Kan jeg dele en mappe, der er inde i en anden delt mappe?

Nej. Du kan ikke dele en mappe, der er inde i en delt mappe, medmindre du bruger en Dropbox Business-konto.

Hvis du har en Basic-, Plus- eller Professional Dropbox-konto, har du nogle andre muligheder.

Dropbox Business: Sådan deler du en mappe i en teammappe

Medlemmer af Dropbox Business-teams kan dele de mapper, der er placeret i teammapper. En teammappe er en type delt mappe, som kun er tilgængelig for Dropbox Business-brugere. Kun teamadministratoren kan oprette teammapper. Se, hvordan du finder og kontakter din teamadministrator.

Teamadministrator: Se, hvordan du opretter en teammappe.

Dropbox Basic, Plus og Professional: Andre muligheder for at dele undermapper i delte mapper

Du kan ikke dele en mappe i en delt mappe, medmindre du er Dropbox Business-bruger. Men du har nogle andre muligheder: