Deling af filer med brugere, der ikke har Dropbox

Du kan dele filer med alle, selv personer, der ikke bruger Dropbox, ved at få et link til en hvilken som helst fil eller mappe. Når du får linket, kan du sende det via e-mail, Facebook, Twitter, chatbesked eller sociale netværk til hvem som helst. Du kan dele disse links med alle, selv hvis de ikke har en Dropbox-konto.

Se, hvordan Dropbox gør det nemt at dele filer.

Brugere af Dropbox Plus og Dropbox Business: Du kan kontrollere, hvem der har adgang til dine delte links og hvor længe, ved at angive adgangskoder og udløbsdatoer for dem.

Vigtige oplysninger vedrørende ophavsretligt beskyttet materiale

Du bør kun bruge delte mapper, offentlige links og billedgallerier til filer, som du har ret til at dele med andre (f.eks. dokumenter, billeder, software, musik og videoer, som du personligt har udarbejdet). Du har ikke ret til at dele filer, medmindre du er indehaveren af ophavsretten til dem eller har fået tilladelse af indehaveren af ​​ophavsretten til at dele dem. Køb eller lovlig erhvervelse af videoer, musik, e-bøger eller software giver dig ikke ret til at dele dette materiale med tredjeparter over internettet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har ret til at dele visse filer, bør du ikke dele dem. Ved at bruge funktionerne til delte mapper, offentlige mapper eller billedgallerier erklærer du, at filer, der anbringes i disse mapper, ikke overtræder Dropbox' servicebetingelser, og at du er indehaver af enhver ophavsret til dem eller har fået tilladelse af indehaveren af ​​ophavsretten til at dele dem. Dropbox har vedtaget en politik for opsigelse af konti for brugere, der gentagne gange overtræder ophavsretten, eller hvis konti har flere overtrædelsessager. Hvis du gentagne gange deler filer, der krænker andres ophavsret, vil din konto blive opsagt.

For flere oplysninger om Dropbox' ophavsretspolitik kan du besøge Dropbox' DMCA-side.