Filtyper, der kan forhåndsvises på dropbox.com

Der er mange filtyper, der kan forhåndsvises på dropbox.com. Vi opdaterer denne artikel, når vi understøtter nye filtyper, så kom gerne tilbage med jævne mellemrum for at se nyt.

Få forhåndsvist en fil

Du kan få forhåndsvist en understøttet fil på dropbox.com på to måder:

• Klik på filnavnet.
  • Klik på afkrydsningsfeltet ud for filen. Klik derefter på visningsikonet (et øje).

Bemærk! Du kan ikke redigere filer i forhåndsvisningen på dropbox.com. Du kan i stedet downloade Dropbox til computeren, så du hurtigt kan åbne filer på din computer og redigere dem. Hvis du vil redigere en Microsoft Office-fil, kan du prøve vores integration med Office Online.

Understøttede filtyper

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.ods

.odt

.pdf

.rtf

.xls

.xlsm

.xlsx

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dng

.eps

.gif

.jpg

.jpeg

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sr2

.svg

.svgz

.tif

.tiff

Filtyper, der kan forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Filtyper, der kan afspilles som lyd

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Filtyper, der vises som et link

.url

.webloc

.website

Filtyper, der kan forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Fejl ved forhåndsvisning af filer

Filerne kan måske ikke vises af følgende årsager:

• Filen er for stor. Læg mærke til følgende maksimumstørrelse for almindelige filtyper:
    • Word: 160 MB
    • Powerpoint: 288 MB
    • Excel: 40 MB
    • PDF: 80 MB
    • Billedfiler: 50 MB eller 50 megapixel
    • Photoshop- og tiff-filer: 200 MB
    • Tekst- og kodefiler: 4 MB
    • Videofiler: 18 GB (til videominiaturen. Der er ingen størrelsesgrænse på forhåndsvisning af selve videoen)
  • Filen er beskadiget
  • Filen er beskyttet med adgangskode
  • Filen har det forkerte filtypenavn
  • Filen er DRM-beskyttet (videofiler)
  • Filen understøttes ikke af din browser (lydfiler)

Har du problemer med at indlæse en forhåndsvisning eller se en fejlmeddelelse? Få mere at vide om fejlmeddelelser til forhåndsvisning af filer, hvad de betyder, og hvordan du håndterer dem.

Få flere oplysninger

Hvis du vil have vist filer i Dropbox fra Chrome, skal du sørge for, at Bloker tredjepartscookies og websitedata ikke er slået til i Chrome. Du kan ændre indstillingen i Chrome på siden Indstillinger for indhold under Cookies.

Få mere at vide om Indstillinger for indhold i Chrome.

Særlige hensyn ved billed- og videofiler:

• For .psd-filer anbefaler vi, at du gemmer dine filer med den indstilling, der giver maksimal kompatibilitet.
  • Videocodecs, der oprettes via GoToMeeting, kan forhåndsvises.
  • Hvis du gemmer en video i din Dropbox, kan du se den fulde video fra en forhåndsvisningsside.
    • Hvis en Dropbox Business-bruger opretter et delt link til en video, kan modtageren se hele videoen på en forhåndsvisningsside. Dette gælder ikke de videoer, der oprettes af brugere med en prøveversion af Dropbox Business.
    • Hvis en bruger med et prøveabonnement på Dropbox Plus eller Business opretter et delt link til en video, kan modtageren se op til 60 minutter på en forhåndsvisningsside. Modtagerne kan se hele videoen ved at downloade filen til deres computer eller tilføje den til deres egen Dropbox-konto.
    • Hvis en Dropbox Basic-bruger opretter et delt link til en video, kan modtageren kun se op til 15 minutter på en forhåndsvisningsside. Modtagerne kan se hele videoen ved at downloade filen til deres computer eller tilføje den til deres egen Dropbox-konto.