Brug "Forbind en computer" på en mobilenhed

Du kan også installere Dropbox på computeren ved at bruge Forbind en computer. Du kan gøre følgende med funktionen:

• Opret en Dropbox-konto
  • Gå i gang med at forbinde din konto på din iOS- eller Android-enhed
  • Færdiggør kontoforbindelsen med en QR-kodelæser

Sådan føjer du en computer til din konto:

Android

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuikonet.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Forbind en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, trykker du på Ja.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen giver browseren på din computer besked på at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.

iPad

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Start.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Forbind en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, trykker du på Ja.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen giver browseren på din computer besked på at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.

iPhone

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Start.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Forbind en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, trykker du på Ja.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen giver browseren på din computer besked på at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.

Jeg har problemer med funktionen Forbind en computer? Skal jeg bruge den?

Hvis du har problemer med Forbind en computer, eller hvis du ikke kan scanne QR-koden, behøver du ikke at bruge funktionen. Du kan når som helst annullere skærmbilledet og gennemføre installationen direkte på din computer.

Bemærk! Hvis du ikke har nogen filer på din konto, vises muligheden Forbind en computer under fanen Filer på dropbox.com.