Forbind en computer eller mobilenhed med Dropbox, eller afbryd forbindelsen

Når du afbryder forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto, sker følgende:

• Filer og mapper synkroniseres ikke længere til Dropbox-mappen på computeren, og Dropbox er reelt slået fra.
  • Selve filerne og mapperne vil stadig være uberørte i din Dropbox-mappe.

Afbryd forbindelsen til en computer via dropbox.com

Hvis du vil ændre den konto, din computer er forbundet med, skal du først afbryde forbindelsen til computeren i dine kontoindstillinger eller i præferencerne til Dropbox på computeren:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn øverst på en hvilken som helst side for at åbne kontomenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Sikkerhed.
  5. Under Enheder skal du klikke på X ud for navnet på den computer, du vil afbryde forbindelsen til.
En liste over enheder på fanen Sikkerhed i Dropbox' kontoindstillinger
Klik på X for at afbryde forbindelsen til en enhed.

Dropbox Plus- og Dropbox Business-brugere

Når du afbryder forbindelsen til en enhed via dropbox.com, har du også mulighed for at fjernslette Dropbox-mappen på enheden.

Vis vejledning til:

Android

Afbryd forbindelsen via Android-appen

1. Tryk på Dropbox-appens menuknap.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på knappen Afbryd forbindelse mellem enhed og Dropbox.
  4. Tryk på knappen Afbryd forbindelse til enhed for at bekræfte dit valg.

På nuværende tidspunkt er forbindelsen til din enhed afbrudt, og Dropbox beder dig om at forbinde den med en anden konto eller oprette en ny konto.

iPad

Afbryd forbindelsen via iPad-appen

1. Tryk på fanen Indstillinger nederst til højre i menuen eller sidepanelet.
  2. Rul ned, og tryk på knappen Afbryd forbindelse mellem iPad og Dropbox.
  3. Tryk på knappen Afbryd forbindelse til iPad for at bekræfte dit valg.

På nuværende tidspunkt er forbindelsen til din enhed afbrudt, og Dropbox beder dig om at forbinde den med en anden konto eller oprette en ny konto.

iPhone

Afbryd forbindelsen via iPhone-appen

1. Tryk på fanen Indstillinger nederst til højre på skærmen.
  2. Rul ned, og tryk på knappen Afbryd forbindelse mellem iPhone og Dropbox.
  3. Tryk på knappen Afbryd forbindelse til iPhone for at bekræfte dit valg.

På nuværende tidspunkt er forbindelsen til din enhed afbrudt, og Dropbox beder dig om at forbinde den med en anden konto eller oprette en ny konto.

Linux

Afbryd forbindelsen til en computer via Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.

Dropbox-ikonet på proceslinjen
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox, og bekræft dit valg.
Knappen Afbryd forbindelse til denne Dropbox i Dropbox-præferencer
Knappen Afbryd denne Dropbox i Dropbox på computeren

Når du afbryder forbindelsen til din computer, beder Dropbox dig om at logge på igen.

Genopret forbindelsen til en computer via Dropbox på computeren

Hvis du logger på med den samme konto, genoptager appen uden problemer synkronisering af Dropbox-mappen på den eksisterende placering. Hvis mappens placering eller navn er blevet ændret, er du nødt til at vælge denne placering eller flette indholdet af mapperne manuelt (se nedenstående vejledning).

Hvis du forbinder din computer til en anden konto, registrerer appen, at der allerede findes en anden Dropbox-mappe på computeren. Derefter får du to valgmuligheder:

• Vælg en anden placering: Hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have en anden placering end din eksisterende mappe, kan du med denne valgmulighed vælge en anden placering til den nye Dropbox-mappe, der er knyttet til den konto, du forbinder.
  • Installer: Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have samme placering som din eksisterende mappe. Denne valgmulighed omdøber den eksisterende Dropbox-mappe til Dropbox (gammel) og opretter en ny mappe med navnet Dropbox til den konto, du er i gang med at forbinde.

Flet indholdet af to Dropbox-konti manuelt

Manuel fletning er nyttigt, hvis du vil overføre alle dine filer til en ny Dropbox eller kombinere to konti med forskelligt indhold. Følg nedenstående trin for at flette dine Dropbox-konti.

• Bemærk! Processen overfører ikke medlemskaber af delte mapper. Det er kun selve mapperne, der overføres. Hvis du vælger at flette konti, kan det være nødvendigt at tilmelde dig delte mapper, som du tidligere var medlem af.

Instruktioner i manuel fletning:

Lad os kalde den konto, hvorfra du vil kopiere indhold, for konto A. Konto B er den anden konto, hvor du vil placere alle de flettede filer.

1. Synkroniser alt indholdet på konto A til en computer. Du kan gøre dette ved at logge på appen på computeren og synkronisere indholdet af konto A til denne enhed. Verificer, at selektiv synkronisering ikke er aktiveret, så du er sikker på, at alt indholdet i konto A synkroniseres.
  2. Når konto A er færdig med at synkronisere, afbryder du forbindelsen til den ved at følge ovenstående vejledning.
  3. Log på med konto B, og vælg Installer. Hvis du fletter to private konti, omdøbes Dropbox-mappen for konto A til Dropbox (gammel), mens konto B nu bruger den nye Dropbox-mappe.
  4. Find mappen Dropbox (gammel) under konto A på din computer, og åbn den.
  5. Find mappen Dropbox til konto B, og åbn den.
  6. Kopiér eller flyt filerne fra mappen Dropbox (gammel) (konto A) til den nye Dropbox-mappe (konto B). Hvis du får en meddelelse om, at der allerede er en fil, der hedder ".dropbox" i din nye Dropbox-mappe, skal du vælge "Kopiér ikke".
  7. Fletningen er gennemført, når du er færdig med at kopiere eller flytte alt det ønskede indhold til Dropbox-mappen for konto B, og ændringerne synkroniseres.

Hvis du kopierer mapper eller filer med de samme navne fra den ene mappe til den anden, har de seneste kopierede filer nu et (1) vedhæftet til deres navne for at angive, at de er forskellige i forhold til den eksisterende version. Du skal beslutte manuelt, hvordan du vil håndtere disse dubletter.

Macintosh

Afbryd forbindelsen til din Mac-computer via Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.

Dropbox-ikonet på menulinjen

2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox, og bekræft dit valg.

Knappen Afbryd forbindelse til denne Dropbox i Dropbox-præferencer
Knappen Afbryd denne Dropbox i Dropbox på computeren

Når du afbryder forbindelsen til din computer, beder Dropbox dig om at logge på igen.

Genopret forbindelse til din Mac-computer via Dropbox på computeren

Hvis du logger på med den samme konto, genoptager appen uden problemer synkronisering af Dropbox-mappen på den eksisterende placering. Hvis mappens placering eller navn er blevet ændret, er du nødt til at vælge denne placering eller flette indholdet af mapperne manuelt (se nedenstående vejledning).

Mac-klientens login-skærm
Logonskærm i Dropbox på computeren

Hvis du forbinder din computer til en anden konto, registrerer appen, at der allerede findes en anden Dropbox-mappe på computeren. Derefter får du to valgmuligheder:

Valgmuligheder til Mac-installation
Du får vist to valgmuligheder: Vælg en anden placering og Installer
  • Vælg en anden placering: Hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have en anden placering end din eksisterende mappe, kan du med denne valgmulighed vælge en anden placering til den nye Dropbox-mappe, der er knyttet til den konto, du forbinder.
  • Installer: Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have samme placering som din eksisterende mappe. Denne valgmulighed omdøber den eksisterende Dropbox-mappe til Dropbox (gammel) og opretter en ny mappe med navnet Dropbox til den konto, du er i gang med at forbinde.

• Gammel Dropbox-mappe
    Dropbox (gammel)

Flet indholdet af to Dropbox-konti manuelt

Manuel fletning er nyttigt, hvis du vil overføre alle dine filer til en ny Dropbox eller kombinere to konti med forskelligt indhold. Følg nedenstående trin for at flette dine Dropbox-konti.

• Bemærk! Processen overfører ikke medlemskaber af delte mapper. Det er kun selve mapperne, der overføres. Hvis du vælger at flette konti, kan det være nødvendigt at tilmelde dig delte mapper, som du tidligere var medlem af.

Instruktioner i manuel fletning:

Lad os kalde den konto, hvorfra du vil kopiere indhold, for konto A. Konto B er den anden konto, hvor du vil placere alle de flettede filer.

1. Synkroniser alt indholdet på konto A til en computer. Du kan gøre dette ved at logge på appen på computeren og synkronisere indholdet af konto A til denne enhed. Verificer, at selektiv synkronisering ikke er aktiveret, så du er sikker på, at alt indholdet i konto A synkroniseres.
  2. Når konto A er færdig med at synkronisere, afbryder du forbindelsen til den ved at følge ovenstående vejledning.
  3. Log på med konto B, og vælg Installer. Hvis du fletter to private konti, omdøbes Dropbox-mappen for konto A til Dropbox (gammel), mens konto B nu bruger den nye Dropbox-mappe.
  4. Find mappen Dropbox (gammel) under konto A på din computer, og åbn den.
  5. Find mappen Dropbox til konto B, og åbn den.
  6. Kopiér eller flyt filerne fra mappen Dropbox (gammel) (konto A) til den nye Dropbox-mappe (konto B). Hvis du får en meddelelse om, at der allerede er en fil, der hedder ".dropbox" i din nye Dropbox-mappe, skal du vælge "Kopiér ikke".
  7. Fletningen er gennemført, når du er færdig med at kopiere eller flytte alt det ønskede indhold til Dropbox-mappen for konto B, og ændringerne synkroniseres.

Hvis du kopierer mapper eller filer med de samme navne fra den ene mappe til den anden, har de seneste kopierede filer nu et (1) vedhæftet til deres navne for at angive, at de er forskellige i forhold til den eksisterende version. Du skal beslutte manuelt, hvordan du vil håndtere disse dubletter.

Vista/Win7/Win8/Win10

Afbryd forbindelsen til din Windows-computer via Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen. Du kan være nødt til at klikke på pilen for at se alle ikoner på proceslinjen.

Dropbox-ikonet på proceslinjen

2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox, og bekræft dit valg.
Knappen Afbryd forbindelse til denne Dropbox i Dropbox-præferencer
Knappen Afbryd denne Dropbox i Dropbox på computeren

Når du afbryder forbindelsen til din computer, beder Dropbox dig om at logge på igen.

Genopret forbindelse til din Windows-computer via Dropbox på computeren

Hvis du logger på med den samme konto, genoptager appen uden problemer synkronisering af Dropbox-mappen på den eksisterende placering. Hvis mappens placering eller navn er blevet ændret, er du nødt til at vælge denne placering eller flette indholdet af mapperne manuelt (se nedenstående vejledning).

Windows-klientens login-skærm
Logonskærm i Dropbox på computeren

Hvis du forbinder din computer til en anden konto, registrerer appen, at der allerede findes en anden Dropbox-mappe på computeren. Derefter får du to valgmuligheder:

Valgmuligheder til Windows-installation
Du får vist to valgmuligheder: Vælg en anden placering og Installer

• Vælg en anden placering: Hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have en anden placering end din eksisterende mappe, kan du med denne valgmulighed vælge en anden placering til den nye Dropbox-mappe, der er knyttet til den konto, du forbinder.
  • Installer: Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have samme placering som din eksisterende mappe. Denne valgmulighed omdøber den eksisterende Dropbox-mappe til Dropbox (gammel) og opretter en ny mappe med navnet Dropbox til den konto, du er i gang med at forbinde.

• Gammel Dropbox-mappe
    Dropbox (gammel)

Flet indholdet af to Dropbox-konti manuelt

Manuel fletning er nyttigt, hvis du vil overføre alle dine filer til en ny Dropbox eller kombinere to konti med forskelligt indhold. Følg nedenstående trin for at flette dine Dropbox-konti.

• Bemærk! Processen overfører ikke medlemskaber af delte mapper. Det er kun selve mapperne, der overføres. Hvis du vælger at flette konti, kan det være nødvendigt at tilmelde dig delte mapper, som du tidligere var medlem af.

Instruktioner i manuel fletning:

Lad os kalde den konto, hvorfra du vil kopiere indhold, for konto A. Konto B er den anden konto, hvor du vil placere alle de flettede filer.

1. Synkroniser alt indhold på konto A til en computer. Du kan gøre dette ved at logge på appen på computeren og synkronisere indholdet af konto A til denne enhed. Sørg for, at alt indhold af konto A synkroniseres ved at kontrollere, at selektiv synkronisering ikke er aktiveret.
  2. Når konto A er færdig med at synkronisere, kan du afbryde forbindelsen til den ved at følge ovenstående vejledning.
  3. Log på med konto B, og vælg Installer. Hvis du fletter to private konti, omdøbes Dropbox-mappen for konto A til Dropbox (gammel), mens konto B nu bruger den nye Dropbox-mappe.
  4. Find mappen Dropbox (gammel) under konto A på din computer, og åbn den.
  5. Find mappen Dropbox til konto B, og åbn den.
  6. Kopiér eller flyt filerne fra mappen Dropbox (gammel) (konto A) til den nye Dropbox-mappe (konto B). Hvis du får en meddelelse om, at der allerede er en fil, der hedder ".dropbox" i din nye Dropbox-mappe, skal du vælge "Kopiér ikke".
  7. Fletningen er gennemført, når du er færdig med at kopiere eller flytte alt det ønskede indhold til Dropbox-mappen for konto B, og ændringerne synkroniseres.

Hvis du kopierer mapper eller filer med de samme navne fra den ene mappe til den anden, har de seneste kopierede filer nu et (1) vedhæftet til deres navne for at angive, at de er forskellige i forhold til den eksisterende version. Du skal beslutte manuelt, hvordan du vil håndtere disse dubletter.