Giv visningsadgang til filer fra en mobilenhed

I denne artikel beskrives to måder at give andre personer visningsadgang til filer i din Dropbox: ved at dele en fil eller oprette et delt link.

Uanset hvad du bruger, kan personerne se, kommentere eller downloade en kopi af din fil. De kan ikke redigere den oprindelige fil i din Dropbox. Bemærk, at ikke alle platforme understøtter begge metoder.

Del en fil, hvis du kun vil give bestemte personer adgang til din fil.

Opret et delt link, hvis du vil have, at alle skal kunne få adgang til din fil ved at klikke på et link.

Klik på rullelisten nedenfor, og vælg den mobilenhed, du vil se en vejledning til.

Android

Del en fil

1. Naviger til den fil eller mappe, du vil dele, og tryk derefter på Pil ned til højre for navnet på filen eller mappen.
  2. Tryk på Del.
  3. Indtast navnet eller e-mailadressen på de personer, der skal have adgang til dine filer.
  4. Vælg Kan se under Disse personer.
  5. Skriv en besked om filerne, og tryk på Send.

Del et link

1. Naviger til den fil eller mappe, du vil dele, og tryk derefter på Pil ned til højre for navnet på filen eller mappen.
  2. Tryk på Del.
  3. Tryk på Opret et link.
    • Hvis der allerede er delt et link til denne fil eller mappe, skal du trykke på Del ud for Alle med linket kan se.
  4. Du får vist en menu med apps, f.eks. e-mail og sms, som du kan vælge at sende filen med. Vælg den app, du vil bruge, så indsætter Dropbox linket i appen.

iPad

Del en fil

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil dele.
  2. Tryk på Pil ned ud for filnavnet for at få vist en række handlinger.
  3. Tryk på Del.
  4. Indtast navnet eller e-mailadressen på de personer, der skal have adgang til dine filer.
  5. Vælg Kan se under Disse personer.
  6. Skriv en besked om filerne, og tryk på Send.

Del et link

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil dele.
  2. Tryk på Pil ned ud for filnavnet for at få vist en række handlinger.
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Hvem har adgang under Opret et link.
    • Hvis der allerede er delt et link til denne fil eller mappe, skal du trykke på Del ud for Alle med linket kan se.
  5. Vælg måden, du vil dele linket på, f.eks. e-mail, sms eller indlæg på et socialt medie.
  6. Udfyld de nødvendige oplysninger for at sende eller poste linket.

iPhone

Del en fil

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil dele.
  2. Tryk på Pil ned ud for filnavnet for at få vist en række handlinger.
  3. Tryk på Del.
  4. Indtast navnet eller e-mailadressen på de personer, der skal have adgang til dine filer.
  5. Vælg Kan se under Disse personer.
  6. Skriv en besked om filerne, og tryk på Send.

Del et link

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil dele.
  2. Tryk på Pil ned ud for filnavnet for at få vist en række handlinger.
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Hvem har adgang under Opret et link.
    • Hvis der allerede er delt et link til denne fil eller mappe, skal du trykke på Del ud for Alle med linket kan se.
  5. Vælg måden, du vil dele linket på, f.eks. e-mail, sms eller indlæg på et socialt medie.
  6. Udfyld de nødvendige oplysninger for at sende eller poste linket.

Windows Phone

Del et link

1. Tryk og hold nede på navnet på en fil eller mappe for at få vist en liste med handlinger.
  2. Tryk på Del.
  3. Vælg, om du vil sende et link eller kopiere linket til din udklipsholder. Hvis du vælger Send et link, får du mulighed for at bruge andre apps, f.eks. e-mail, sms eller sociale medier.
  4. Udfyld de nødvendige oplysninger for at sende eller poste linket.

Windows Tablet

Del et link

1. Tryk på den mappe eller fil, du vil dele, for at åbne den.
  2. Tryk på
  3. Vælg, om du vil sende et link eller kopiere linket til din udklipsholder. Afsendelse af et link giver flere muligheder for at dele, f.eks. gennem e-mail, Facebook eller andre apps.
  4. Udfyld de nødvendige oplysninger for at sende eller poste linket.