Sådan giver du adgang til kun at se dine filer med delte links

Du kan dele et link til en fil eller mappe fra dropbox.com, din computer, din telefon eller din tablet. De personer, der modtager et delt link eller en delt fil, kan ikke redigere originalfilen på nogen måde.

Hvis du bruger Dropbox Professional eller Business, kan du angive tilladelser til delte links.

Sådan deler du med et link fra dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over den fil eller mappe, du vil dele, og klik på Del, når det vises.
  3. Klik på Opret et link, hvis der ikke er oprettet et link.
    • Klik på Kopiér link, hvis der allerede er oprettet et link.
  4. Linket kopieres til din udklipsholder. Du kan derefter indsætte det i en e-mail, en chat eller et andet sted, hvor andre kan få adgang til det.

Sådan deler du med et link fra din computer

1. Installer Dropbox-programmet på din computer, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Højreklik på en fil, og klik på Kopiér Dropbox-link.
  3. Linket kopieres til din udklipsholder.Du kan derefter indsætte det i en e-mail, en chat eller et andet sted, hvor andre kan få adgang til det.

Sådan deler du et link fra din telefon eller tablet

1. Gå til den fil eller mappe, du vil dele.
  2. Tryk på “” (de tre prikker).
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Opret et link.
    • Hvis der allerede er delt et link til denne fil eller mappe, skal du trykke på Del ud for Alle med linket kan se.
  5. Vælg den måde, du vil dele linket på.