Hvordan får jeg adgang til mine filer offline?

Vis vejledning til:

Android

Hvis du aktiverer Tilgængelig offline for en fil, kan du se den, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Det betyder, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline , så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din Android-enhed, så du kan se den i Dropbox, selvom du ikke har internetforbindelse.
  • Forsøger at holde filen så opdateret som muligt og giver dig mulighed for at opdatere filen manuelt
  • Sikrer, at de ændringer, du foretager i filen, mens du er offline, synkroniseres til din Dropbox-konto, når du har forbindelse igen.

Fra Android-appen

1. Naviger til den fil, du vil kunne se, når du ikke har internetforbindelse.
  2. Tryk på Pil ned ud for filens navn på fillisten.
  3. Tryk på Tilgængelig offline.
Gør en fil tilgængelig offline på din Android-enhed
Gør en fil tilgængelig offline på din Android-enhed

Når du har gjort en fil tilgængelig offline, og den er blevet downloadet til din telefon eller tablet, kan du altid få adgang til den ved at trykke på Offline i hovedmenuen – også selvom du ikke har forbindelse til internettet.

Når du er på et mobilnetværk (ikke Wi-Fi), forsøger Dropbox at spare på dit dataabonnement. Dropbox opdaterer ikke filer, medmindre du trykker på knappen Opdater alle under fanen Offline . Hvis du er på vej til et område uden internet (f.eks. på en lang flyrejse), kan du trykke på knappen Opdater alle for at sikre dig, du har den nyeste version af alle filer.

Du fjerner en fil fra fanen Offlinefiler ved at trykke på Pil ned til højre for filens navn. Tryk på knappen ud for Tilgængelig offline for at slå funktionen fra.

Eksportér filer til lokalt lager

Hvis du er interesseret i at opbevare filen i din telefons lokale hukommelse uden for Dropbox, kan du vælge Eksportér for filen. Dette gemmer en kopi af filen uden for Dropbox. De ændringer, som du foretager i den kopierede fil, synkroniseres ikke til Dropbox.

1. Åbn Dropbox-appen, og find den fil, du vil eksportere.
  2. Tryk på Pil ned til højre for den fil, du vil eksportere.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Vælg Gem på enhed.
  5. Vælg placeringen til den eksporterede fil.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du har forbundet din private konto og din arbejdskonto, har du adgang til alle dine offlinefiler under den samme fane. Fanen Offline giver dig mulighed for at se alle dine filer samlet eller efter konto, så du kan holde styr på dine private og arbejdsrelaterede data, mens du er på farten.

iPad

Du kan se en fil når som helst og overalt, hvis du gør den tilgængelig offline. Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline i appen, så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din iPad til offline visning
  • Forsøger at holde filen så opdateret som muligt

Fra iPad-appen

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil gemme offline.
  2. Tryk på rullepilen for at se dine muligheder.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.

Hvis filen er åben, kan du trykke på ellipseikonet (...) og vælge Gør tilgængelig offline.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem når som helst. Dropbox opdaterer dem automatisk, når du er på et Wi-Fi-netværk, så du er sikker på, at du har de nyeste versioner. Hvis du er på et mobilt netværk (3G eller 4G), og nogle filer er blevet ændret, skal du trykke på de enkelte filer for at åbne dem og hente de seneste ændringer.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du har forbundet din private konto og din arbejdskonto, har du adgang til alle de filer, du har gjort tilgængelige offline, under den samme fane. Fanen Offline giver dig mulighed for at se alle dine offlinefiler sammen eller efter kontotype.

iPhone

Du kan se en fil når som helst og overalt, hvis du gør den tilgængelig offline. Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline i appen, så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din iPhone eller iPod Touch til offline visning
  • Holder filen så opdateret som muligt

Fra iPhone-appen:

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil gemme offline.
  2. Tryk på rullepilen for at se dine muligheder.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.
Gør en fil tilgængelig offline på din iPhone
Gør en fil tilgængelig offline på din iPhone

Hvis filen er åben, kan du trykke på ellipseikonet (...) og vælge Gør tilgængelig offline.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem når som helst. Dropbox opdaterer dem automatisk, når du er på et Wi-Fi-netværk, så du er sikker på, at du har de nyeste versioner. Hvis du er på et mobilt netværk (3G eller 4G), og nogle filer er blevet ændret, skal du trykke på de enkelte filer for at åbne dem og hente de seneste ændringer.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du har forbundet din private konto og din arbejdskonto, har du adgang til alle de filer, du har gjort tilgængelige offline, under den samme fane. Fanen Offline giver dig mulighed for at se alle dine offlinefiler sammen eller efter kontotype.

Windows Phone

Du kan få adgang til en fil uanset tid og sted, hvis du markerer den til offlineadgang. Det betyder, at du:

• Tilføjer filen under fanen Offline, så du nemt kan få adgang til den (som et bogmærke)
  • Gemmer filen på din Windows-telefon, så du kan se den, når du er offline
  • Holder filen så opdateret som muligt

Gør en fil tilgængelig offline i appen på din Windows Phone

1. Find den fil, du vil gøre tilgængelig offline, i filoversigten.
  2. Tryk og hold nede på filnavnet for at se en liste med handlinger.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.
Gør en fil tilgængelig offline på din Windows Phone
Gør en fil tilgængelig offline på din Android-enhed

Du kan også markere en fil som tilgængelig offline, når du får den vist, ved at trykke på offlineikonet nederst på skærmen.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem. Dropbox opdaterer automatisk filerne, når appen åbnes, og der er en Wi-Fi-forbindelse. Det sikrer, at du altid har de nyeste versioner af filerne. Hvis du er på et mobilnetværk (3G eller 4G), og nogle af filerne er blevet ændret, kan du trykke på den enkelte fil for at åbne den og hente den seneste version.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis dine private og arbejdsrelaterede konti er forbundet, har du adgang til alle de filer, som du markerer til offelineadgang, under den samme fane. Under fanen Offline kan du se alle dine offlinefiler sammen, eller du kan se dem efter konto.

Windows Tablet

Du kan få adgang til en fil uanset tid og sted, hvis du markerer den til offlineadgang. Det betyder, at du:

• Tilføjer filen under fanen Offline, så du nemt kan få adgang til den (som et bogmærke)
  • Gemmer filen på din Windows-tablet, så du kan se den, når du er offline
  • Holder filen så opdateret som muligt

Gør en fil tilgængelig offline i appen på din Windows-tablet

1. Find den fil, du ønsker som favorit, i fillistevisningen.
  2. Swipe fra venstre mod højre over filnavnet for at se handlingslinjen.
  3. Tryk på offlineikonet.

Du kan også markere en fil som tilgængelig offline, når du får den vist, ved at trykke på offlineikonet nederst på skærmen.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem. Dropbox opdaterer automatisk filerne, når appen åbnes, og der er en Wi-Fi-forbindelse. Det sikrer, at du altid har de nyeste versioner af filerne. Hvis du er på et mobilnetværk (3G eller 4G), og nogle af filerne er blevet ændret, kan du trykke på den enkelte fil for at åbne den og hente den seneste version.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis dine private og arbejdsrelaterede konti er forbundet, har du adgang til alle de filer, som du markerer til offelineadgang, under den samme fane. Under fanen Offline kan du se alle dine offlinefiler sammen, eller du kan se dem efter konto.

Hvis du er en Dropbox Pro-, Dropbox Business-, eller Dropbox Enterprise-kunde, kan du også gøre mapper tilgængelige offline.