{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan bruger du "Forbind en computer" på mobil

Du kan også installere Dropbox på computeren ved at bruge Forbind en computer. Du kan gøre følgende med funktionen:

• Opret en Dropbox-konto
  • Gå i gang med at forbinde din konto på din iOS- eller Android-enhed
  • Færdiggør kontoforbindelsen med en QR-kodelæser

Sådan føjer du en computer til din konto:

Android

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuikonet.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Forbind en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, trykker du på Ja.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen giver browseren på din computer besked på at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.

iPad

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Start.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Forbind en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, trykker du på Ja.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen giver browseren på din computer besked på at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.

iOS

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet til en person nederst til højre.
  3. Tryk på Privat, hvis du har forbundet en arbejdsrelateret og en privat konto.
  4. Tryk på Forbind en computer.
  5. Appen spørger, om du er i nærheden af computeren. Hvis du er, trykker du på Ja.
  6. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til dropbox.com/connect.
    • Der vises en QR-kode, der er formet som Dropbox-logoet.
  7. Brug Dropbox-mobilappen til at scanne QR-koden.
    • Appen giver browseren på din computer besked på at downloade Dropbox-installationsprogrammet.
  8. Installer appen.

Jeg har problemer med funktionen Forbind en computer? Skal jeg bruge den?

Hvis du har problemer med Forbind en computer, eller hvis du ikke kan scanne QR-koden, behøver du ikke at bruge funktionen. Du kan når som helst annullere skærmbilledet og gennemføre installationen direkte på din computer.

Bemærk! Hvis du ikke har nogen filer på din konto, vises muligheden Forbind en computer under fanen Filer på dropbox.com.