Sådan ser du filaktivitet i Dropbox

Opdateret Nov 22, 2023

Filaktivitet er en liste med al aktiviteten i forbindelse med en fil, en mappe eller et projekt. Den viser, hver gang en fil er blevet:

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Se filaktivitet

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn en fil.
  3. Klik på Aktivitet i højre sidepanel.
    • Hvis højre sidepanel ikke vises, skal du klikke på pilen eller knappen Aktivitet i højre side af skærmen.

På fanen Aktivitet kan du se, hvem der udførte en handling, og hvornår.

Du kan også se delingshandlinger, herunder det tidspunkt hvor:

• Filen blev delt
  • Medlemsroller blev ændret
  • Delingen af filen blev afbrudt

Hvis du har aktiveret oplysninger om seere, kan du også se, hvem der har set en fil, og om de kigger på den pågældende fil i øjeblikket.

highlight icon

Bemærk!

• Ændringer registreres ikke i filhistorikken, hvis en fil er blevet downloadet og redigeret uden for Dropbox.
  • Seeraktivitet (om en anden har kigget på en fil) er kun tilgængelig, hvis oplysninger om seere er aktiveret for den pågældende fil.
  • Ejeren af filen og de personer, der har adgangen Kan redigere , kan se al filaktivitet.
  • Personer med adgangen Kan se kan ikke se filaktivitet.