Sådan skriver du kommentarer til en specifik del af en fil

Du kan skrive kommentarer til en specifik del af en fil ved at markere den tekst, du vil kommentere, eller ved at klikke og trække rundt om et område.

Bemærk! I tabellen i denne artikel kan du se, hvilke filtyper funktionen kan bruges til.

Sådan skriver du kommentarer til en del af teksten:

1. Klik på den fil på dropbox.com, du vil skrive kommentarer til (funktionen virker ikke i Dropbox-appen til telefonen eller computere).
  2. Klik og træk hen over et ord eller en tekstblok.
  3. Der vises et ikon, der forestiller en tekstboble. Klik på ikonet for at få vist kommentarfeltet.

Skriv en kommentar til specifik tekst ved at klikke på denne knap.
Skriv en kommentar til specifik tekst ved at klikke på denne knap.

Sådan skriver du kommentarer til et specifikt sted i forhåndsvisningen

1. Klik på dropbox.com på den fil, du vil skrive kommentarer til (funktionen virker ikke i Dropbox-appen til telefonen eller computere).
  2. Klik på ikonet Skriv kommentarer til specifikke områder (et kvadrat med et plustegn).
  3. Du kan også bevæge markøren hen over filen og klikke på ikonet Skriv kommentarer til specifikke områder i den menu, der vises nederst.
  4. Klik og træk det ønskede sted i filen.
  5. Skriv din kommentar i det tekstfelt, der vises.
  6. Klik på Offentliggør, og klik derefter på Færdig nederst på skærmen.
  7. I alle kommentarer kan du klikke på Vis i filen for at se det område, kommentaren drejer sig om.

Klik på denne knap for at skrive en kommentar til en specifik del.
Klik på denne knap for at skrive en kommentar til en specifik del.

De typer filer, hvor du kan skrive kommentarer til specifikke dele:

Billedfiltyper:

.bmp

.gif

.jpeg

.jpg

.psd

.png

.tif

.tiff

Dokumentfiltyper:

.ai

.eps

.doc

.docx

.pdf

.ppt

.pptx

.svg