​​Hvordan deler jeg med personer uden for Dropbox?

Du kan dele filer med enhver, herunder personer uden Dropbox-konti, ved at dele et link til en fil eller mappe. Du kan sende et link via e-mail, Facebook, Twitter, chat, sociale netværk eller andet.

Delte links er skrivebeskyttede, og dem, der modtager linket, kan som standard se og downloade indholdet.

Dropbox Professional- ogDropbox Business-kunder kan føje adgangskoder og udløbsdatoer til delte links.

Del ved hjælp af delte mapper

Hvis du har brug for at samarbejde om filer med andre, kan du oprette en delt mappe. Filerne i delte mapper synkroniseres mellem medlemmernes Dropbox-konti, så alle medlemmer af en delt mappe skal have en Dropbox-konto.