Hvilke filtyper kan jeg få forhåndsvist i Dropbox?

Du kan synkronisere enhver type fil til din Dropbox-konto. Det er dog kun nogle filtyper, der kan forhåndsvises på dropbox.com og i Dropbox-mobilapps. Du kan se filtyperne i denne artikel.

Inden du går i gang:

• Du kan søge efter en filtype i artiklen ved at trykke på Ctrl+F (Windows) eller Kommando+F (Mac) på tastaturet.
  • Vi opdaterer denne artikel, når vi understøtter nye filtyper, så kom gerne tilbage med jævne mellemrum for at se nyt.
  • Hvis en forhåndsvisning ikke indlæses, eller hvis den ikke indlæses korrekt, kan du downloade filen på dropbox.com eller åbne den i en anden app på din telefon eller tablet.

Afsnit i artiklen:

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.numbers

.ods

.odt

.otf

.pages

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .pdf-filer med flere sider, vises der et sidepanel, hvor du kan navigere i dokumentet.
  • Hvis du får en fejl, når du prøver at forhåndsvise en .pdf-fil, har du måske indstillet en standardapp, der skal åbne .pdf-filer. Se i dine Android-indstillinger, om du har en standardapp til åbning af .pdf-filer. Du kan sikre, at du kan forhåndsvise .pdf-filer i Dropbox-appen, ved altid at vælge Kun en gang, når du bliver spurgt om, hvilken app du vil bruge til at forhåndsvise en .pdf-fil.
  • Kun den første side af .numbers- og .pages-filer forhåndsvises.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

.key

.keynote

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .ppt- og .pptx-præsentationer, har forhåndsvisningen et sidepanel, der hjælper dig med at navigere i præsentationen.
  • Kun den første side af .key- og .keynote-filer forhåndsvises.

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.dwg

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f .xd

Bemærk!

• Filer af typen .sketch kan kun forhåndsvises i Dropbox, hvis de er oprettet i Sketch version 43 eller nyere.
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Bemærk! Videocodecs, der oprettes via GoToMeeting, kan forhåndsvises.

Filtyper, der kan afspilles som lyd

.aac

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.wav

.wma

Filtyper, der vises som et link

.url

.webloc

.website

Filtyper, der kan forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper, der kan forhåndsvises som et arkiv

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Bemærk!
Kommentarer, filaktivitet, oplysninger om seere og downloadindstillinger er kun tilgængelige på øverste niveau i arkivet. Når du får forhåndsvist en arkivfil, kan du navigere i arkivfilstrukturen og få forhåndsvist individuelle filer i arkivet. Dog kan lyd- og videofiler i et arkiv ikke forhåndsvises, og du kan ikke udskrive enkelte filer i et arkiv fra dropbox.com.

Filtyper, der understøtter forhåndsvisning for Dropbox Professional- og Business-kunder

Hvis du er Dropbox Professional-kunde eller medlem af et Dropbox Business-team på planen Advanced, Education eller Enterprise, kan du også forhåndsvise disse filtyper:

• .dwg: .dwg-filer vises som billeder
  • .mxf: .mxf-filer vises som videoer

Hvor store filer med almindelige filtyper kan forhåndsvises?

• Adobe Illustrator: 256 MB
  • Alle arkivfiler: 384 MB
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.
  • Lydfiler: 1 GB
  • Excel: 40 MB
  • Billedfiler: 50 MB eller 50 megapixel
  • PDF: 500 MB
  • Photoshop- og tiff-filer: 200 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Tekst- og kodefiler: 4 MB
  • .ttf- og .otf-filer: 32 MB
  • Videofiler: 18 GB (til videominiaturen. Der er ingen størrelsesgrænse på forhåndsvisning af selve videoen)
  • Word: 160 MB