltet under Tillad ud for Fuld kontrol.
  7. Klik på Anvend.
  8. Klik på OK.
Du skal ændre tilladelserne for den kopierede mappe til Læs og skriv og derefter flytte den til papirkurven for at slette den.
Du skal ændre tilladelserne for den kopierede mappe til Skriv og derefter slette den.