Hvilke filtyper kan jeg få forhåndsvist i Dropbox?

Du kan synkronisere alle typer filer til din Dropbox-konto. Det er dog kun nogle filtyper, der kan forhåndsvises på dropbox.com og i Dropbox-mobilapps. Søg efter en filtype i denne artikel ved at trykke på Ctrl og f-tasten ('b' i nogle browsere) eller Kommando og f-tasten ('b' i nogle browsere) på dit tastatur for at se, om du kan forhåndsvise eller streame filtypen i Dropbox.

Vi opdaterer denne artikel, når vi understøtter nye filtyper, så kom gerne tilbage med jævne mellemrum for at se nyt.

Bemærk! Hvis en forhåndsvisning ikke indlæses, eller hvis den ikke indlæses korrekt, kan du downloade filen på dropbox.com eller åbne den i en anden app på din teleon eller tablet.

Afsnit i artiklen:

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.ods

.odt

.otf

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .pdf-filer med flere sider, vises der et sidepanel, hvor du kan navigere i dokumentet.
  • Hvis du får en fejl, når du prøver at forhåndsvise en .pdf-fil, har du måske indstillet en standardapp, der skal åbne .pdf-filer. Se i dine Android-indstillinger, om du har en standardapp til åbning af .pdf-filer. Du kan sikre, at du kan forhåndsvise .pdf-filer i Dropbox-appen, ved altid at vælge Kun en gang, når du bliver spurgt om, hvilken app du vil bruge til at forhåndsvise en .pdf-fil.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Når du forhåndsviser .ppt- og .pptx-præsentationer, har forhåndsvisningen et sidepanel, der hjælper dig med at navigere i præsentationen.

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.xd

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f

Bemærk!

• Filer af typen .sketch kan kun forhåndsvises i Dropbox, hvis de er oprettet i Sketch version 43 eller nyere.
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Bemærk!

• Hvis du er Dropbox Professional-bruger eller medlem af et Dropbox Business Advanced- eller Enterprise-team, kan du også afspille .mxf-filer.
  • Videocodecs, der oprettes via GoToMeeting, kan forhåndsvises.

Filtyper, der kan afspilles som lyd

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Bemærk! Lydfiler kan ikke afspilles i webbrowsere på mobilenheder. Hvis du vil lytte til en lydfil på din telefon eller tablet, skal du bruge Dropbox-appen til mobil eller downloade filen.

Filtyper, der vises som et link

.url

.webloc

.website

Filtyper, der kan forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper, der kan forhåndsvises som et arkiv

.zip

.rar

When previewing an archive file, you can navigate through archive file structure and preview individual files within the archive. However, audio and video files in an archive file can’t be previewed and you can’t print individual files within an archive from dropbox.com.

Note: Comments, file activity, viewer info, and download options are only available at the top level of the archive.

Hvor store filer med almindelige filtyper kan forhåndsvises?

• Word: 160 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Excel: 40 MB
  • PDF: 500 MB
  • Billedfiler: 50 MB eller 50 megapixel
  • Photoshop- og tiff-filer: 200 MB
  • Tekst- og kodefiler: 4 MB
  • Videofiler: 18 GB (til videominiaturen. Der er ingen størrelsesgrænse på forhåndsvisning af selve videoen)
  • Adobe Illustrator: 256 MB
  • .ttf- og .otf-filer: 32 MB
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.