Oversigt over styringsværktøjer til delte links

Brugere af Dropbox Professional og Dropbox Business har yderligere indstillinger til delte links, som giver større kontrol. Du kan indstille adgangskoder og udløbsdatoer til delte links for at bestemme, hvem der kan få adgang til dit indhold og hvor længe.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, har du et par ekstra muligheder for at håndtere deling:

Mere om styringsværktøjer til delte links