Sådan geninstallerer du Dropbox-mobilappen på en iPhone eller iPad

Opdateret Feb 13, 2024

Hvis du oplever tekniske problemer med Dropbox-mobilappen til iOS, som ikke kun er midlertidige, f.eks. at appen går ned gentagne gange, skal du muligvis nulstille Dropbox fra bunden ved at slette og geninstallere appen. Hvis du gør dette, bør det nulstille dine indstillinger og løse eventuelle usædvanlige tekniske fejl.

Hvis du fjerner appen, er det kun appen og de tilhørende indstillinger, der fjernes fra din iPhone eller iPad. Dine filer vil ikke blive rørt. De befinder sig trygt og godt på Dropbox-serverne.

Sådan sletter du Dropbox-mobilappen på en iOS-enhed

1. Sådan sletter du Dropbox-mobilappen på en iOS-enhed:
  2. Fra hjemmeskærmen skal du trykke på og holde ikonet for Dropbox-appen nede.
highlight icon

Bemærk! Hvis Dropbox-appen ikke vises på din hjemmeskærm, skal du stryge ned fra midten af hjemmeskærmen og søge efter "Dropbox". Tryk og hold derefter ned på ikonet for Dropbox-appen.

1. Tryk på Fjern app.
  2. Tryk på Slet app.
highlight icon

Bemærk! Ovenstående trin kan variere, afhængigt af hvilken version af iOS du bruger. Se, hvordan du sletter appen på andre versioner af iOS.

Sådan geninstaller du Dropbox-mobilappen på en iOS-enhed

Hvis du vil geninstallere Dropbox-appen, skal du blot søge efter Dropbox i App Store eller gå til dropbox.com/mobile i din webbrowser.

Hvad skal jeg gøre, hvis der står, at grænsen for enheder er nået?

Hvis der vises en fejlmeddelelse om, at du har nået grænsen for enheder, når du forsøger at logge på Dropbox-mobilappen, skal du logge af på en af dine andre enheder. Se, hvordan du får vist dine enheder og logger af eksternt.

Sådan gør du, hvis Dropbox-appen til iOS går ned

Hvis Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad af en eller anden grund fryser eller går ned, kan du prøve at tvinge appen til at lukke og genstarte den. Hvis det ikke hjælper, skal du slette appen og derefter følge instruktionerne ovenfor for at geninstallere den.

Oplever du stadig problemer med Dropbox-mobilappen?

Hvis problemet ikke blev løst ved at geninstallere Dropbox-appen, skal du kontakte Dropbox-supportteamet.