{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Mappen Offentlig

Vigtige ændringer til den offentlige mappe i Dropbox

Pr. 1. september 2017 er offentlige links blevet deaktiveret for alle brugere. Du finder flere oplysninger nedenfor.

Brugere af Dropbox Basic (gratis)

Fra 15. marts 2017 er den offentlige mappe i din Dropbox-konto blevet konverteret til en standardmappe. Som standard er denne mappe privat for din konto. Denne overgang foregår automatisk.

Her er det, du bør vide:

• Alle filerne i din offentlige mappe vil fortsat være sikre, men offentlige links til disse filer holder op med at virke
  • Hvis nogen besøger et link til en fil i din offentlige mappe, vil de se en fejlside
  • Hvis du vil se en liste over dine offentlige links, skal du gå til den offentlige mappe – enhver fil i denne mappe vil tidligere være tilknyttet et offentligt link
  • Dropbox kan ikke konvertere eksisterende offentlige links til delte links i Dropbox
  • Hvis du vil dele nogen af ​​filerne i din offentlige mappe igen, skal du bruge en delt mappe eller et delt link

Brug af den offentlige mappe til at gengive HTML-indhold

Fra 3. oktober 2016 kan Drobbox Basic-brugere (gratisbrugere) ikke længere bruge offentlige links til at gengive HTML-indhold i en webbrowser. Hvis du er Dropbox Basic-bruger, og du har oprettet et website, der viser HTML-indhold direkte fra din Dropbox, gengives det ikke længere i browseren. Selve HTML-indholdet er stadig sikkert i Dropbox, og du kan dele det ved hjælp af nogle af ​​vores andre delingsmetoder.

Fra den 1. september 2017 kan Dropbox Plus- og Business-brugere ikke længere gengive HTML-indhold, og den offentlige mappe og dens delingsfunktionalitet er blevet deaktiveret.

Konti, der er oprettet efter den 4. oktober 2012

De Dropbox-konti, der blev oprettet efter den 4. oktober 2012, har ikke en offentlig mappe. Hvis du hurtigt vil dele filer, kan du bruge et delt link. Delte links virker, også selvom den person, du deler med, ikke har en Dropbox-konto.