Hvordan får jeg adgang til mine filer offline?

Hvis du aktiverer muligheden Tilgængelig offline for en fil, kan du se den, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Når en fil er tilgængelig offline, har du adgang til filen, selvom din telefon ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller et mobilnetværk.

Vælg dit operativsystem for at få en vejledning:

Android

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline , så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din Android-enhed, så du kan se den i Dropbox, selvom du ikke har internetforbindelse.
  • Forsøger at holde filen så opdateret som muligt og giver dig mulighed for at opdatere filen manuelt
  • Sikrer, at de ændringer, du foretager i filen, mens du er offline, synkroniseres til din Dropbox-konto, når du har forbindelse igen.

Fra Android-appen

1. Naviger til den fil, du vil kunne se, når du ikke har internetforbindelse.
  2. Tryk på Pil ned ud for filens navn på fillisten.
  3. Tryk på Tilgængelig offline.

Når du har gjort en fil tilgængelig offline, og den er blevet downloadet til din telefon eller tablet, kan du altid få adgang til den ved at trykke på Offline i hovedmenuen – også selvom du ikke har forbindelse til internettet.

Når du er på et mobilnetværk (ikke Wi-Fi), forsøger Dropbox at spare på dit dataabonnement. Dropbox opdaterer ikke filer, medmindre du trykker på knappen Opdater alle under fanen Offline . Hvis du er på vej til et område uden internet (f.eks. på en lang flyrejse), kan du trykke på knappen Opdater alle for at sikre dig, du har den nyeste version af alle filer.

Du fjerner en fil fra fanen Offlinefiler ved at trykke på Pil ned til højre for filens navn. Tryk på knappen ud for Tilgængelig offline for at slå funktionen fra.

Eksportér filer til lokalt lager

Hvis du er interesseret i at opbevare filen i din telefons lokale hukommelse uden for Dropbox, kan du vælge Eksportér for filen. Dette gemmer en kopi af filen uden for Dropbox. De ændringer, som du foretager i den kopierede fil, synkroniseres ikke til Dropbox.

1. Åbn Dropbox-appen, og find den fil, du vil eksportere.
  2. Tryk på Pil ned til højre for den fil, du vil eksportere.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Vælg Gem på enhed.
  5. Vælg placeringen til den eksporterede fil.

iOS

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline i appen, så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din iPhone eller iPod Touch til offline visning
  • Holder filen så opdateret som muligt

Fra iOS-appen:

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil gemme offline.
  2. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.

Hvis filen er åben, kan du trykke på ellipseikonet (...) og vælge Gør tilgængelig offline.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem når som helst. Dropbox opdaterer dem automatisk, når du er på et Wi-Fi-netværk, så du er sikker på, at du har de nyeste versioner. Hvis du er på et mobilt netværk (3G eller 4G), og nogle filer er blevet ændret, skal du trykke på de enkelte filer for at åbne dem og hente de seneste ændringer.

Windows Phone

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen under fanen Offline, så du nemt kan få adgang til den (som et bogmærke)
  • Gemmer filen på din Windows-telefon, så du kan se den, når du er offline
  • Holder filen så opdateret som muligt

Gør en fil tilgængelig offline i appen på din Windows Phone

1. Find den fil, du vil gøre tilgængelig offline, i filoversigten.
  2. Tryk og hold nede på filnavnet for at se en liste med handlinger.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.
Gør en fil tilgængelig offline på din Windows Phone

Du kan også markere en fil som tilgængelig offline, når du får den vist, ved at trykke på offlineikonet nederst på skærmen.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem. Dropbox opdaterer automatisk filerne, når appen åbnes, og der er en Wi-Fi-forbindelse. Det sikrer, at du altid har de nyeste versioner af filerne. Hvis du er på et mobilnetværk (3G eller 4G), og nogle af filerne er blevet ændret, kan du trykke på den enkelte fil for at åbne den og hente den seneste version.

Windows Tablet

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen under fanen Offline, så du nemt kan få adgang til den (som et bogmærke)
  • Gemmer filen på din Windows-tablet, så du kan se den, når du er offline
  • Holder filen så opdateret som muligt

Gør en fil tilgængelig offline i appen på din Windows-tablet

1. Find den fil, du ønsker som favorit, i fillistevisningen.
  2. Swipe fra venstre mod højre over filnavnet for at se handlingslinjen.
  3. Tryk på offlineikonet.

Du kan også markere en fil som tilgængelig offline, når du får den vist, ved at trykke på offlineikonet nederst på skærmen.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem. Dropbox opdaterer automatisk filerne, når appen åbnes, og der er en Wi-Fi-forbindelse. Det sikrer, at du altid har de nyeste versioner af filerne. Hvis du er på et mobilnetværk (3G eller 4G), og nogle af filerne er blevet ændret, kan du trykke på den enkelte fil for at åbne den og hente den seneste version.

Dropbox Business

Hvis din private og arbejdsrelaterede konto er forbundet, får du vist de offlinefiler, du har gemt for den konto, du opretter adgang til. Skift mellem dine konti for at få adgang til dine arbejdsrelaterede eller private offlinefiler.

Hvis du er Dropbox Professional-, Dropbox Business-, eller Dropbox Enterprise-kunde, kan du også gøre mapper tilgængelige offline.