Foretag fejlfinding af delte links

Opdateret Oct 10, 2023
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-brugere, medmindre andet er angivet.

Kontrollér følgende mulige årsager, hvis dit delte link ikke virker, eller hvis det viser en 404-fejl:

Trin til fejlfinding

Har du slettet filen eller mappen?

Dit delte link virker ikke, hvis filen eller mappen er blevet slettet. Hvis du gendanner den slettede fil eller mappe, virker det delte link igen.

Har du slettet linket?

Hvis du ikke kan se linket på listen, kan du have slettet det. Du kan oprette et nyt link til den fil eller mappe, du vil dele.

Er linket udløbet?

Hvis du har Dropbox Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus eller Enterprise, og du har angivet en udløbsdato for det delte link, er det muligvis udløbet. I det tilfælde skal du oprette et nyt link til filen eller mappen.

Er filen i en delt mappe?

Hvis du har en Dropbox-teamkonto, og den fil, du forsøger at dele, er i en delt mappe, kan mappens ejer have ændret indstillingerne, så linket kun kan deles med andre teammedlemmer. Teamadministratoren kan også slå muligheden for at dele links med personer uden for teamet fra.

Er du blevet fjernet eller slettet fra en Dropbox-teamkonto?

Når du bliver fjernet eller slettet fra en Dropbox-teamkonto, mister du adgang til alle teamfiler og Paper-dokumenter. De delte links, du opretter, slettes muligvis også, afhængigt af indstillingerne for tilladelser:

• Alle delte links, du opretter med skrivebeskyttet adgang, slettes, medmindre de er webbaseret filer, som Paper- eller Google-dokumenter.
  • Alle delte links, du opretter med redigeringsadgang, forbliver aktivt.

Har den, der oprettede linket, forladt mappen?

Delte links er knyttet til den person, der oprindeligt oprettede linket. Dette gælder for alle delte mapper, uanset om de tilhører teamets eller personens Dropbox-konto. Hvis den, der oprettede linket, forlader den delte mappe, virker linket ikke længere. Hvis linket skal virke igen, skal den person, der oprettede linket, føjes til den delte mappe igen.

Bemærk! Dropbox skifter til en ny arkitektur for delte links, hvor links er baseret på indhold i stedet for på brugere. Det påvirker, hvordan links oprettes og deles. De nye links kan genkendes ud fra parameteren ‘rlkey’ i webadressen. For disse links vil ovenstående funktionalitet ændres:

• Links vil stadig fungere, efter opretteren forlader en delt mappe.

Er dit link blevet spærret?

Dropbox spærrer (links) delte links når de er ansvarlige for usædvanligt store mængder trafik, eller når de overtræder politikken for acceptabel brug (f.eks. ved at hoste spam eller malware). Få mere at vide om spærrede links.

Har du spolet din Dropbox-konto tilbage?

Hvis du for nylig har spolet din Dropbox-konto tilbage, fungerer dit delte link muligvis ikke som forventet.

Vi anbefaler dig:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Delt i venstre sidepanel.
    • Klik på Mere i venstre sidepanel, hvis du ikke kan se Delt.
  3. Klik på "..."(tre prikker) ud for de mapper, du har problemer med.
  4. Vælg Del
  5. Klik på enten Link til redigering eller Link til visning, afhængigt af det link, du vil fjerne.
  6. Klik på Slet link.
  7. Klik på Slet igen.
  8. Opret et nyt delt link til filen.

Kan du åbne et delt link i din browser?

Hvis du klikker på et delt link, og det ikke åbnes, er du måske stødt på et browserproblem. Du kan løse problemet ved at logge af Dropbox og klikke på det delte link igen.

Virker linket stadig ikke?

Hvis du stadig har et problem med et delt link, anbefaler vi, at du kontakter den person, der oprettede det delte link, eller kontakter support, hvis du selv har oprettet linket.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.