Er min Samsung-enhed kvalificeret til Dropbox' pladskampagne?

Dropbox-kampagnen med Samsung er udløbet. Det påvirker ikke den kampagneplads, du modtog, da du forbandt en kvalificeret Samsung-enhed med Dropbox.

Afsnit i artiklen:

Hvad er kampagnen på Samsung-enheder?

Dropbox-kampagnen på Samsung-enheder gør det lettere end nogensinde før at få adgang til og dele dine vigtigste billeder, dokumenter og videoer, uanset hvor du er.

Hvis du har en helt ny Samsung-telefon eller -tablet, kan du være kvalificeret til at få yderligere 48 GB Dropbox-plads i op til to år. Det er i tillæg til den plads på 2 GB, der er inkluderet i Dropbox Basic-konti, så du opnår alt i alt 50 GB Dropbox-plads.

Kampagnevilkår og kvalifikation

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

Samsung-kampagnepladsen på 48 GB er gyldig i en fastsat periode. Kampagnens varighed varierer i forhold til enhed og operatør:

• Udvalgte Samsung-enheder, der er kvalificeret til at modtage 48 GB i to år, herunder:
    • Enheder lanceret senere end efteråret 2014, hvor Dropbox-appen er forudinstalleret
    • Enheder lanceret mellem 2012 og 2014, hvor Dropbox-appen er forudinstalleret med "out-of-box"-oplevelsen
  • Udvalgte Samsung-enheder lanceret mellem 2012 og 2014, hvor Dropbox-appen er forudinstalleret, men som ikke har "out-of-box-oplevelsen", er kvalificeret til at modtage 48 GB i et år.
  • AT&T-enheder: Note 4-enheder med en AT&T-operatør er kvalificeret til at modtage 48 GB i seks måneder.

Hvis din enhed er kvalificeret til et kampagnetilbud, vil du modtage en e-mail, der angiver varigheden af din kampagne, når du logger på Dropbox på den kvalificerede enhed for første gang. Hvis du har spørgsmål til varigheden af din kampagneplads, efter du har indløst den, kan du kontrollere udløbsdatoen:

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til siden Konto.
  3. Klik på fanen Plan,  og rul ned til Optjen mere plads.

Hvilke Samsung-enheder er omfattet af kampagnerne?

• Udvalgte Samsung Android-smartphones og -tablets, hvor Dropbox-appen er forudinstalleret, er kvalificeret til at modtage kampagneplads.
  • AT&T Note 4-enheder, der er købt i USA, er kvalificeret til at modtage kampagneplads.
  • Operatørbegrænsninger er gældende.

Hvem kan indløse kampagnetilbuddet?

• Det er kun den oprindelige køber af den kvalificerede enhed, der kan indløse et kampagnetilbud.
  • Det er kun den første bruger, der logger på Dropbox på en kvalificeret enhed, der kan indløse kampagnetilbuddet.
  • Kun nye Dropbox-brugere kan indløse kampagnetilbuddet på Samsung-enheder, der er lanceret senere end efteråret 2014.
  • Eksisterende brugere kan indløse kampagnetilbuddet på kvalificerede Samsung-enheder, der blev lanceret inden efteråret 2014. Eksisterende brugere er ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på Note 4-enheder.
  • Hver enkelt Dropbox-bruger er kun kvalificeret til at indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Samsung-kampagnetilbuddet på 48 GB i to år mere end én gang, heller ikke selvom du køber flere kvalificerede enheder.

Hvilke operatører deltager ikke i kampagnetilbuddet?

Nogle operatører har fravalgt kampagner på telefoner, der ellers er kvalificerede. Følgende operatører er blandt dem, der ikke deltager på nuværende tidspunkt:

• USA:
    • Verizon
    • AT&T: Kun nogle AT&T-enheder er omfattet af kampagnen. Note 4 AT&T-enheder er kvalificeret til 48 GB plads i seks måneder. Andre AT&T-enheder er ikke kvalificerede.
  • Japan:
    • NTT DoCoMo

Hvordan kan jeg se, om min enhed er kvalificeret?

Din enhed er muligvis kvalificeret, hvis følgende krav er opfyldt:

• Dropbox-appen er forudinstalleret på din enhed.
  • Du har en AT&T Note 4-enhed, og Dropbox er i din Galaxy Gifts-widget.
  • Din operatør deltager i kampagnen.

For at indløse kampagnetilbuddet skal du gennemføre 5 trin i vores guide Kom i gang.

Ofte stillede spørgsmål om opfyldelseskrav

Jeg har allerede en Dropbox-konto. Er jeg kvalificeret til en Samsung-kampagne?

• Kun nye Dropbox-brugere kan indløse kampagnetilbuddet på Samsung-enheder, der er lanceret senere end efteråret 2014.
  • Eksisterende brugere kan indløse kampagnetilbuddet på kvalificerede Samsung-enheder, der blev lanceret inden efteråret 2014. Eksisterende brugere er ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på Note 4-enheder.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse den samme type tilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Samsung-kampagnetilbuddet med 48 GB i to år mere end én gang.

Hvordan kan jeg se, om Dropbox var forudinstalleret på min enhed?

Hvis Dropbox var forudinstalleret, er Dropbox-appen allerede installeret, og du behøver ikke at downloade den fra Google Play Store.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej. Kampagneplads kan ikke overføres og vil kun gælde for den Dropbox-konto, du brugte, da du loggede på Dropbox-appen på den kvalificerede enhed for første gang.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til kampagneplads?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagnepladsen:

• Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Samsung-kampagnetilbuddet på 48 GB i to år mere end én gang, heller ikke selvom du køber flere kvalificerede enheder.
  • Dropbox-appen var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Din udbyder deltager ikke.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden. Kun én person pr. enhed kan indløse kampagnetilbuddet.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen?

Hvis din enhed er kvalificeret, skal du gennemføre følgende trin for at indløse din plads:

1. Log på din Dropbox-konto, eller opret en ny konto, i Dropbox-appen på din enhed.
  2. Gennemfør 5 ud af 7 trin i vores guide Kom i gang.

Når du har gennemført 5 trin i Kom i gang, bliver bonuspladsen automatisk overført til din konto. Du kan når som helst se kampagnens status.

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til din kontoside.
  3. Klik på fanen Plan,  og rul ned til Optjen mere plads.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Hvis du ikke kan indløse din kampagneplads på din kvalificerede enhed, efter du har gennemført 5 ud af 7 trin i Kom i gang, skal du kontrollere følgende:

• Loggede du på Dropbox-appen med en anden Dropbox-konto? Det er kun den første bruger, der logger på Dropbox på den kvalificerede enhed, der kan indløse kampagnetilbuddet.
  • Kontrollér, at du er logget på den samme konto i dit Dropbox-skrivebordsprogram og på din kvalificerede mobile enhed.
  • Har du allerede indløst et Samsung-kampagnetilbud af den samme type? Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til at indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Samsung-kampagnetilbuddet på 48 GB i to år mere end én gang, heller ikke selvom du køber flere kvalificerede enheder.
  • Havde du allerede en Dropbox-konto? På nogle enheder, herunder Samsung-enheder lanceret senere end efteråret 2014, er det kun nye Dropbox-brugere, der er kvalificeret til at indløse kampagnetilbuddet.
  • Købte du en brugt eller istandsat enhed? Hvis du gjorde det, kan du ikke indløse kampagnetilbuddet.

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

Du kan tjekke din kampagneplads ved at gå til din kontoside og klikke på Vis optjent plads.

Jeg har ved et uheld slettet den forudinstallerede Dropbox-app på min enhed. Er der en anden måde, hvorpå jeg kan indløse kampagnetilbuddet?

Geninstaller Dropbox-appen fra Google Play Store. Log på eller opret en Dropbox-konto, og gennemfør 5 ud af 7 trin i Kom i gang.

Kampagnens ophør

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Kontosiden for din Dropbox-konto indeholder oplysninger om, hvornår din bonusplads udløber:

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til din kontoside.
  3. Klik på fanen Plan,  og rul ned til Optjen mere plads.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vil din Dropbox-pladsgrænse automatisk vende tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel ekstra plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Dropbox' forummer