Sådan skriver du kommentarer til Dropbox-filer

Opdateret Oct 10, 2023
Alle, der har adgang til en Dropbox-fil, kan skrive en kommentar og se andre kommentarer, medmindre kommentarer er slået fra. Se, hvordan du slår kommentarer fra for en fil.

highlight icon

Bemærk!

• Du kan administrere tilladelserne for at se og skrive kommentarer direkte i Dropbox Replay. Det gør du under indstillingerne for deling for hver mediefil.
  • Du kan fjerne tilladelsen til at skrive kommentarer i Dropbox Replay ved at deaktivere delte links til at se og skrive kommentarer og derefter dele et nyt link, der kun giver tilladelse til at se.

Sådan skriver du kommentarer til en fil

Sådan skriver du en kommentar til en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
    • Du kan også klikke på > (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel for at finde filen.
  3. Klik på navnet på den fil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på knappen Kommentarer øverst til højre.
  5. Skriv din kommentar.
    • Hvis du vil omtale en person i din kommentar, skal du skrive @ efterfulgt af vedkommendes navn eller klikke på ikonet @.
    • Føj en emoji til dine kommentarer ved at klikke på ikonet med det glade ansigt.
  6. Klik på Send.

Sådan skriver du kommentarer til en specifik del af en fil

Sådan skriver du en kommentar til en specifik del af en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
    • Du kan også klikke på > (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel for at finde filen.
  3. Klik på navnet på den fil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på knappen Kommentarer øverst til højre.
  5. Klik på cirklen med et plustegn ud for Fortæl, hvad du tænker.
  6. Klik, og træk en boks rundt om det område i filen, du vil skrive en kommentar til.
  7. Klik på kommentarfeltet i højre sidepanel.
  8. Skriv din kommentar.
  9. Klik på Send.

Se, hvordan du kan skrive kommentarer til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil.

Sådan skriver du kommentarer til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil

Du kan skrive en kommentar til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil på dropbox.com. Alle de video- og lydfiltyper, der kan forhåndsvises i Dropbox, understøtter, at der skrives kommentarer til specifikke tidspunkter.

highlight icon

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på dropbox.com for filer på en Dropbox Professional-, Advanced-, Enterprise- eller Education-konto. Dropbox Replay-brugere kan også skrive kommentarer til specifikke billeder.

Hvis du vil skrive en kommentar på et tidsstempel:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
    • Du kan også klikke på > (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel for at finde filen.
  3. Klik på navnet på den video- eller lydfil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på Kommentarer øverst til højre.
  5. Klik i tekstfeltet nederst til højre, og skriv din kommentar:
    • Hvis du vil omtale en person i din kommentar, skal du skrive @ efterfulgt af vedkommendes navn eller klikke på ikonet @
    • Føj en emoji til dine kommentarer ved at klikke på ikonet med det glade ansigt.
  6. Afmærk boksen ud for tidsstemplet for at tilføje dine kommentarer på det pågældende tidsstempel.
  7. Klik på Send

Sådan redigerer eller sletter du en kommentar

Sådan redigerer eller sletter du en kommentar:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
    • Du kan også klikke på > (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel for at finde filen.
  3. Klik på navnet på den fil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på knappen Kommentarer øverst til højre.
  5. Klik på den kommentar, du vil redigere eller slette.
  6. Klik på Rediger eller Slet.

Ofte stillede spørgsmål om kommentarer

Hvordan sorteres kommentarer i kommentarruden?

Kommentarer vises i forskellige rækkefølger. Det afhænger af den type fil, du får vist.

• Hvis du får vist en lyd- eller videofil, sorteres kommentarer som standard efter klokkeslæt. Hvis der f.eks. er skrevet en kommentar ved 01:11, vises den før en kommentar, der er skrevet ved 02:07.
  • Hvis du får vist en fil med flere sider, sorteres der som standard efter sider. Hvis der f.eks. er skrevet en kommentar på side 1, vises den før en kommentar på side 5.
  • Hvis du får vist en anden type fil, sorteres der som standard fra nyeste til ældste kommentar.

For den fil, du får vist, kan du ændre sorteringsrækkefølgen ved at klikke på rullelisten Sortér efter under Kommentarer i højre sidepanel.

Hvem får besked, når jeg skriver en kommentar?

Følgende personer modtager en e-mail og en meddelelse på dropbox.com og på deres forbundne enheder:

• Ejeren af filen
  • Alle, der abonnerer på filen
  • Alle, der har skrevet en kommentar i kommentartråden
  • Alle, der er blevet @omtalt i kommentartråden

Se, hvordan du ændrer dine indstillinger for meddelelser.

Hvem kan skrive kommentarer til specifikke tidspunkter i video- og lydfiler?

Hvis filen tilhører en person med en Dropbox Professional-, Advanced-, Enterprise- eller Education-konto, kan andre personer med disse kontotyper skrive kommentarer til et specifikt tidspunkt.

Hvis filen tilhører en person med en Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Standard-konto, kan der kun skrives kommentarer ved :00, og klokkeslættet er nedtonet.

Kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay (tidligere tilføjelsesprogrammet Kreative værktøjer), kan også skrive kommentarer til specifikke billeder i videofiler.

Hvilken tidszone vises tidsstempler på kommentarer i?

Tidsstempler på kommentarer vises i den tidszone, din enhed er indstillet til. Hvis din enhed f.eks. er indstillet til tidszonen for Danmark, vises tidsstempler på kommentarer med tidszonen for Danmark.