Sådan underskriver du dokumenter på din iOS-enhed

Opdateret Nov 07, 2023

Du kan tilføje en dato, underskrift eller tekst til filer fra din iPhone eller iPad i Dropbox-mobilappen

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig for PDF-filer på iOS-enheder.

Tilføj din underskrift

1. Åbn Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad.
  2. Naviger til en PDF-fil, og tryk for at åbne forhåndsvisningen.
  3. Tryk på Rediger nederst til venstre.
  4. Tryk på Tilføj underskrift.
  5. Tegn din underskrift, og tryk på Færdig.
    • Ttryk på og træk din underskrift for at flytte den til et andet sted i filen
    • Skift størrelsen på din underskrift ved at trække i hjørnerne
  6. Tryk på Gem.

Tilføj tekst

1. Åbn Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad.
  2. Naviger til en PDF-fil, og tryk for at åbne forhåndsvisningen.
  3. Tryk på Rediger nederst til venstre.
  4. Tryk på Tilføj tekst.
  5. Skriv din tekst, og tryk på Færdig, når du er færdig.
    • Tryk på tekstboksen én gang, og vælg Farve for at ændre farven på din tekst.
    • Skift tekstens størrelse ved at trække i hjørnerne om tekstboksen.
  6. Tryk på Gem.

Tilføj en dato

1. Åbn Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad.
  2. Naviger til en PDF-fil, og tryk for at åbne forhåndsvisningen.
  3. Tryk på Rediger nederst til venstre.
  4. Tryk på Tilføj dato.
  5. Brug datovælgeren til at vælge en dato, eller tryk på et vilkårligt sted i dokumentet for at angive en dato.
    • Tryk på og træk datoen for at flytte den til et andet sted i dokumentet.
    • Skift størrelsen på datoen ved at trække i hjørnerne om tekstboksen.
  6. Tryk på Gem.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du kan oprette og underskrive dokumenter elektronisk i Dropbox.