Hvordan begrænser jeg adgangen til et delt link?

Adgangen til et delt link kan begrænses på to måder. Dropbox Business-administratorer kan indstille, at kun medlemmer af teamet kan få adgang til delte links, der er oprettet i en teamkonto. Dropbox Professional- og Business-brugere kan indstille udløbsdatoer til delte links.

Dropbox Business-brugere: Begræns adgangen til delte links til medlemmer af dit team

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på filen eller mappen, og klik på knappen Del, der vises.
  3. Klik på Indstillinger for link i pop op-vinduet.
  4. Klik på Kun personer med adgangskoden.
    • Bemærk! Eksisterende adgangskoder fjernes, hvis du ændrer indstillingen for Hvem kan se dette?
  5. Angiv en adgangskode.
  6. Klik på Gem indstillinger.
  7. Klik på Kun personer på [teamnavn].
  8. Klik på Gem indstillinger.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox.

Dropbox Business- og Professional-brugere: Indstil adgangskoder til delte links

1. Log på dropbox.com.
    • Hvis du vil dele et link til en enkelt fil, skal du klikke på knappen Del ud for filnavnet. Klik på Indstillinger for link i pop op-vinduet.
    • Hvis du vil dele et link til en mappe, skal du klikke på knappen Del ud for mappenavnet og derefter klikke på Mappeindstillinger i pop op-vinduet.
  2. Klik på Kun personer med adgangskoden.
    • Bemærk! Eksisterende adgangskoder fjernes, hvis du ændrer indstillingen for Hvem kan se dette?
  3. Angiv en adgangskode.
  4. Klik på Gem indstillinger.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox.

Hvordan ser et delt link med et password ud for en modtager?

Hvis nogen prøver at se et delt link med en adgangskode, får de vist denne side:

Delt link beskyttet med adgangskode

Når de indtaster adgangskoden, vil de se den normale side for det delte link.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer min adgangskode til linket eller vil ændre den?

Du kan nulstille adgangskoden til alle de links, som du har delt, på samme måde som du indstillede adgangskoden. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du oprette en ny adgangskode. Du kan også når som helst deaktivere linket. Af sikkerhedsmæssige grunde viser vi aldrig dine eksisterende adgangskoder.

Se, hvordan du deaktiverer et link.

Jeg er medlem af et Dropbox Business-team. Har min administrator kontrol over de adgangskoder, jeg indstiller?

Administratorer kan ikke håndhæve adgangskodepolitikker for de links, som teammedlemmer har delt. Admininistratorer kan i stedet indstille, at kun teamet har adgang til delte links.

Admininistrator: Se, hvordan du indstiller, at kun teamet har adgang til links.