Oversigt over styringsværktøjer til delte links

Dropbox Plus- og Dropbox Business-brugere har yderligere indstillinger for delte links, som giver større kontrol. Du kan indstille adgangskoder og udløbsdatoer til delte links for at bestemme, hvem der kan få adgang til dit indhold og hvor længe.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, har du et par ekstra muligheder for at håndtere deling:

Mere om styringsværktøjer til delte links

Besvarede artiklen dit spørgsmål?

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan blive bedre:

Tak for din feedback!

Svar fra community
    Svar fra community

      Other ways to get help

      Community

      Understøttelse af Twitter

      Trinvis hjælp