Sådan gemmer eller deler du filer med andre apps på din mobil eller tablet

Opdateret Sep 14, 2023

Dropbox-mobilappen gør det nemt for dig at dele filer med andre apps på din mobilenhed eller tablet, eller at gemme dem lokalt på din enhed.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du downloade Dropbox-mobilappen, så det bliver nemmere at eksportere.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Sådan eksporterer du en fil på Dropbox-mobilappen med din Android-telefon:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på fanen Filer.
  3. Tryk på (tre lodrette prikker) ud for den fil, du vil eksportere.
  4. Gem filen lokalt, eller del den med andre apps:
    • Hvis du vil gemme filen lokalt, skal du trykke på Gem på enhed.
    • Hvis du vil eksportere filen til en anden app, skal du trykke på Del, Send kopi af fil og derefter vælge den app, du vil åbne filen med.

Sådan eksporterer du en fil på Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på fanen Filer.
  3. Tryk på (de tre prikker) ud for den fil, du vil eksportere.
  4. Gem filen lokalt, eller del den med andre apps:
    • Hvis du vil gemme filen lokalt, skal du trykke på Gem på enhed, Gem billede eller Gem video, afhængigt af filtypen.
    • Hvis du vil eksportere filen til en anden app, skal du trykke på Del, Send kopi af fil og derefter vælge den app, du vil åbne filen med.
Du kan også sende din fil som et link eller kopiere fillinket til din udklipsholder. Læs mere om deling af filer og mapper i Dropbox-mobilappen.
highlight icon

Bemærk! Når du har eksporteret filen til en anden app, vil ændringer i filen måske ikke blive gemt i din Dropbox, medmindre appen specifikt er integreret med Dropbox.