Afbryd eller genopret forbindelse mellem computer, telefon eller tablet og Dropbox

Når du afbryder forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto, sker følgende:

• Filer og mapper synkroniseres ikke længere til Dropbox-mappen på computeren, og Dropbox er reelt slået fra.
  • Selve filerne og mapperne vil stadig være uberørte i din Dropbox-mappe.

Afbryd forbindelsen til en computer via dropbox.com

Hvis du vil ændre den konto, din computer er forbundet med, skal du først afbryde forbindelsen til computeren i dine kontoindstillinger eller i præferencerne til Dropbox på computeren:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn øverst på en hvilken som helst side for at åbne kontomenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Åbn fanen Sikkerhed.
  5. Under Enheder skal du klikke på X ud for navnet på den computer, du vil afbryde forbindelsen til.

Dropbox Plus-, Professional- og Basic-brugere

Når du afbryder forbindelsen til en enhed via dropbox.com, har du også mulighed for at fjernslette Dropbox-mappen på enheden.

For brugere af Smart synkronisering

Hvis du afbryder forbindelsen til en enhed uden at slette filerne, vil de filer, der kun er online, stadig kunne ses på computeren som tomme filer. Hvis du vil beholde alle dine filer på din computer, anbefaler vi, at du gemmer alle filerne lokalt på enheden, inden du afbryder forbindelsen.

Vis vejledning til:

Android

Afbryd forbindelsen via Android-appen

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på menuknappen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Vælg den konto, du vil afbryde forbindelsen for.
  4. Tryk på Log af denne Dropbox.
    • Alternativt kan du trykke på Log af alle konti i menuen Indstillinger.

På nuværende tidspunkt er forbindelsen til din enhed afbrudt, og Dropbox beder dig om at forbinde den med en anden konto eller oprette en ny konto.

iPad

Afbryd forbindelsen via iPad-appen

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på fanen Indstillinger nederst til højre i menuen eller sidepanelet.
  2. Vælg den konto, du vil afbryde forbindelsen for.
  3. Rul ned, og tryk på Afbryd forbindelse mellem iPad og Dropbox.
  4. Tryk på Afbryd forbindelse til iPad for at bekræfte dit valg.

På nuværende tidspunkt er forbindelsen til din enhed afbrudt, og Dropbox beder dig om at forbinde den med en anden konto eller oprette en ny konto.

iPhone

Afbryd forbindelsen via iPhone-appen

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på personikonet nederst til højre på skærmen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Vælg den konto, du vil afbryde forbindelsen for.
  4. Rul ned, og tryk på Log af Dropbox.
  5. Tryk på Afbryd forbindelse til iPhone for at bekræfte dit valg.

På nuværende tidspunkt er forbindelsen til din enhed afbrudt, og Dropbox beder dig om at forbinde den med en anden konto eller oprette en ny konto.

Linux

Afbryd forbindelsen til en computer via Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox, og bekræft dit valg.
Når du afbryder forbindelsen til din computer, beder Dropbox dig om at logge på igen.

Genopret forbindelsen til en computer via Dropbox på computeren

Hvis du logger på med den samme konto, genoptager appen uden problemer synkronisering af Dropbox-mappen på den eksisterende placering. Hvis mappens placering eller navn er blevet ændret, er du nødt til at vælge denne placering eller flette indholdet af mapperne manuelt (se nedenstående vejledning).

Hvis du forbinder din computer til en anden konto, registrerer appen, at der allerede findes en anden Dropbox-mappe på computeren. Derefter får du to valgmuligheder:

• Vælg en anden placering: Hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have en anden placering end din eksisterende mappe, kan du vælge en anden placering til den nye Dropbox-mappe, der er knyttet til den konto, du forbinder.
  • Installer: Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have samme placering som din eksisterende mappe. Dette omdøber den eksisterende Dropbox-mappe til Dropbox (gammel) og opretter en ny mappe med navnet  Dropbox  til den konto, du er i gang med at forbinde.

Flet indholdet af to Dropbox-konti manuelt

Manuel fletning er nyttigt, hvis du vil overføre alle dine filer til en ny Dropbox eller kombinere to konti med forskelligt indhold. Følg nedenstående trin for at flette dine Dropbox-konti.

• Bemærk! Processen overfører ikke medlemskaber af delte mapper. Det er kun selve mapperne, der overføres. Hvis du vælger at flette konti, kan det være nødvendigt at tilmelde dig delte mapper, som du tidligere var medlem af.

Instruktioner i manuel fletning:

Lad os kalde den konto, hvorfra du vil kopiere indhold, for konto A. Konto B er den anden konto, hvor du vil placere alle de flettede filer.

Hvis du kopierer mapper eller filer med de samme navne fra den ene mappe til den anden, har de seneste kopierede filer nu et (1) vedhæftet til deres navne for at angive, at de er forskellige i forhold til den eksisterende version. Du skal beslutte manuelt, hvordan du vil håndtere disse dubletter.

1. Synkroniser alt indholdet på konto A til en computer. Du kan gøre dette ved at logge på appen på computeren og synkronisere indholdet af konto A til denne enhed. Verificer, at selektiv synkronisering ikke er aktiveret, så du er sikker på, at alt indholdet i konto A synkroniseres.
  2. Når konto A er færdig med at synkronisere, afbryder du forbindelsen til den ved at følge ovenstående vejledning.
  3. Log på med konto B, og vælg Installer. Hvis du fletter to private konti, omdøbes Dropbox-mappen for konto A til Dropbox (gammel), mens konto B nu bruger den nye Dropbox-mappe.
  4. Find mappen Dropbox (gammel) under konto A på din computer, og åbn den.
  5. Find mappen Dropbox til konto B, og åbn den.
  6. Kopiér eller flyt filerne fra mappen Dropbox (gammel) (konto A) til den nye Dropbox-mappe (konto B). Hvis du får en meddelelse om, at der allerede er en fil, der hedder ".dropbox" i din nye Dropbox-mappe, skal du vælge "Kopiér ikke".
  7. Fletningen er gennemført, når du er færdig med at kopiere eller flytte alt det ønskede indhold til Dropbox-mappen for konto B, og ændringerne synkroniseres.

Mac

Afbryd forbindelsen til din Mac-computer via Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger i menuen.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox, og bekræft dit valg.
Når du afbryder forbindelsen til din computer, beder Dropbox dig om at logge på igen.

Genopret forbindelse til din Mac-computer via Dropbox på computeren

Hvis du logger på med den samme konto, genoptager appen uden problemer synkronisering af Dropbox-mappen på den eksisterende placering. Hvis mappens placering eller navn er blevet ændret, er du nødt til at vælge denne placering eller flette indholdet af mapperne manuelt (se nedenstående vejledning).

Hvis du forbinder din computer til en anden konto, registrerer appen, at der allerede findes en Dropbox-mappe på computeren. Derefter får du to valgmuligheder:
  • Vælg en anden placering: Hvis din nye Dropbox-mappe skal placeres et andet sted end din eksisterende mappe, kan du bruge denne indstilling til at vælge, hvor den nye mappe skal være.
  • Installer: Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have samme placering som din eksisterende mappe. Denne valgmulighed omdøber den eksisterende Dropbox-mappe til Dropbox (gammel) og opretter en ny mappe med navnet Dropbox til den konto, du er i gang med at forbinde.

Flet indholdet af to Dropbox-konti manuelt

Manuel fletning er nyttigt, hvis du vil overføre alle dine filer til en ny Dropbox eller kombinere to konti med forskelligt indhold. Følg nedenstående trin for at flette dine Dropbox-konti.

• Bemærk! Processen overfører ikke medlemskaber af delte mapper. Det er kun selve mapperne, der overføres. Hvis du vælger at flette konti, kan det være nødvendigt at tilmelde dig delte mapper, som du tidligere var medlem af.

Instruktioner i manuel fletning:

Lad os kalde den konto, hvorfra du vil kopiere indhold, for konto A. Konto B er den anden konto, hvor du vil placere alle de flettede filer.

1. Synkroniser alt indholdet på konto A til en computer. Du kan gøre dette ved at logge på appen på computeren og synkronisere indholdet af konto A til denne enhed. Verificer, at selektiv synkronisering ikke er aktiveret, så du er sikker på, at alt indholdet i konto A synkroniseres.
  2. Når konto A er færdig med at synkronisere, afbryder du forbindelsen til den ved at følge ovenstående vejledning.
  3. Log på med konto B, og vælg Installer. Hvis du fletter to private konti, omdøbes Dropbox-mappen for konto A til Dropbox (gammel), mens konto B nu bruger den nye Dropbox-mappe.
  4. Find mappen Dropbox (gammel) under konto A på din computer, og åbn den.
  5. Find mappen Dropbox til konto B, og åbn den.
  6. Kopiér eller flyt filerne fra mappen Dropbox (gammel) (konto A) til den nye Dropbox-mappe (konto B). Hvis du får en meddelelse om, at der allerede er en fil, der hedder ".dropbox" i din nye Dropbox-mappe, skal du vælge "Kopiér ikke".
  7. Fletningen er gennemført, når du er færdig med at kopiere eller flytte alt det ønskede indhold til Dropbox-mappen for konto B, og ændringerne synkroniseres.

Hvis du kopierer mapper eller filer med de samme navne fra den ene mappe til den anden, har de seneste kopierede filer nu et (1) vedhæftet til deres navne for at angive, at de er forskellige i forhold til den eksisterende version. Du skal beslutte manuelt, hvordan du vil håndtere disse dubletter.

Windows

Afbryd forbindelsen til din Windows-computer via Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen. Du skal måske klikke på pilen for at se alle ikonerne på proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger i menuen.
  3. Vælg fanen Konto.
  4. Klik på Afbryd denne Dropbox, og bekræft dit valg.
Når du afbryder forbindelsen til din computer, beder Dropbox dig om at logge på igen.

Genopret forbindelse til din Windows-computer via Dropbox på computeren

Hvis du logger på med den samme konto, genoptager appen uden problemer synkronisering af Dropbox-mappen på den eksisterende placering. Hvis mappens placering eller navn er blevet ændret, er du nødt til at vælge denne placering eller flette indholdet af mapperne manuelt (se nedenstående vejledning).

Hvis du forbinder din computer til en anden konto, registrerer appen, at der allerede findes en Dropbox-mappe på computeren. Derefter får du to valgmuligheder:
  • Vælg en anden placering: Hvis din nye Dropbox-mappe skal placeres et andet sted end din eksisterende mappe, kan du bruge denne indstilling til at vælge, hvor den nye mappe skal være.
  • Installer: Vælg denne valgmulighed, hvis du ønsker, at din nye Dropbox-mappe skal have samme placering som din eksisterende mappe. Denne valgmulighed omdøber den eksisterende Dropbox-mappe til Dropbox (gammel) og opretter en ny mappe med navnet Dropbox til den konto, du er i gang med at forbinde.

Flet indholdet af to Dropbox-konti manuelt

Manuel fletning er nyttigt, hvis du vil overføre alle dine filer til en ny Dropbox eller kombinere to konti med forskelligt indhold. Følg nedenstående trin for at flette dine Dropbox-konti.

• Bemærk! Processen overfører ikke medlemskaber af delte mapper. Det er kun selve mapperne, der overføres. Hvis du vælger at flette konti, kan det være nødvendigt at tilmelde dig delte mapper, som du tidligere var medlem af.

Instruktioner i manuel fletning:

Lad os kalde den konto, hvorfra du vil kopiere indhold, for konto A. Konto B er den anden konto, hvor du vil placere alle de flettede filer.

1. Synkroniser alt indhold på konto A til en computer. Du kan gøre dette ved at logge på appen på computeren og synkronisere indholdet af konto A til denne enhed. Sørg for, at alt indhold af konto A synkroniseres ved at kontrollere, at selektiv synkronisering ikke er aktiveret.
  2. Når konto A er færdig med at synkronisere, kan du afbryde forbindelsen til den ved at følge ovenstående vejledning.
  3. Log på med konto B, og vælg Installer. Hvis du fletter to private konti, omdøbes Dropbox-mappen for konto A til Dropbox (gammel), mens konto B nu bruger den nye Dropbox-mappe.
  4. Find mappen Dropbox (gammel) under konto A på din computer, og åbn den.
  5. Find mappen Dropbox til konto B, og åbn den.
  6. Kopiér eller flyt filerne fra mappen Dropbox (gammel) (konto A) til den nye Dropbox-mappe (konto B). Hvis du får en meddelelse om, at der allerede er en fil, der hedder ".dropbox" i din nye Dropbox-mappe, skal du vælge "Kopiér ikke".
  7. Fletningen er gennemført, når du er færdig med at kopiere eller flytte alt det ønskede indhold til Dropbox-mappen for konto B, og ændringerne synkroniseres.

Hvis du kopierer mapper eller filer med de samme navne fra den ene mappe til den anden, har de seneste kopierede filer nu et (1) vedhæftet til deres navne for at angive, at de er forskellige i forhold til den eksisterende version. Du skal beslutte manuelt, hvordan du vil håndtere disse dubletter.