Del en fil eller mappe

Du kan dele filer eller mapper i din Dropbox med andre på to forskellige måder. Hvis du i stedet vil indsamle filer fra andre, kan du læse mere om funktionen filanmodninger.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Del et link til filer og mapper

Opret et link til filer eller mapper i din Dropbox, og del hurtigt dine billeder, dokumenter, præsentationer og videoer med venner og kolleger – også selvom de ikke har Dropbox. Venner og familie, som bruger linket, kan se en forhåndsvisning af filerne og mapperne gennem deres browser.

Brugere af Dropbox Professional: Du kan angive adgangskoder og udløbsdatoer til delte links for at styre, hvem der har adgang til linkene, og hvor længe linkene virker.

Brugere af Dropbox Business eller teambrugere: Du kan oprette grupper, som du deler med bestemte teammedlemmer. Dropbox Business-brugere kan også styre, hvem der har adgang til delte links og hvor længe, ved at angive adgangskoder og udløbsdatoer.

Hvordan deler jeg et link eller en mappe?

Delte mapper

Del en mappe i din Dropbox med andre, så I kan arbejde sammen om de samme filer og mapper. Ændringer i en delt mappes indhold synkroniseres næsten øjeblikkeligt med andre medlemmer. Det er en fantastisk løsning til samarbejde om store projekter, deling af vigtige familiebilleder eller dokumenter og alle andre former for gruppearbejde.

Brugere af Dropbox Plus, Professional og Business: Du kan forhindre andre i at tilføje, redigere eller slette filer i din delte mappe ved at indstille visningstilladelser.

Hvordan opretter jeg en delt mappe?

Delte mappers udseende i dit operativsystem

Windows

Delt mappe i Windows

Mac

Delt mappe på Mac

Linux

Delt mappe i Linux