{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kan jeg tilføje en sekundær e-mailadresse til min Dropbox-konto?

Din e-mailadresse er brugernavnet til din Dropbox-konto. Du kan føje en sekundær e-mailadresse til din Dropbox-konto.  Når du tilføjer en sekundær e-mailadresse, kan du få sendt indhold, der deles med din primære eller sekundære e-mailadresse, til samme Dropbox-konto. Du kan bruge sekundære e-mailadresser i Dropbox Professional, Plus og Business.
Bemærk! Dropbox Professional- og Plus-medlemmer, der indgår i et gratis team, kan i øjeblikket ikke tilføje aliasser. Hvis du vil bruge aliasser, skal du forlade dit gratis team.

Sådan tilføjer du en sekundær e-mailadresse

Sådan føjer du en sekundær e-mailadresse til din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned til Sekundær e-mailadresse under Generelt.
  5. Klik på Rediger.
  6. Klik på Tilføj en sekundær e-mailadresse.
  7. Skriv den sekundære e-mailadresse, du vil tilføje.
  8. Klik på Næste.
  9. Klik på Luk.
  10. Åbn den e-mailkonto, du brugte som sekundær e-mailadresse. Du bør have modtaget en e-mail med en bekræftelse.
  11. Klik på Bekræft din e-mail i bekræftelsesmailen.
  12. Du kommer til din Dropbox-konto, hvor du får vist en bekræftelse.
  13. Klik på Udført.

Du har både en primær og en sekundær e-mailadresse i din konto. Din primære e-mailadresse er den adresse, der er forbundet med din konto.

Bemærk!

• Hvis andre sender invitationer til delte filer, mapper og Paper-dokumenter til din sekundære e-mailadresse, modtager du dem og kan acceptere dem med din primære e-mailadresse.
  • Du kan tilføje flere sekundære e-mailadresser.

Sådan fjerner du en sekundær e-mailadresse

Sådan fjerner du en sekundær e-mailadresse fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned til Sekundær e-mailadresse under Generelt.
  5. Klik på Rediger.
  6. Klik på Fjern ud for den sekundære e-mailadresse, du vil fjerne.
  7. Klik på Ja.
  8. Klik på Udført.

Sådan deaktiverer du sekundære e-mailadresser for dit team

Som standard er indstillingen for sekundære e-mailadresser slået fra for dit Dropbox Business-team. Når indstillingen for sekundære e-mailadresser er slået til, kan teammedlemmer tilføje en sekundær e-mailadresse til deres konti.

Sådan deaktiverer du indstillingen for sekundære e-mailadresser for dit Dropbox Business-team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg Sekundær e-mailadresse under Medlemmer.
  5. Slå kontakten Fra.

Når du slår sekundære e-mailadresser fra, fjernes de sekundære e-mailadresser, som dine teammedlemmer tidligere har tilføjet.

Bemærk! Du kan ikke administrere sekundære e-mailadresser centralt. Hvis et teammedlem vil bruge en sekundær e-mailadresse, skal vedkommende tilføje en.

Jeg genkender ikke den primære e-mailadresse, der er forbundet med min sekundære e-mailadresse

Hvis din e-mailadresse er blevet identificeret som den sekundære e-mailadresse for en primær e-mailadresse, som du ikke genkender, betyder det, at din e-mailadresse på et tidspunkt er blevet tilføjet til en eksisterende Dropbox-konto. Det kan ske, hvis e-mailadressen er blevet genbrugt eller har fået ny ejer. Eftersom din e-mailadresse er forbundet med den primære Dropbox-konto, bliver indhold, der sendes til din e-mailadresse, sendt videre til den pågældende konto.

Hvis du har en Dropbox Professional- eller Plus-plan, kan du stoppe brugen af din e-mailadresse som sekundær e-mailadresse for en anden Dropbox-konto på denne måde:

1. Opret en Dropbox-konto ved hjælp af en e-mailadresse, der er forskellig fra den, der er forbundet med en anden Dropbox-konto som et alias.
  2. Tilføj din e-mailadresse som en sekundær e-mailadresse til den nye Dropbox-konto, du netop har oprettet.
  3. Byt om på den primære og den sekundære e-mailadresse til din konto under Sekundær e-mailadresse i kontoens Indstillinger.

Bemærk!

• Den videresendte invitation er gyldig, og det betyder, at den person, der bruger din e-mailadresse som sekundær e-mailadresse, kan få adgang til indholdet af den delte fil eller mappe eller det delte Paper-dokument. Hvis du vil forhindre, at der fås adgang til det delte indhold, skal du straks kontakte den person, der delte filen, mappen eller Paper-dokumentet med dig. Vedkommendes e-mailadresse bør være vist i den e-mailinvitation, du har modtaget. Fortæl vedkommende, at din e-mailadresse skal fjernes fra den delte fil eller mappe eller det delte Paper-dokument.
  • Når du har indstillet din nye konto som beskrevet ovenfor, kan ejeren af mappen, filen eller Paper-dokumentet dele filen, mappen eller Paper-dokumentet med dig igen

Kontakt support, hvis du har problemer med sekundære e-mailadresser og stadig har brug for hjælp.