Sådan deler du filer fra din telefon eller tablet

Når du deler en fil eller mappe fra din telefon eller tablet, kan du vælge, hvem der kan se eller redigere din fil.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du downloade Dropbox-mobilappen, så det bliver nemmere at dele.

Sådan deler du filer fra Dropbox-appen på din iPhone, iPad, Android- eller Windows-enhed:

Du kan dele filer fra din telefon eller tablet på to måder:

1) Del filen direkte med en e-mailadresse

1. Tryk på ikonet Filer nederst på skærmen (eller tryk på ... og derefter på Filer i Windows).
  2. Find den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker (...) under filen eller mappen.
  4. Tryk på Del.
  5. Angiv navnet eller e-mailadressen på modtageren.
  6. Hvis du vil ændre modtagerens adgang, kan du trykke på Kan redigere eller Kan se i øverste højre hjørne.
  7. Vælg den mulighed, du foretrækker.
  8. Skriv en besked om filerne, og tryk på Del (eller Send invitation i Windows).

2) Del et link

Alle med linket kan se, skrive kommentarer til og downloade din fil. De kan også sende linket til andre brugere.

1. Tryk på ikonet Filer nederst på skærmen.
  2. Find den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker (...) under filen eller mappen.
  4. Tryk på Kopiér link.
  5. Dit link bliver automatisk kopieret til udklipsholderen.
  6. Vælg den måde, du vil dele linket på, f.eks. som e-mail eller sms.