{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan ændrer du tilladelserne for et delt link

Denne artikel beskriver en funktion, der kan benyttes af Dropbox Professional- og  Dropbox Business-kunder.

Hvis du deler et link til en fil eller mappe med nogen, kan du bestemme, hvem der kan se indholdet af linket, og hvad de kan gøre med linket. Tilladelser for delte links er tilgængelige for Dropbox Professional- og Business-brugere.

Bemærk! Enhver Dropbox-bruger kan slette et link til en fil, de ejer.

Hvis du har føjet medlemmer til en fil eller mappe i stedet for at dele et link, kan du se, hvordan du ændrer deres tilladelser.

Afsnit i artiklen:

Tilføj adgangskoder til delte links

Dropbox Professional- og Business-brugere kan tilføje en adgangskode til et delt link. Når nogen følger linket, skal de angive adgangskoden for at kunne se indholdet.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på knappen Del ud for filnavnet.
  3. Klik på Indstillinger for link.
  4. Klik på Kun personer med adgangskoden.
    • Bemærk! Eksisterende adgangskoder fjernes, hvis du ændrer indstillingen af Hvem kan se dette?
  5. Angiv en adgangskode.
  6. Klik på Gem indstillinger.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox.

Hvis nogen prøver at se et delt link med en adgangskode, får de vist denne side:

Delt link beskyttet med adgangskode

Når de indtaster adgangskoden, vil de se den normale side for det delte link.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer min adgangskode til linket eller vil ændre den?

Du kan nulstille adgangskoden til alle de links, som du har delt, på samme måde som du indstillede adgangskoden. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du oprette en ny adgangskode. Du kan også når som helst deaktivere linket. Af sikkerhedsmæssige grunde viser vi aldrig dine eksisterende adgangskoder.

Se, hvordan du deaktiverer et link.

Jeg er medlem af et Dropbox Business-team. Har min administrator kontrol over de adgangskoder, jeg indstiller?

Administratorer kan ikke håndhæve adgangskodepolitikker for de links, som teammedlemmer har delt. Admininistratorer kan i stedet indstille, at kun teamet har adgang til delte links.

Admininistrator: Se, hvordan du indstiller, at kun teamet har adgang til links.

Sæt udløbsdatoer på delte links

Dropbox Professional- og Business-brugere kan oprette, ændre og fjerne en udløbsdato til et delt link. Andre kan kun få adgang til det delte link indtil udløbsdatoen. Efter udløbsdatoen vil linket være deaktiveret.

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på filen eller mappen, og klik på knappen Del, der vises.
  3. Klik på Indstillinger for link i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indstil adgangskode/udløbsdato (eller Indstil synlighed/udløbsdato) i det næste vindue.
  5. Vælg Ja, og vælg, hvornår linket skal udløbe. Det delte link udløber kl. 23:59 den dag, du vælger, baseret på din tidszone.
  6. Klik på Gem indstillinger for at knytte udløbsdatoen til linket.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox. Når linket udløber, skal du oprette et nyt link, hvis du vil dele filen eller mappen igen.

Modtagere ser siden for det delte link på helt normal vis. De kan ikke se udløbsdatoen.

Hvis du vil ændre udløbsdatoen, kan du følge de samme trin.

Hvad sker der, hvis nogen, jeg har delt linket med, åbner det efter udløbsdatoen?

Hvis andre besøger et link, efter det er udløbet, ser de fejlmeddelelsen "Det link, som du prøver at få adgang til, er udløbet".

Jeg er medlem af et Dropbox Business-team. Har min administrator kontrol over de udløbsdatoer, jeg indstiller?

Administratorer kan ikke håndhæve udløbspolitikker for de links, der er delt med teammedlemmer. Admininistratorer kan i stedet indstille, at kun teamet har adgang til alle delte links.

Dropbox Business-admininistrator: Se, hvordan du indstiller, at kun teamet har adgang til links.

Deaktiver downloads for et delt link

Dropbox Professional- og Business-brugere kan deaktivere downloads for et delt link.

Vigtig note! Hvis du deaktiverer download for et delt link, kan andre ikke downloade indholdet af et link via Dropbox. Det forhindrer dog ikke, at de gemmer indholdet ved hjælp af andre metoder.

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på filen eller mappen, og klik på Del.
  3. Klik på Indstillinger for link.
  4. Klik på Ja ud for Deaktiver downloads for dette link.
  5. Klik på Gem.

Du kan dele linket via Dropbox, eller du kan indsætte linket i en e-mail eller en chat.

Modtagerne kan få se filen på forhånd på dropbox.com, men knappen Download vil være nedtonet og deaktiveret. Hvis en modtager peger på knappen Download, får de vist meddelelsen "Download er deaktiveret."

Hvis forhåndsvisning ikke understøttes for den filtype, du deler, vises fejlen "[filtype]-filer kan ikke forhåndsvises. Downloads skal være aktiveret for at dele." Downloads må ikke være deaktiveret for filen.

Dropbox Business-brugere: Begræns adgangen til delte links til medlemmer af dit team

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på filen eller mappen, og klik på knappen Del, der vises.
  3. Klik på Indstillinger for link i pop op-vinduet.
  4. Klik på Kun personer på [teamnavn].
  5. Klik på Gem indstillinger.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox.