Sådan eksporterer du en fil til en anden app på din telefon eller tablet

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du downloade Dropbox-mobilappen, så det bliver nemmere at eksportere.

Sådan eksporterer du en fil fra Dropbox-mobilappen:

1. Start Dropbox-appen.
  2. Tryk på de tre prikker (...) ud for eller under den fil, du vil eksportere.
  3. Tryk på Eksportér.Der vises en liste med de apps, som kan åbne filen. Vælg den app, filen skal åbnes med.

Bemærk! Når du har eksporteret filen til en anden app, vil ændringer i filen måske ikke blive gemt i din Dropbox, medmindre appen specifikt er integreret med Dropbox.