{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvilke filtyper kan jeg få forhåndsvist i Dropbox?

Du kan synkronisere enhver type fil til din Dropbox-konto. Det er dog kun nogle filtyper, der kan forhåndsvises på dropbox.com og i Dropbox-mobilapps. Du kan se filtyperne i denne artikel.

Inden du går i gang:

• Du kan søge efter en filtype i artiklen ved at trykke på Ctrl+F (Windows) eller Kommando+F (Mac) på tastaturet.
  • Vi opdaterer denne artikel, når vi understøtter nye filtyper, så kom gerne tilbage med jævne mellemrum for at se nyt.
  • Hvis en forhåndsvisning ikke indlæses, eller hvis den ikke indlæses korrekt, kan du downloade filen på dropbox.com eller åbne den i en anden app på din telefon eller tablet.

Afsnit i artiklen:

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.numbers

.ods

.odt

.otf

.pages

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .pdf-filer med flere sider, vises der et sidepanel, hvor du kan navigere i dokumentet.
  • Hvis du får en fejl, når du prøver at forhåndsvise en .pdf-fil, har du måske indstillet en standardapp, der skal åbne .pdf-filer. Se i dine Android-indstillinger, om du har en standardapp til åbning af .pdf-filer. Du kan sikre, at du kan forhåndsvise .pdf-filer i Dropbox-appen, ved altid at vælge Kun en gang, når du bliver spurgt om, hvilken app du vil bruge til at forhåndsvise en .pdf-fil.
  • Kun den første side af .numbers- og .pages-filer forhåndsvises.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

.key

.keynote

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Bemærk!

• Når du forhåndsviser .ppt- og .pptx-præsentationer, har forhåndsvisningen et sidepanel, der hjælper dig med at navigere i præsentationen.
  • Kun den første side af .key- og .keynote-filer forhåndsvises.

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.xd

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f

Bemærk!

• Filer af typen .sketch kan kun forhåndsvises i Dropbox, hvis de er oprettet i Sketch version 43 eller nyere.
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Bemærk! Videocodecs, der oprettes via GoToMeeting, kan forhåndsvises.

Filtyper, der kan afspilles som lyd

.aac

.m4a

.m4b

.m4r

.mp3

.oga

.wav

.wma

Filtyper, der vises som et link

.url

.webloc

.website

Filtyper, der kan forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper, der kan forhåndsvises som et arkiv

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Bemærk!
Kommentarer, filaktivitet, oplysninger om seere og downloadindstillinger er kun tilgængelige på øverste niveau i arkivet. Når du får forhåndsvist en arkivfil, kan du navigere i arkivfilstrukturen og få forhåndsvist individuelle filer i arkivet. Dog kan lyd- og videofiler i et arkiv ikke forhåndsvises, og du kan ikke udskrive enkelte filer i et arkiv fra dropbox.com.

Filtyper, der understøtter forhåndsvisning for Dropbox Professional- og Business-kunder

Hvis du er Dropbox Professional-kunde eller medlem af et Dropbox Business-team på planen Advanced, Education eller Enterprise, kan du også forhåndsvise disse filtyper:

• .dwg: .dwg-filer vises som billeder
  • .mxf: .mxf-filer vises som videoer

Hvor store filer med almindelige filtyper kan forhåndsvises?

• Word: 160 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Excel: 40 MB
  • PDF: 500 MB
  • Billedfiler: 50 MB eller 50 megapixel
  • Photoshop- og tiff-filer: 200 MB
  • Tekst- og kodefiler: 4 MB
  • Videofiler: 18 GB (til videominiaturen. Der er ingen størrelsesgrænse på forhåndsvisning af selve videoen)
  • Adobe Illustrator: 256 MB
  • .ttf- og .otf-filer: 32 MB
  • Animerede .gif-filer animeres kun, hvis filerne er mindre end 5 MB. For større filer vises kun første billede af .gif-filen.
  • Alle arkivfiler: 384 MB