Løsninger til almindelige problemer med Dropbox til Android

Opdateret Feb 12, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder, der bruger Dropbox Andoid-appen.

Denne artikel indeholder beskrivelser af, hvordan du kan løse de problemer, du eventuelt kommer ud for i Dropbox-appen på din Android.

Hvorfor kan jeg ikke åbne mine filer?

Hvis du ikke kan åbne de filer, du har gemt i din Dropbox, i appen på din Android-enhed, kan det skyldes, at filen er beskadiget. Prøv at åbne filen i en app fra en tredjepart for at se, om problemet skyldes selve filen:

1. Åbn Dropbox-appen, og gå til filen.
  2. Tryk på pilen til højre for filen.
  3. Rul op, og vælg Eksportér.
  4. Vælg en relevant app for at åbne din fil. Hvis du eksporterer en billedfil, skal du f.eks. vælge en app til visning af billeder.

Hvis du ikke kan se filen i en anden app, er filen muligvis beskadiget. Hvis det er tilfældet, kan du ikke se filen i Dropbox-appen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan åbne, se, uploade eller downloade en fil i Dropbox-appen til Android?

Du skal have en internetforbindelse for at kunne åbne, se og uploade eller downloade filer i Dropbox-appen til Android. Hvis en af disse handlinger ikke virker, skal du kontrollere, om du har en WiFi- eller dataforbindelse og prøve at indlæse filen igen.

Hvis du har forbindelse til internettet, og du stadig har problemer, kan du prøve at logge af og logge på igen:

1. Tryk på Konto nederst på skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Log af Dropbox.
highlight icon

Bemærk! I december 2021 fjernede vi albumfunktionen fra Android-appen. Denne ændring fjernede ikke de billeder eller videoer, du har uploadet til appen. Du kan stadig finde dine uploadede billeder og videoer under fanen Billeder eller på dropbox.com/photos.

Får jeg fejl under download eller upload af en fil pga. filstørrelsen?

Du kan have problemer med at downloade større filer i Dropbox-appen på din mobilenhed. Desværre indeholder vores mobilapps ikke en funktion, hvor du kan fortsætte en afbrudt download. Derfor kan der ofte opstå fejl, hvis du downloader større filer (som regel filer på mere end 100 MB). Dette gælder især via mobilforbindelser, hvor forbindelsen kan være uregelmæssig.

Hvis du ikke kan uploade på din mobilenhed, kan du prøve at uploade filen via Dropbox på computeren. I Dropbox på computeren kan du overføre lige så mange filer og mapper, du vil, og der er ingen begrænsninger af størrelsen på filer og mapper. Hvis du ikke har installeret Dropbox på din computer, kan du downloade programmet og logge på ved hjælp af din Dropbox-konto.

Hvordan annullerer jeg en upload?

1. Gå til filen.
  2. Tryk på pilen til højre for filnavnet.
  3. Vælg Annuller.
  4. Gentag for alle de filer, hvor du vil stoppe upload.

Det ser ud til, at jeg har cacherelaterede problemer. Hvad skal jeg gøre?

Cachingproblemer kan løses ved at geninstallere Dropbox-appen til Android, men du kan også rydde cachen manuelt:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Konto nederst på skærmen.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Rul ned til sektionen Avancerede funktioner, og tryk på Ryd cache.

Hvordan rydder jeg søgehistorikken?

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Konto nederst på skærmen.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Ryd seneste søgehistorik.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan opdatere til den nyeste version af Dropbox-appen til Android?

En del Android-brugere har oplevet problemer med at opdatere eller autoopdatere til nye versioner af Dropbox-appen til Android fra Google Play.

Dropbox' tekniske team arbejder tæt sammen med Google om at afhjælpe problemet. I mellemtiden kommer du videre ved at følge disse trin:

1. Tryk på knappen Hjem på din Android-mobilenhed (ikonet, der forestiller et hus, nederst på enheden).
  2. Tryk på menuen Apps (ikonet, der består af et gitter af små firkanter, nederst på skærmen).
  3. Vælg Indstillinger på listen over apps.
  4. Gå til Apps > Administrer apps.
  5. Vælg fanen Alle.
  6. Find Google Play på listen over apps.
  7. Tryk på Ryd data.
  8. Bekræft, at du vil rydde alle de data, der er gemt lokalt på din enhed (bare rolig, der sker ikke noget med appsene på din enhed eller med Dropbox).

Google Play genopbygger, hvad det har brug for, næste gang du kører det. Du vil derefter kunne opdatere til den seneste version af Dropbox-appen til Android på normal vis.

Hvordan løser jeg problemer med overlejringer på Dropbox-appen til Android?

Problemer med overlejringer skyldes som regel andre apps, der er installeret på din Android-enhed.

For at løse problemet kan du prøve at deaktivere den app, der forårsager overlejringen. På den måde kan du forbinde din app med Dropbox ved at trykke på piletasten. Derefter kan du aktivere den overlejrende app.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan logge ind på Dropbox-appen til Android?

Hvis du har problemer med at logge på Dropbox-appen til Android eller ikke kan overføre og downloade filer, efter du er logget på, hjælper det sandsynligvis, hvis du installerer den seneste version af appen.