Kampagner om Dropbox-lagerplads

Opdateret Nov 01, 2023

Du er muligvis kvalificeret til at indløse kampagneplads på din Dropbox-konto, hvis du for nylig har anskaffet en ny enhed eller oprettet en konto hos en af følgende virksomheder:

Hvis du vil se, hvordan du indløser en kampagne, eller hvis du vil se vilkårene for en kampagne, skal du klikke på en af mulighederne herover.

Se dine aktive og udløbne kampagner

Hvis du vil se, om du har indløst en kampagne, eller hvornår en aktiv kampagne udløber:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Henvis en ven.
  5. Rul til Andre måder, du har optjent plads på for at se en liste over alle de indløste kampagner, mængden af optjent lagerplads fra hver kampagne og kampagnernes udløbsdatoer.

Efter udløbet af en kampagne

Når dit kampagnetilbud udløber, vender din Dropbox-pladsgrænse automatisk tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Du vil fortsat have adgang til alt dit indhold. Også selvom du overskrider din lagergrænse. Du kan dog ikke gemme nye filer på din Dropbox-konto eller ændre eksisterende filer.

Læs mere om, hvordan du får mere lagerplads.