Hvilke filtyper kan jeg få forhåndsvist i Dropbox?

Du kan synkronisere alle typer filer til din Dropbox-konto. Det er dog kun nogle filtyper, der kan forhåndsvises på dropbox.com og i Dropbox-mobilapps. Søg efter en filtype i denne artikel ved at trykke på Ctrl og f-tasten ('b' i nogle browsere) eller Kommando og f-tasten ('b' i nogle browsere) på dit tastatur for at se, om du kan forhåndsvise eller streame filtypen i Dropbox.

Vi opdaterer denne artikel, når vi understøtter nye filtyper, så kom gerne tilbage med jævne mellemrum for at se nyt.

Bemærk! Hvis en forhåndsvisning ikke indlæses, eller hvis den ikke indlæses korrekt, kan du downloade filen på dropbox.com eller åbne den i en anden app på din teleon eller tablet.

Afsnit i artiklen:

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.numbers

.ods

.odt

.otf

.pages

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .pdf-filer med flere sider, vises der et sidepanel, hvor du kan navigere i dokumentet.
  • Hvis du får en fejl, når du prøver at forhåndsvise en .pdf-fil, har du måske indstillet en standardapp, der skal åbne .pdf-filer. Se i dine Android-indstillinger, om du har en standardapp til åbning af .pdf-filer. Du kan sikre, at du kan forhåndsvise .pdf-filer i Dropbox-appen, ved altid at vælge Kun en gang, når du bliver spurgt om, hvilken app du vil bruge til at forhåndsvise en .pdf-fil.
  • Kun den første side af .numbers- og .pages-filer forhåndsvises.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

.key

.keynote

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .ppt- og .pptx-præsentationer, har forhåndsvisningen et sidepanel, der hjælper dig med at navigere i præsentationen.
  • Kun den første side af .key- og .keynote-filer forhåndsvises.

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.xd

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f

Bemærk!

• Filer af typen .sketch kan kun forhåndsvises i Dropbox, hvis de er oprettet i Sketch version 43 eller nyere.
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Bemærk! Videocodecs, der oprettes via GoToMeeting, kan forhåndsvises.

Filtyper, der kan afspilles som lyd

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Bemærk! Lydfiler kan ikke afspilles i webbrowsere på mobilenheder. Hvis du vil lytte til en lydfil på din telefon eller tablet, skal du bruge Dropbox-appen til mobil eller downloade filen.

Filtyper, der vises som et link

.url

.webloc

.website

Filtyper, der kan forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper, der kan forhåndsvises som et arkiv

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Bemærk!
Kommentarer, filaktivitet, oplysninger om seere og downloadindstillinger er kun tilgængelige på øverste niveau i arkivet. Når du får forhåndsvist en arkivfil, kan du navigere i arkivfilstrukturen og få forhåndsvist individuelle filer i arkivet. Dog kan lyd- og videofiler i et arkiv ikke forhåndsvises, og du kan ikke udskrive enkelte filer i et arkiv fra dropbox.com.

Filtyper, der understøtter forhåndsvisning for Dropbox Professional- og Business-kunder

Hvis du er Dropbox Professional-kunde eller medlem af et Dropbox Business Advanced- eller Enterprise-team, kan du også få forhåndsvist følgende filtyper:

• .dwg: .dwg-filer vises som billeder
  • .mxf: .mxf-filer vises som videoer

Hvor store filer med almindelige filtyper kan forhåndsvises?

• Word: 160 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Excel: 40 MB
  • PDF: 500 MB
  • Billedfiler: 50 MB eller 50 megapixel
  • Photoshop- og tiff-filer: 200 MB
  • Tekst- og kodefiler: 4 MB
  • Videofiler: 18 GB (til videominiaturen. Der er ingen størrelsesgrænse på forhåndsvisning af selve videoen)
  • Adobe Illustrator: 256 MB
  • .ttf- og .otf-filer: 32 MB
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.
  • Alle arkivfiler: 384 MB